Jei kam rupi, tai as, ir krepsini, ir futbola
Kokį sportą propaguojat laisvalaikiu?Mou, aš irgi joginausi (tik kaži ar tai sportas), iš pradžių namie iš knygų, paskui su mokytoju truputį
lankiau rankinį kelis metus, patinka dar labai fulė, krepšinis mažiau, plaukioju vasarą, bilijardą mėgstu labai Mou buvau ir aš truputį lankstesnis, tai nuovargio kažkaip daug mažiau jausdavau, nei dabar
joginčiaus galbūt dar, jei sąlygos būtų palankesnės Spxteri, nežinau ar tai sudėtinga. Man patiko, tai lankiau su noru, nebuvo sunku. Patys pratimai reikalauja šiek tiek jėgos, bet tai nėra tikrai daug. Pati jogą užsiiminėdavau du kart per savaitę, pakako. Užtenko laiko raumenų skausmui praeiti.
Senderi, aš nuo jogos daug geriau miegu. Griūnu, kai užmušta ir miegu be galo kietai, nors kietai visuomet miegodavau. Bet po truputį tas gerumas nyksta, vis sunkiau ir sunkiau užmiegu.. Dėl to, kad nebeužsiėmu joga taip dažnai? Nežinau.. Dėl kvėpavimo, juk jis ir yra jogos esmė. O kaip tėvas reagavo?? Buvo taip, kad vieną draugę patraukiau į jogą, o jos tėtis- kūno kultūros dėstytojas, juokėsi, ale joga- ne sportas, kokią čia nesąmonę lankai.. Įdomus požiūris.. Na aš irgi joga užsiminėjau,bet labai trumpai tėvai uždraudė
tuo metu labai daug dalyku susidėjo (mėsos nebevalgiau,nuolat medituodavau kur nors prie kokio upokšnio ir nei tv žiurėjau nei prie pc sedėjau kažkokiam kitam pasaulyj gyvenau Paskutinį kartą redagavo Sako 2008 Lie 04, 10:03. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Diskusijos ‹ Sportas |

Patiko. Tik nežmoniškai pabrango taigi nebelankau. Tipo namie užsiėmu. 

joginčiaus galbūt dar, jei sąlygos būtų palankesnės
Buvo taip, kad vieną draugę patraukiau į jogą, o jos tėtis- kūno kultūros dėstytojas, juokėsi, ale joga- ne sportas, kokią čia nesąmonę lankai.. Įdomus požiūris..