Niu ka, lietuviai nemoka kurt dainu... Jos nelogiskos.
Pvz...daina pasaulis grazus: "nesvarbu kad kojos nedengia sijonu"
Niu pagalvokit kep kojos gali dengt sijonus...
Arba jurgos daina "Dienoje daug ilgu savaiciu", nu nesamone..
Jei žinot panasiu dainu parasykit...kad ir anglisku...
Lietuviai nemoka kurt dainųO kur esi žvaigždele mano
Su tavim nebūsiu vienas Niekada nebūsiu vienas su tavim Nu tikrai nelogiška, nes, kai būsit dviese tai tikrai nebusi vienas ![]() Ir spėkite kas dainuoja. O gi taps kuriam eurovizijoje nelabai sekasi, tai užima antrą, tai trečią vietas. Taip tai Alanas Chošnau - Žvaigždele Mano ![]() O tai yra tokios dvi eilutes is dainos ,,gintarai'' (kur dainuoja: tu atverk namu duris ir pusu taku ateik..)
...Si daina ne mums skirta Bet vistiek jauniems... Tai kur cia logika? As tai nesuvokiu... Bet aisku yra ir normaliu dainu.. O man tai ta Jurgos daina visai faina... Ir tokie dalykai kaip tik ydomesni dainoje... Nu aisku kai kurios tai net labai nervuoja, bet nera cia ko nervuotis.. ![]()
Yra normaliu ![]() pvz LT UNITED ![]() tik žinoma ne yvos mangos bavarai pikaso neo žygis ir visoki kitoki kur top lietuvos 20 ( 10) groja, nu pasitaiko ir geru pvz andrius Mamontavas, sel, lemon joy, Skamp, nu dar jurga ![]() Užsienio dainose dar ne tokių "nelogiškų" (kaip jūs sakot) žodžių rasit. Kalbant apie Jurgos - "Dienoje daug ilgu savaiciu", tai ne viską reikia suprast tiesiogiai, kiekvienas žmogus tokias metaforas turėtų skirtingai. Jei tai laikote nesamone ir nelogiškumu, tai čia jau jūsų bėdos. Tada nepulkite ant "Yvų", "Mango" ir kt. LT popso grupių. Jūs diktuojate tai ką jie turi groti ir dainuoti. Patys norite paprastu ir lengvai suprantamų dainų tekstų, tad ir gaunate: "Rytas ne rytas, gatvė ne gatvė...".
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |