Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Pašnekesiai  ~  Kuprinės

Reivė
Parašytas: 2008 09 06, 9:18 am Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 2247

Nusiperkat kuprinė ir tiesiog nešiojat?O gal kažkaip dekoruojate,puošiate kuprinę?Jei taip,tai kaip?Na,papasakote apie kuprinę ar rankinę,na apie tai ką nešiojate mokykloje,būtų labai įdomu...
Smile

Linksmas.net
Parašytas: Pašnekesiai > Kuprinės
Reklamukas

Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
[Opheliac]
Parašytas: 2008 09 06, 9:28 am Atsakyti su citata
®espect Amžius: 12 Pranešimai: 1285

Lt

Nenešioju kuprinės. Į mokyklą einu su taše, ant kurios esu išsisiuvinėjusi Evanescence :)

EnameL
Parašytas: 2008 09 06, 9:33 am Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 5616

Lt

Nusiperku kuprinę žiūrint kokio dydžio, kad tilptu knygos. Nieko nedarau.
Visus metus praeinu su ja Rolling Eyes

Dija
Parašytas: 2008 09 06, 9:49 am Atsakyti su citata
®espect Amžius: 17 Pranešimai: 1226

Lt

Turiu juodą kuprinę, praeitais metais pirktą. Nors turiu dar ir kitokių prisipirkusi, bet į mokyklą einu pagrinde su šia, nes jin mano mėgstamiausia. Smile
Niekad nepuošiu savo kuprinių, man gražu taip kaip yra. Man netgi per daug vaikiškai atrodo prirašinėti ar išsiuvinėti ant savo kuprinės kokių nesąmonių. Esu mačiusi, mūsų mokykloje viena vienuoliktokė ant savo kuprinės, su korektoriumi prirašinėjo kažkokių nesąmonių, ir prie užtrauktuko prisegiojo grafkių. Kvailai atrodo ir viskas.. Smile

Panelė tobulybė
Parašytas: 2008 09 06, 9:50 am Atsakyti su citata
®espect Amžius: 8 Pranešimai: 1291

Lt

Aš turiu ir tašę per petį, ir normalių kuprinių ant nugaros gal kokias 5. žodžiu, man jų netrūksta. Very Happy Very Happy Į mokyklą einu su tokia vyšninės spalvos. Wink

Dannanna
Parašytas: 2008 09 06, 11:32 am Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 11 Pranešimai: 690

Lt

Na, aš duriu 4 kuprines. Dabar aš vaikštau su sportine kuprine iš Vero moda. Ant jos išsiuvinėtas voratinklis ir žalias voras. labai talpi ir patogi. O dėl papuošimų tai nieko kuprinei nedarau. Visi išsiuvinėjimai jau būna.

Sako
Parašytas: 2008 09 06, 1:14 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 2143

Lt

Esu rodžius tokia per peti su prancūzų buldogu ir parašyta IKNAW.Gavau dovanų nuo močiutes jį žinojo,kad senai noriu tai nupirko Smile jau antri metai su ja einu naudoju kaip rankinuka ir kaip kuprine Smile pirkau iš cropp town'o Smile

Dragon-fly
Parašytas: 2008 09 06, 1:26 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 17 Pranešimai: 338

Lt

į mokyklą visados su kuprinė eina (išskyrus diena, kai būna 1-2 pamokos). Su toms visom tašytėm mana labai nepatogu.
Kuprinė paprasta, kartais prisisegu kokį ženkliuką, bet kokį vieną, o ne 10 Smile

Dannanna
Parašytas: 2008 09 06, 1:28 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 11 Pranešimai: 690

Lt

Aš tai iš cropp town labai norėjau nusipirkt tokią juodą kuprinę su žaliom kaukolėm ar kažkuo. bet mama neleido Very Happy

Bite_Me
Parašytas: 2008 09 06, 1:32 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 5894

Lt

Mokyklon su senute savo einu. Šiek tiek suplyšusi. Aprašinėta. Bet patogi. Didoka, bet nieko. Stipri svarbiausia, telpa ir buteliai, ir knygos.

Mėlynė.
Parašytas: 2008 09 06, 1:36 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 1053

Lt

Vaikštau su Puma kuprine ;D
O je. Aš tai kai 2 mėnesius tašę panešiojau, tai jau stuburas pakrypęs. Iškart atsisakiau.

Dragon-fly
Parašytas: 2008 09 06, 1:38 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 17 Pranešimai: 338

Lt

Bite_Me rašo:
Mokyklon su senute savo einu. Šiek tiek suplyšusi. Aprašinėta. Bet patogi. Didoka, bet nieko. Stipri svarbiausia, telpa ir buteliai, ir knygos.

svarbiausia buteliai Very Happy Very Happy

Bite_Me
Parašytas: 2008 09 06, 1:41 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 5894

Lt

Ištiesų, tai buvo vienas iš svarbesniu aspektų perkant kuprinę.

silvija;>
Parašytas: 2008 09 06, 10:42 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 13 Pranešimai: 77

Lt

Aš turiu raudoną su juoda spalvomis ir nieko nedarau kuprinei nu su tokia kokia ji yra. Negaliu sakyti kad kai kažką prisikabini ir atrodo mažvaikiškai, jai man tas dalykas patinka ir gražiai atrodo tai kodėl jo ir neprisikabinus, na aišku, bet aš einu su tokia kokia turiu, man tik mažvaikiškas dalykas atrodo kai apsirašinėja kuprines, nu bet čia jau kaip kam.

TiNa
Parašytas: 2008 09 06, 10:45 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 2062

Lt

Turiu dvi kuprines šiems metams. Vieną paprastą Nike, o kitą languotą iš House. Prie Nike esu prisikabinus rakto pakabuką Eifelio bokštą, o šiaip tai kuprinių negražinu.;D

Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 14
Pereiti prie 1, 2, 3, 4  Toliau
Jūs galite rašyti naujus pranešimus į šį forumą
Jūs galite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

Hey.lt