Skaitinėjau apie būsimas filmų premjeras Lietuvos kino teatruose ir pagalvojau, kad visai ne pro šalį būtų sukurti šią temą. Tiesiog kartais nutinka taip, kad apie vieną ar kitą filmą sužinai per vėlai, kai neberodo kino teatruose, taigi belieka tenkintis mažaekraniu variantu. Todėl, manau, jog tokia tema padės išvengti panašių negerovių.
Taigi, kokio(-ių) filmo(-ų) laukiate pasirodant?
Laukiami filmai
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Tai va, užvedžiau temą, todėl galiu iš karto pasisakyti, ko laukiu aš.
Šiandien užradau filmą Gyvenimo medis / The Tree of Life. Numatoma premjera Lietuvoje: 2011, Spalio 28. Jei dagyvensiu, būtinai žiūrėsiu. Na ir jau pora metų lauktas Lars von Trier'o Melancholija / Melancholia. Tiesa, kol kas Lietuvoje jo rodyti nežadama ;/. O, na džiaugiuos, kad apskritai užvedei tokią temą. Pastaruoju metu kino naujovėmis nelabai ir tesidomiu, tiksliau nėra net laiko jomis domėtis, nors galbūt vasarą vėl pagausiu aistrą kino teatrams. Kad ir kaip (ne)keista būtų su nerimu laukiu Hario Poterio ir mirties relikvijų 2 dalies. Tiesiog filmas, kuriuo užaugau + noris pamatyt ar kūrėjai sugebės išlaikyti atmosferą padalinę juostą į dvi dalis.
Na tiesą sakant laiko perteklium ir aš negaliu pasigirti, tai galbūt todėl ir užvedžiau šią temą, kad bendrom jėgom vieni kitus apšviestume apie tas "kino naujoves" :). Labai laukiu ir nesulaukiu kada pristatys filmą ''Rango''. Nepamenu kada turi būti jo pasirodymas lietuvos kino teatruose. O tema tikrai labai gera, smagu, kad sukurta ši tema, nes aš irgi kitą kartą neturiu laiko pasidomėt naujais filmais ar šiaip užsimiršta kitą kartą.
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |