Taigi, nemačiau dar tokios temos.
Ogi ji darosi man aktuali.
Kaip jus krikštijo, jei krikštijo, ar patys esat krikštiję, kaip viskas dėjosi?
KrikštynosPernai krikštijo, nes pas mus 11okus visad krikštija. Čiuju žiauriausios mums ir kliuvo
Šliaužiojom žeme, kažkokius miltus su vandeniu sumaišytus krovė ant galvos ir pan. Labai išsekino, visi aplinkiniai rėkė, kad šlykštu, o mes žvengėm, nes nebebuvo ką ir daryt Man išvis smagiai kliuvo, nes tarp priešų geriau draugų neturėt Man visko dvigubai kliuvo Nu žodžiu Jamkit foto labai gražią
http://i19.one.lt/getImage?photoId=3364 ... 0&gender=1 Na, būdavo ir pas mus žiaurios anksčiau, bet kažkuriais metais dvyliktokai persistengė ir viskas sušvelnėjo. O man tai smagu buvo. Nei ten labai tyčiojos, nei ką, įvairių užduočių prigalvota buvo, visokio maisto prisiragavom ir etc.
Mes šiemet devintokus krikštysim. Laukiu laukiu iš tikro. Pas mus mokykloje tokio dalyko nėra, direktorė neleidžia, ir šiaip, nieko panašaus nebuvo tai nieks nelabai nori rankų teptis.
Bet Lazdynuose Minties Gimnazijoje oj kaip pakrikštyja, man būsimų devintokų jau gaila.
Sakė praeitais ar tai užpraeitais metais davė valgyt kažkokius senus kotletus, liepė šliaužioti purvu, mėtė dažus visokius ir tt. Hah, manęs laukia ne už ilgo krikštynos.
Iš vis ne per fainiausiai vėl būti mažiausiu mokykloje, o dar krikštynos. Na bet tikiuosi bus ne kankinimas, o tiesiog linksma šventė. Įvairios užduotys manęs negąsdina, bet kai draugai pripasakojo, kai eini ir iš kiaušinio paleidžia, tai žiauru... Pas mus šeštokai krikštyja penktokus(nes du korpusai nuo 1-4 ir nuo 5).Kai mus krikštyjo tai kaip ir nieko ypatingo nebuvo ryte begiojo ten su štampais ir dėjo visiem tokius žalius,bet man pavyko išvengt jo.
Vakare reikįjo ateit tai ten buvo užduotis mineralinio butelų didelį išgert ir dar atnešė padeklą su koše,aliejum,arbata ir prieskoniais.Tai aš paėmiau ir įpyliau į arbatą aliejau.Visi pradėjo rėkt ant mančs tipo jei reikįs gert,tai pati ir gersi. O paskui tuos apkeitė. Kita komanda mum tai nieko nepripylį. Dar reikėjo priesaiką sakyt,raktą bučiuot. Kai mes krikštyjom tai ,tai buvo tipo užgrobimas,reikėjo žvakę balsu užpūst ir dar kažkas nelabai aš ten jau ir atsimenu,bet nieko labai baisaus nebuvo. ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

Šliaužiojom žeme, kažkokius miltus su vandeniu sumaišytus krovė ant galvos ir pan. Labai išsekino, visi aplinkiniai rėkė, kad šlykštu, o mes žvengėm, nes nebebuvo ką ir daryt 

Visai nesigailiu, kad ėjau į savo krikštynas