Kompiuteriai Internetas, technologijos

Kuri naršyklė geriausia?

Kuri naršyklė geriausia??

Jūs galite pasirinkti daugiausiai 1 atsakymo variantą

Rodyti rezultatus

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Sau 05, 17:52

Chrome.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Sau 31, 18:31

firefox!

Vartotojo avataras

AQua.

Mis Linksmai

Kaunas,žinoma.

2,912.60 Lt

Standartinė » 2011 Vas 01, 11:56

Dabar aš jau už Chrome. :] Kurį laiką naudoju, neteko nusivilti, gal tik erzina, kad task manager'y kiekvieną tab'ą kaip atskirą procesą rodo.. Bet veikia vistiek dar stabiliau negu mozilla su savo idiotišku plugin-container.. :]

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 20, 00:39

Opera. Labai patogi, krauna gerai puslapius ir apskirtai jokių bėdų su ja nėra ;)

Janisimo

Įsijaučiantis

Vilnius

1,245.19 Lt

Standartinė » 2011 Vas 21, 04:28

Yra bėdų su opera.

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 21, 20:55

Kokios bėdos tau? :shock: Man kiek naudoju lyg ir nieko nebuvo 8)

Janisimo

Įsijaučiantis

Vilnius

1,245.19 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 04:21

Opera per daug uždara ir mano, kad geriau žino, ko reikia vartotojams už pačius vartotojus. Kai tuo tarpu Firefox kurią patys vartotojai tokią, kokią nori ją matyti. Chrome kūrėjai taip pat labai atsižvelgia į vartotojų poreikius. Operos kūrėjai užtruko begalybę laiko, kol suprato, kad vartotojams REIKIA extionsion'ų sistemos. Be to, Operos puslapių atvaizdavimo varikliukas yra gana prastas ir suteikia daug streso web kūrėjams, kurie dirba prie rimtesnio projekto, naudodamiesi web naujovėmis ir bando pritaikyti savo puslapį visoms pagrindinėms naršyklėms. Pvz.: opera atvaizduoja šriftus visiškai kitokiais metodais, nei sakykim IE ar Firefox. Opera sudaro daug nesklandumų bandant atvaizduoti labiau pažengusias CSS technologijos galimybes.

Vartotojo avataras

algimo

Įsijaučiantis

1,124.23 Lt

Standartinė » 2011 Vas 28, 15:40

kol kas už Firefoxą, bet pastebėjau, kad jau pradėjo lūžinėt ir jis. bet chrome dar man kažkaip ne viskas ko reikia.

Vartotojo avataras

Pjautuvas12

Įsijaučiantis

549.32 Lt

Standartinė » 2011 Kov 05, 13:41

Janisimo rašė:Opera per daug uždara ir mano, kad geriau žino, ko reikia vartotojams už pačius vartotojus. Kai tuo tarpu Firefox kurią patys vartotojai tokią, kokią nori ją matyti. Chrome kūrėjai taip pat labai atsižvelgia į vartotojų poreikius. Operos kūrėjai užtruko begalybę laiko, kol suprato, kad vartotojams REIKIA extionsion'ų sistemos. Be to, Operos puslapių atvaizdavimo varikliukas yra gana prastas ir suteikia daug streso web kūrėjams, kurie dirba prie rimtesnio projekto, naudodamiesi web naujovėmis ir bando pritaikyti savo puslapį visoms pagrindinėms naršyklėms. Pvz.: opera atvaizduoja šriftus visiškai kitokiais metodais, nei sakykim IE ar Firefox. Opera sudaro daug nesklandumų bandant atvaizduoti labiau pažengusias CSS technologijos galimybes.

Matosi, kad net nebandei naujausios Operos. Firefoxui dar šūdais plaukti toli iki jos. Opera yra žymiai stabilesnė, mažiau užgriozdintas interfeisas, o naršymo greitis žymiai didesnis, su Opera tiesiog skraidai intike. Vienintelis Firefoxo pranašumas prieš Oprea yra visokie niekučiai, papildiniai, o šiaip tai sakiau , kad dar toli iki Operos visoms kitoms naršyklėms. Ir su tomis tavo išvardintomis problemomis dar nesusidūriau.

Janisimo

Įsijaučiantis

Vilnius

1,245.19 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 18:28

:) Bandžiau aš tą naujausią operą, nesikarsčiuok, žmogau :) Papildiniai nėra kažkoks niekutis, daugybei žmonių tai yra svarbi detalė šiais laikais. Greitis - taip, interfeisas - taip, čia tu visiškai teisus. Mozilla tieisog labai ilgai užtruko su savo ketvirtąja versija, bandžiau porą betų, kol kas naudotis neįmanoma, tačiau interfeisas ten bus taip pat labai geras. Aš nesakau, kad viena naršyklė yra geresnė už kitą, aš tik sakau, kad kai kurios naršyklės yra pranašesnės už operą tam tikrose srityse, kai opera pranašesnė už kitas kitose srityse. Aš tiesiog išvardinau operos bėdas, nes manęs paprašė. Pats neseniai perėjau prie Chrome, išbandęs naujausią versiją buvau sužavėtas, kai pamačiau, į ką pavirto ši naršyklė. Net Internet Explorer 9 atrodo kaip pakankamai daug žadanti naršyklė. Operai toli iki kitų naršyklių iš vienos pusės, tačiau, kaip tu sakai, kitoms taip pat dar toli iki operos, bet jei tu sakai, kad Opera yra absoliučiai geriausia naršyklė iš visų, tai tau, gerbiamas žmogau, reikia truputėlį praplėsti akiratį ir pamatysi, kad tokio dalyko tiesiog nėra. Mums tik reikia džiaugtis, kad yra tokia didžiulė konkurencija tarp naršyklių, tai tik skatina inovacijas ir spartesnį mūsų mylimų naršyklių tobulėjimą :)
Paskutinį kartą redagavo Janisimo 2011 Kov 06, 18:31. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Pjautuvas12

Įsijaučiantis

549.32 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 21:46

Nieko aš nesikarčiuoju :D tik savo nuomonę išsakiau. O šiaip mano manymu žymiai geresnė naršyklė yra ta, kuri greitai krauna, o ne ta, kuri daugiau papildinių ir t.t. turi.

Janisimo

Įsijaučiantis

Vilnius

1,245.19 Lt

Standartinė » 2011 Kov 07, 11:55

Tiesa, greitis šiuo metu yra svarbiausias aspektas. Sėdžiu su 100MB/s internetu, padariau testuką su Opera ir su Chrome, realaus, juntamo skirtumo aš nematau tarp užkrovimo greičio :) Per savo gyvenimą kiek teko naršyklių išbandyti, tai pati greičiausia apskritai yra lynx, ji atrodo taip : NUORODA, ji greičiausia, tačiau juk nepasakysi, kad geriausia? :) Dabar naršyklės yra tiek ištobulintos, kad jų greitėjimo procesas lėtėja ir vis didesnį pagreitį įgauna funkcionalumo didinimas, ir tai labai džiugina, nes tai privertė ir operą eiti ta linkme. Per porą metų pastebėjau, kad visos tos naršyklės panašėja viena į kitą. Yra tos mūsų trys pagrindinės, opera, chrome ir firefox. Prie kiekvienos iš jų dirba nuostabios komandos, sudarytos iš inovatyvių žmonių. Kiekviena komanda semiasi įdėjų iš kitų, taip bandydamos užpildyti visus trūkumus: interefeisas panašėja, funkcionalumas panašėja, greitis skiriasi milisekundėm (neliečia paseniusios FF versijos). Įdomu kur visa tai nuves, spėju bus taip: atsiras grupė entuziastų, kurie nesutiks su tais standartais, jiems nepatiks tos naršyklės, kurios yra visos praktiškai vienodos ir jie sugalvos ką nors visiškai naujo naršyklių pasaulyje ir pagamins ką nors, ko mes dar nesam matę. Jei tas projektas sulauks didžiulio pasisekimo, o tikriausiai susilauks, jei bus padarytas kokybiškai, tai atsiras ir analogų ir istorija vėl pasikartos, tokia jau ta žmonių natūra :)

Vartotojo avataras

seungri789

Dalyvis

ten kur manes nera :D

3,466.39 Lt

Standartinė » 2011 Geg 01, 14:14

google chrome :love:

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 02, 10:19

firefox. chrome tai nesąmone gryna

Vartotojo avataras

gegelal

Dalyvis

Colchester

2,108.22 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 03, 19:01

Chrome pas mane greičiausiai kažkodėl dirba :D. Explorer lėta, firefox nevilioja kažkodėl, o opera per daug "sterili", gera tik kai daug "tabs" pajungta vienu metu :)

Kompiuteriai Internetas, technologijos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių