Laukiami filmai
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Šiaip laukiu, kada galėsiu pamatyti "Subtilumą", nes sudomino. Laukiu, "The Woman In Black", nes girdėjau apie senesnę versiją, patiko trailer'is ir kažkuo vilioja Radcliffe'as, tik va gaila, kad Lietuvoje nerodys, teks gaudytis per kompiuterį. Dar beprotiškai laukiu "The Dark Knight Rises", kai ėjau į "The Vow" ir pirmą kartą didžiajame ekrane pamačiau TDKR trailerį, tai buvau apstulbusi ir šiaip kiek šiurpuliukai nueina kai įsivaizduoju Bane'ą. Įdomus personažas atrodo! Dar kiek laukiu Prometėjo. O šiaip negaliu nepaminėti, kad norėčiau ir į "Titaniką" 3D nueiti. Vienas iš nuostabiausių mano matytų filmų, kad ir kaip neaukštinu romantinių.
-------------------------------------- ParaNorman (2012)
va, va šito multiko. turėtų būti ne ką prastesnis už praėjusį šio animac. filmo kūrėjų darbą - Caroline ![]() Man tai Joaquin Phoenix'as atrodo,kad gerą performansą parodys,man jis ir Gladiatoriuj labai patiko,bet tie kir temačiau jo.Ai dar mačiau filmą,kai jis vadino Johnny Cash'ą,bet pats filmas neįtin.
O apie Counselor tai pirmą kart girdžiu,mažai info nieko negaliu pasakyt. :/ Dar tik šiandien sužinojau apie tokį ateinantį filmą "The Man With The Iron Fists" - čia toks maždaug Battle Royale meets Russel Crowe meets Tarantino and meets The Bear Jew(Eli Roth jį prodiusuoja,o gal ir režisuoja,not sure) ![]()
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |