Įvairūs Studijos, mokykla

Krikštynos

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 21:14

Taigi, nemačiau dar tokios temos.
Ogi ji darosi man aktuali.
Kaip jus krikštijo, jei krikštijo, ar patys esat krikštiję, kaip viskas dėjosi?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 21:44

Pernai krikštijo, nes pas mus 11okus visad krikštija. Čiuju žiauriausios mums ir kliuvo ;D Šliaužiojom žeme, kažkokius miltus su vandeniu sumaišytus krovė ant galvos ir pan. Labai išsekino, visi aplinkiniai rėkė, kad šlykštu, o mes žvengėm, nes nebebuvo ką ir daryt ;D Man išvis smagiai kliuvo, nes tarp priešų geriau draugų neturėt ;D Man visko dvigubai kliuvo ;D Nu žodžiu ;D Jamkit foto labai gražią ;D
http://i19.one.lt/getImage?photoId=3364 ... 0&gender=1

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 22:17

universitete fuxų žiauriai žeminančios ir šiaip fui buvo, sako. gerai, kad ir nesirodžiau aš tenais.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 22:59

aš pati įstojau į gimnaziją,tai girdėjau ten žiaurios krikštynos būna.Aka visi primyžo į kažkokį tunelį ir reikėjo juo eiti,paskui pasakojo kažkokią istoriją ir žmonės mėtė kancarus,dažus ir viską,kas pasitaikė po ranka.

Vartotojo avataras

THa KeinuX

Forumo gyventojas

Sun-City

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 18, 10:49

Pas mus mokykloje yra tradicija, aštuntokai krikštija penktokus, mus kai krikštyjo manes nebuvo, bet sakė išdūrinėjo bet kaip, apmėtė kiaušiniais ir panašiai. O šiais metais laikas ir man bus krikštyt :)

Vartotojo avataras

Spiritual Wrath

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

12,841.56 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 18, 12:53

Pas mus tokių nesamonių nėra... Kai pagalvoji tai siaubas, kažkoks pažeminimas, o ne krikštynos. Ir kam tokių reik...

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 18, 21:28

Spiritual Wrath ~ iš dalies pažeminimas, tačiau atsiranda dar viena proga atšvęst ;D Joke ;D Smagu juk vistiek, yra ką prisimint ir iš ko pasijuokt :sweet: Visai nesigailiu, kad ėjau į savo krikštynas :up:

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 20, 00:31

Na, būdavo ir pas mus žiaurios anksčiau, bet kažkuriais metais dvyliktokai persistengė ir viskas sušvelnėjo. O man tai smagu buvo. Nei ten labai tyčiojos, nei ką, įvairių užduočių prigalvota buvo, visokio maisto prisiragavom ir etc. :D
Mes šiemet devintokus krikštysim. Laukiu laukiu iš tikro. 8)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 20, 13:45

Pas mus mokykloje tokio dalyko nėra, direktorė neleidžia, ir šiaip, nieko panašaus nebuvo tai nieks nelabai nori rankų teptis. :roll:
Bet Lazdynuose Minties Gimnazijoje oj kaip pakrikštyja, man būsimų devintokų jau gaila. :D
Sakė praeitais ar tai užpraeitais metais davė valgyt kažkokius senus kotletus, liepė šliaužioti purvu, mėtė dažus visokius ir tt.

Vartotojo avataras

applePIE

Aktyvus dalyvis

166.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 20, 17:26

Pas mus jau antri metai kaip krikštynų nebeleidžia daryt, nes per žiaurias darydavo :)

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 20, 17:46

pas mus vidurinė mokykla kartu su gimnazija, niekur nereikia pereit, tai kažkokių krykštynų lyg ir nera :)

Vartotojo avataras

esprita

Lankytojas

260.74 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 20, 18:43

kai pas mus buvo krikstynos tiesiog mes su drauge pabegom is ju :DD

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 20, 19:30

Kai atėjau į devintą klasę gimnazijoje tai sakė, kad tipo mus krikštys, bet niekas taip ir nekrikštijo, o su drauge mes jų žiauriai laukėm. ;D
Kiek žinau pas mus dar yra krikštijami ir dvyliktokai.

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 20, 21:32

Hah, manęs laukia ne už ilgo krikštynos.
Iš vis ne per fainiausiai vėl būti mažiausiu mokykloje, o dar krikštynos.
Na bet tikiuosi bus ne kankinimas, o tiesiog linksma šventė.
Įvairios užduotys manęs negąsdina, bet kai draugai pripasakojo, kai eini ir iš kiaušinio paleidžia, tai žiauru...

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 20, 22:14

Pas mus šeštokai krikštyja penktokus(nes du korpusai nuo 1-4 ir nuo 5).Kai mus krikštyjo tai kaip ir nieko ypatingo nebuvo ryte begiojo ten su štampais ir dėjo visiem tokius žalius,bet man pavyko išvengt jo. :D Vakare reikįjo ateit tai ten buvo užduotis mineralinio butelų didelį išgert ir dar atnešė padeklą su koše,aliejum,arbata ir prieskoniais.Tai aš paėmiau ir įpyliau į arbatą aliejau.Visi pradėjo rėkt ant mančs tipo jei reikįs gert,tai pati ir gersi. O paskui tuos apkeitė. :D Kita komanda mum tai nieko nepripylį. Dar reikėjo priesaiką sakyt,raktą bučiuot. Kai mes krikštyjom tai ,tai buvo tipo užgrobimas,reikėjo žvakę balsu užpūst ir dar kažkas nelabai aš ten jau ir atsimenu,bet nieko labai baisaus nebuvo. :D

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių