Kelionės
Graikijoj irgi taip - pirkau vyną specialioj parduotuvėj,tai net nežvilgtelėjo kreiviau. Degtinę irgi pirkau - taip pat nesureagavo. Esu buvęs Airijoje, Latvijoje, Ukrainoje, Lenkijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Austrijoje, Vengrijoje, Slovėnijoje, Kroatijoje, Bosnijoje ir Hercogavinoje, Italijoje, Serbijoje ir Juodkalnijoje, Makedonijoje, Graikijoje, Italijoje. Šiemet dar pabuvosiu Prancūzijoje ir Ispanijoje, Monake, bei Andoroje.
Kažkas kalbėjo apie alkoholį. Pernai pirkau Graikijoje ir cigarečių ir alkoholio, niekas nieko nesako. Manau čia labai daug reiškia ar kurortas ar ne Mano sesės draugė tai išvis jėgiškai, dvi savaites po europą keliauja. Kažkaip sugeba susirast skrydžių po 1 eurą, nu ir po kelias dienas pabuvus vėl skrenda kitur. Tai kiek žinau į Italiją, Pransūziją, Vengriją, Šveicariją, dar kažkur tikrai skris, ir neapsisprendė ar skristi į vieną iš tų šalelių kaip Gruzija, Azerbaidžanas ir pan. Žiauriai kietai, aš irgi norėčiau taip bet viena tikrai tikrai neišdrįsčiau, juk ten, kitoje šalyje esi vienas kaip pirštas, o kai paklausai istorijų su tom tipo tarnybom į kurias reik kreiptis nelaimės atveju užsienyje, tai dar baisiau. Šiaip, mūsų draugai Vokietijoj gyvena tai siūlo atskrist, o jie kiek turės laiko tai pavežios mus, aprodys kažką ir t.t. . Tai labai fainai būtų, bet abejoju ar susiorganizuosim. : )
Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2010 Bir 14, 11:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

tiesa, kas buvęs vokietijoj?