Kompiuteriai Internetas, technologijos

Kuri naršyklė geriausia?

Kuri naršyklė geriausia??

Jūs galite pasirinkti daugiausiai 1 atsakymo variantą

Rodyti rezultatus

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 10, 19:45

chrome naudoju nuo pat atsiradimo. lb potogi, greitesne už firefox. opera nepatiko. apie explorer'i net kalbos negali but.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 11, 12:12

man opera pati geriausia. explorer tai visiškas vėžlys, firefox tai dar, dar..

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 23, 08:38

kažkaip pripratau prie firefox, kitokių net nejungiu ir nepatinka kitom naudotis

Vartotojo avataras

Liukas1992

Apšilinėjantis

Prienai

745.68 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 24, 22:44

Pirmiausia, tai visi kas naudojo kokią nors kitą naršyklę po "internet explorer", pasakys kad "internet explorer" yra Š.
Pats labai ilgą laiką naudojau "Firefox", bet mane vis erzino, kad siunčiant didesnį failą kartais "Firefox" atsiunčia jį sugadintą, tada reikia jį bandyti siųsti dar kartelį, dar taip nutiko, kad vienu tarpu turėjau seną grabelį kompiuterį, kuris labai ilgai kraudavo "Firefox" ir dar "Firefox" nemažai prikaupia kompiuteryje šiukšlių, taigi sumaniau paieškoti kokios nors mažiau apkraunančios kompiuterį naršyklės.
Išbandžiau dar "Google chrome" ir "Opera". Pamenu tai, kad "Opera" kompiuteris įjungdavo greičiausiai, puslapius taip pat greitai krovė. "Google chrome" taip pat kurį laiką panaudojau, bet kažkaip likau prie "Opera". Joje yra daug patogių smulkmenų, pvz. galima padaryti taip, kad prie savo profilio prisijungtum vienu myktuko (raktelio) paspaudimu ("Firefox" taip pat gali išsaugoti prisijungimo duomenis, bet juos gali labai lengvai sužinoti kiti tiesiog nuėję į nustatymus"), galima atversti naują kortelę paspaudus dešinįjį pelės klavišą ir paslinkus pelę žemyn (taip pat laikant dešinįjį pelės klaviša ir slankant pelę galima atlikti apie 10 skirtingų veiksmų.
Faktas tas, kad per visą laiką (apie 2 metus) "Opera" manęs nenuvylė nei karto, bent jau nepamenu. Jeigu kitų taip pat nenuvylė "Firefox" ar "Google chrome", tai ir puiku, visi laimingi :) .
Opera tikrai gera naršyklė, patogi ir t.t. Anksčiau maniau, kad "Firefox" geriausia, bet panaudojus mėnesį "Opera", nuomonė pasikeitė, nors vis gi dar iki dabar laikau atsargoje įdiegęs "Firefox" :) .

Alt3u

Dalyvis

Kaunas

2,709.25 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 24, 22:48

Operą laikau geriausia naršykle, bet netbuke naudoju chromą, dėl įvairių priežąsčių.

Vartotojo avataras

biletas

Lankytojas

397.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 01:14

man opera ir google chrome geriausi, greitai krauna ir patogu naudotis :-)

Vartotojo avataras

Estera2121

Aktyvus dalyvis

1,040.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 02, 11:07

Opera man yra geriausia, dėl to, kad greitai krauna ir šiaip man jinai patinką. Na dar truputi google chrome gera, paieškom :D

Vartotojo avataras

Misteris J.

Dalyvis

London

2,418.81 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 11:16

man tai geriausia google chrome, jau pripratau prie jos ir patogi yra :-)

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Vas 06, 23:47

Liukas1992 rašė:Pirmiausia, tai visi kas naudojo kokią nors kitą naršyklę po "internet explorer", pasakys kad "internet explorer" yra Š.
Pats labai ilgą laiką naudojau "Firefox", bet mane vis erzino, kad siunčiant didesnį failą kartais "Firefox" atsiunčia jį sugadintą, tada reikia jį bandyti siųsti dar kartelį, dar taip nutiko, kad vienu tarpu turėjau seną grabelį kompiuterį, kuris labai ilgai kraudavo "Firefox" ir dar "Firefox" nemažai prikaupia kompiuteryje šiukšlių, taigi sumaniau paieškoti kokios nors mažiau apkraunančios kompiuterį naršyklės.
Išbandžiau dar "Google chrome" ir "Opera". Pamenu tai, kad "Opera" kompiuteris įjungdavo greičiausiai, puslapius taip pat greitai krovė. "Google chrome" taip pat kurį laiką panaudojau, bet kažkaip likau prie "Opera". Joje yra daug patogių smulkmenų, pvz. galima padaryti taip, kad prie savo profilio prisijungtum vienu myktuko (raktelio) paspaudimu ("Firefox" taip pat gali išsaugoti prisijungimo duomenis, bet juos gali labai lengvai sužinoti kiti tiesiog nuėję į nustatymus"), galima atversti naują kortelę paspaudus dešinįjį pelės klavišą ir paslinkus pelę žemyn (taip pat laikant dešinįjį pelės klaviša ir slankant pelę galima atlikti apie 10 skirtingų veiksmų.
Faktas tas, kad per visą laiką (apie 2 metus) "Opera" manęs nenuvylė nei karto, bent jau nepamenu. Jeigu kitų taip pat nenuvylė "Firefox" ar "Google chrome", tai ir puiku, visi laimingi :) .
Opera tikrai gera naršyklė, patogi ir t.t. Anksčiau maniau, kad "Firefox" geriausia, bet panaudojus mėnesį "Opera", nuomonė pasikeitė, nors vis gi dar iki dabar laikau atsargoje įdiegęs "Firefox" :) .

Naudojau aš operą daug laiko. Kol supratau, kad firefoxas geresnis. :) Pavyzdžiui žaidžiant Facebook žaidimus, per operą neidavo išsiųsti užklausos, o per firefox pavyksta. Ir dar daug visokių smulkmenų yra :)

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2012 Vas 07, 17:25

Aš jau daug metų naudoju Google Chrome, išbandžiau ir Operą ir firefox ir Explorerį, bet man asmeniškai geriausia ir greičiausia yra Chrome ir priedų daug neblogų yra, Opera irgi patinka tik gaila priedų mažokai.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Vas 29, 11:43

man chrome geriausia nes labai greitai video uzkrauna(ir to man tereikia) :)

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2012 Kov 14, 21:58

Ilga laiką su firefox'u sedėjau, galvojau geriausias kol chrome neišbandžiau, tai dabar nesinori net grįžt, žymiai greitesnis chrome, ir daugiau langų galima atsidaryt

Vartotojo avataras

Sandman

Lankytojas

Vilnius

245.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 28, 14:15

Man Opera kažkodėl užstrigo. Jau pora metų naudoju :up:

Vartotojo avataras

Kvirli

Įsijaučiantis

870.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 18:59

po explorer - bet kokia naršyklė yra gėris.Man patinka firefox.

Vartotojo avataras

Splendid

Lankytojas

135.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 25, 20:28

Visada naudojau Mozilla ir nesiskundziau.. :clap:

Kompiuteriai Internetas, technologijos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių