Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Pašnekesiai  ~  Kuprinės

Skatyte
Parašytas: 2008 09 07, 8:40 am Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 15 Pranešimai: 657

Aš jau 2 metus turiu tokią pilkai juodą kuprinę. Šiemet žadėjau naują pirkt, bet neradau patinkančios. Smile Šiaip kuprinių negražinu, nebent prisisegu vieną arba du ženkliukus. Very Happy

Linksmas.net
Parašytas: Pašnekesiai > Kuprinės
Reklamukas

Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
Sinjorita
Parašytas: 2008 09 07, 12:32 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 13 Pranešimai: 772

Lt

Nesioju kuprine kokius du metus Laughing O seip tai nedekoruoju..paprasciausiai nebent koki zaisla uzsidedu...vienais metais visciuka uzsidejau Bedantis

Liepa!
Parašytas: 2008 09 07, 1:13 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 14 Pranešimai: 307

Lt

blee man taip negražu ir beviltiška kai mergos ant kupriniu su visokiais korektoriais aprasineja cool, smile, fuck you, fuck off ir pan :S

Dž.
Parašytas: 2008 09 07, 1:52 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 3060

Lt

Aš tai užsimaniau šeštoje klasėje 'Tašės'.
Nes po penktos klasės mano kuprinė liko apipaišyta,susegiota grafkėm ir panašiai,taigi mama neleido su ja eit.Very Happy
Pavaikščiojau metus su ta 'Taše' Tai labai skaudėdavo nugarą.
Daug knygų.
Sunku.
Septintoje klasėje nusipirkau kuprinę be jokių pribombasų. Very Happy
Su dviem kišenėm.
Knygom ir kita raktam ar dar ten kam.
Bet laikui bėgant ir ji pabodo.Happy
Nes minkšta ir jei nėra didelės knygos tai ji lankstosi per pusę.
Tai dabar pirksiu Converse kuprinę su batuku. Very Happy
Miela ji man. Very Happy

Ai$ste
Parašytas: 2008 09 07, 2:44 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 1754

Lt

Visus metus vaikščiojau su kuprinėm,galvoju jau 9-okė viskją,reik tašę pirkt Very Happy kol kas no problem Sunglasses

Dareli's
Parašytas: 2008 09 07, 7:52 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 16 Pranešimai: 245

Lt

Nu blia jau nauja karta auga (rofl) ;DDD Aš savo kuprinę naiko nuo penktos klasės sutūsiau iki dabar, bet dar kaip nauja galiu pasakyt, Kokybė yr. Bet tikiuosi brolis parveš kitą, nes jau ta pabodo. Bedantis

AQua.
Parašytas: 2008 09 08, 7:39 am Atsakyti su citata
®espect Amžius: 17 Pranešimai: 982

Lt

Rankinė.

Nematau reikalo ten kabinti visokius žaisliukus, segioti žiogelius, ar aprašinėti nešvankiais žodžiais.

Frunde
Parašytas: 2008 09 08, 3:07 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Pranešimai: 630

Lt

Anksčiau rašinėdavau ant penalų, kuprinių, papkių, ben kur.
Praeitais metais dažniausiai eidavau su taše, dabar su kuprine, nes man tiesiog patogiau. Dėl tašės kentėdavo mokslai iš dalies nes nesinešdavau kai kurių vadovėlių, nes juk "iš jo tik perskaityt klausimą ir sugalvot kaip atsakyt reikia bei atsakyt į penkis klausimus, ai nusirašysiu" (netilpdavo+sunku nešt, skauda petį jai daugiau prikrauta).
Dabar nusipirkau naują penalą ir nepaišau ant jo. Kartais kai nėra ką veikt taip kyla noras, tada paišau ant savo senučio geručio nuo 3- kl [jis iškart margas buvo, o dar kaip apipaišiau X>...] Penalas oranžinis,vienspalvis toks. Vis primenu sau,kad aprašinėtas penalas iškart nunešiotas atrodo.
O kuprinė mano pati juoda, bet viršus su New Yorko metro žemėlapiu. Taip pat turiu kuprinę, bet ją nešioju laisvalaikiui arba į muziką su ja nueinu. Dar vieną turiu nu ji nevisai mano, Nikę, juodą su baltu nike ženklu ir dar turiu sportinių krepšių nešiojamą kaip kuprinės, bet nesuplyšęs tik vienas, kurį nusipirkau užvakar , tai juodas toks su piešinuku, Nike . :}

PunkyAngel
Parašytas: 2008 09 11, 7:56 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 15 Pranešimai: 727

Lt

Dragon-fly rašo:
į mokyklą visados su kuprinė eina (išskyrus diena, kai būna 1-2 pamokos). Su toms visom tašytėm mana labai nepatogu.
Kuprinė paprasta, kartais prisisegu kokį ženkliuką, bet kokį vieną, o ne 10 Smile

As irgi .

kara
Parašytas: 2008 09 11, 8:16 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 3638

Lt

Kuprines man rods nuo sestos klases nebesitampau, bunu su tasem per peti.Man yra labai sunku issirinkt nauja tase, kad ir dabar einu su praitu metu, bet as ja kiekviena diena vis labiau suplesau Very Happy tai nezinau ka daryt, o vel eit i parduotuves ir ieskot labai tyngiu ;/.Jau rugpjucio mensesi ejau ir pries savaite ejau neradau Killed Mano mama sako, kad pramone man patinkancios nesukure Very Happy

tragika
Parašytas: 2008 10 04, 8:51 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 15 Pranešimai: 210

Lt

Turiu juoda kuprine. Buvo ant jos , kuprine pagaminusios firmos vardas, tai as ta etikete nuardziau ir vietoi jos i eile isegiau 3 metalines kniedes, nes jau ta firmos nakolke "lievai" atrode.

Seco`ND
Parašytas: 2008 10 06, 5:18 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 419

Lt

turiu tamsiai melyna kuprine ant kurios yra Silutes zenkliukas. viskas Rolling Eyes

darkman
Parašytas: 2008 10 06, 2:09 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 474

Lt

nieko nedekoruoju, bet perku didele kad tilptu kunces apranga ir svarkas, taipogi kruva knygu Mad

fRuktas_
Parašytas: 2008 10 14, 5:36 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 15 Pranešimai: 281

Lt

Mano Kuprinė vadinasi : Baltasis Kiras Laughing Laughing

Fruite
Parašytas: 2008 10 14, 6:14 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 1061

Lt

6 klasėj užėjo manija tašėms, bet trumpa. dabar į mokyklą tik kuprinė (raudona, neprisegiota).

Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 24
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Jūs galite rašyti naujus pranešimus į šį forumą
Jūs galite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

Hey.lt