Įvairūs Mistika

Klinikinė mirtis

pret

Apšilinėjantis

vln

904.99 Lt

Standartinė » 2008 Lap 22, 20:21

Ar turite pazystamu ,o gal patys patyrete klinikine mirti? Ka galvojate apie ju mistines galias? Pvz: minciu skaityma ir pan. Nors tai patyre zmones labai vengai kalbeti ta tema,vis dėlto ,kartais bunu ir optimiste :D Siaip be galo idomu.. :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 22, 20:30

Aš irgi mažai apie tai girdėjus.Galima išsamiau.?

pret

Apšilinėjantis

vln

904.99 Lt

Standartinė » 2008 Lap 22, 21:17

Nagi persiprasau seimininkes , kad siandien man ne nuotaika varneles deti :roll: :lol: Beje,galejai sutrumpinti straipsni,kam tiek daug? ;) visi zino kas yra mirtis :D O griztant prie temos..turejau toki pazystama,kuri buvo istikusi klinikine mirtis.Na galiu pasakyti jis tikrai turi kazkokiu tai galiu.. :cry: nes beveik visada atspedavo mano mintis,pamenu viena vakara sako ,,pagalvok apie ka nors ir as tau pasakysiu apie ka tu galvoji'' tada jis labai susikaupdavo na ir beveik visada atspedavo,baugu net su juo paliko tada. Bet ir pats neatviravo,prasiau kad papasakotu ka jis jaute kai praktiskai buvo mires ir pan,bet nepasakojo,nes jam per daug asmeniska..Ir siaip be galo idomus ir keistas zmogus.

pret

Apšilinėjantis

vln

904.99 Lt

Standartinė » 2008 Lap 23, 13:27

Kokia tavo sio sakinio prasme? Ka tuom nori pasakyti? Mes nesnekam butent apie tavo drauge,o apie zmones,kurie ja patyre.

http://www.lizdas.lt/skeptic/mirtis/ivadas.htm
Idomus straipsnis sia tema.

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2008 Lap 24, 20:59

Skaičiau daug straipsnių apie tokią klinikinę mirtį. Žmonės ją patyrę, sako, kad skrido ilgu tuneliu, sutiko savo mirusias bobutes, senelius, kitus artimus žmones. O kai kurie pasakoja, kad matė iš viršaus save patį gulintį partrenktą, ar ligoninėje apsuptą gydytojų. Taip pat, absoliučiai visi sakė, jog kai patiri klinikinę mirtį, pasidaro taip lengva, taip malonu, o sugrįžus į pradinę normalią būseną, kūnas apsunksta ir toliau tiesiog nebesinori gyventi, patyrus tą euforiją... Ir iš viso, žymiai sunkiau grįžti į normalų gyvenimą. Taip pat, viena moteris pasakojo, jog patyrusi klinikinę mirtį skrido tuo tuneliu ir jautė, jog kažkas ją saugo patikimose rankose. Neaišku ar ten buvo dievas, ar kokia dvasia, bet kažkas buvo.

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Lap 24, 21:14

Beje,galejai sutrumpinti straipsni,kam tiek daug? Wink visi zino kas yra mirtis

Mirtis taip, bet šitaip plačiai nežinojau, ir paskaityt buvo įdomu. :)
Šiaip nesu patyręs.. Nei ligoninjė nesu gulėjęs tai apie tai geriau nekalbėt man. :D

Vartotojo avataras

mismis

Įsijaučiantis

Kaunas

4,219.15 Lt

Standartinė » 2008 Lap 25, 16:03

O mano artimą žmogų buvo ištikus klinikinė mirtis,ir ji sakė , kad save matė iš viršaus.

pret

Apšilinėjantis

vln

904.99 Lt

Standartinė » 2008 Lap 25, 18:54

kaip keista.. kiek daug mes dar nežinome.. O tavo draugė nepasikeitė po to? Išliko tokia pat kaip ir buvo prieš klinikinę mirtį? Nepasikeitė jos elgesys ar pan?

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Lap 25, 18:57

Man neteko,ir tikiuos neteks.

Vartotojo avataras

Do.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

12,287.71 Lt

Standartinė » 2008 Lap 30, 18:53

Hmm.. Man čia draugė pasakojo, kad tokia moteris buvo patyrusi klinikinę mirtį. Ji buvusi dailininkė. Ir kai ji atsipeikėjo ji viską nupiešė kaip kas buvo.. Ir dar papasakojo, kad kai ji ten buvo ir matė tą tunelį ji išgirdo kaip jai sakė angelai ar velniai ( tiksliai nežinau) jog jai dar ne laikas..
Nu nežinau ar čia tikėti ar ne. :)

pret

Apšilinėjantis

vln

904.99 Lt

Standartinė » 2008 Gru 01, 11:27

jo,as taip pat girdejau,kad zmones netgi nupasakoja ka tiksliai girdejo ir mate kas vyko kai jie jau buvo ''mire''ka snekejo daktarai ir pan. :)

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2008 Gru 01, 11:53

Jo a6 irgi esu girdejus...
Bet labai abėjoju... :roll:

Vartotojo avataras

DyFia

Įsijaučiantis

2,165.34 Lt

Standartinė » 2008 Gru 15, 16:04

Siaip idomiai... nesu as patyrusi, bet mano pamote buvo patyrus...ir kazkaip jei nieko..kaip visada. Noes ji kazka buvo maciusi...Galiu papasakot ka ji mna pasakojo, bte cia jau po to...(po klinkines mirties, ar kaip ten)
Ji mna pasakoja, kad nakti ji mate mnao tecio galva ir kazkaip ji saiposi. Ji pasiziurejo uz jos nugaros miegojo tiktai tetis...O ta galva dingo kur buvo is kitos puses. Bet kai ryta ji atsikele. Suzinojo kad musu kaimynes tevas mire, tame bute kur ir ji gyvena...nezinau. Kaip cia paaiskinus.

Vartotojo avataras

Izabella

Įsijaučiantis

2,389.24 Lt

Standartinė » 2009 Vas 12, 20:30

šiaip kartais zmones gali mirti sumaisyti su katalepsija.
Katalepsija – liga, kurios priepuolių metu ligonis jaučia, bet dėl raumenų sustingimo negali pajudėti, o jo kvėpavimas ir pulsas tampa beveik nepastebimi

Vartotojo avataras

Deimanciucka

Apšilinėjantis

sutylA

247.27 Lt

Standartinė » 2009 Vas 14, 14:15

Geras. Niekad nebuvau girdėjus apie katalepsiją :whata:

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę