noriu į Londoną : D
taip pat į Paryžių.
ir į NY : D
KelionėsBuvau:
Slovakijoj [3 kartus] Italijoj ![]() Vengrijoj Latvijoj Lenkijoj Prancūzijoj <3 Austrijoj Dar kažkur buvau, bet nebepamenu ![]() ![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo Draco'a 2010 Geg 07, 17:00. Iš viso redaguota 1 kartą.
Buvau ir aš. Galiu pasakyt tik tiek, kad pats Paryžius gražus pažiūrėti, pavaikštinėti, pasidomėti, patyrinėti.. Ir viskas. Mažesnieji Prancūzijos miesteliai žymiai mielesni, gražesni ir įspūdingesni.. (mm) Va ten tai tikrai sugrįžti norėčiau.. Manau visiems yra į naudą pavažinėti po pasaulį, pamatyti tiek ir kitokią gamtą, kitą kultūrą ir pan.
Daugiausiai kol kas tik su tėvais esu keliavusi, pavažinėjusi po Europą, aišku teko ten visokias lenkijas, čekijas pravažiuoti, Vokietijoje, Austrijoje ir Šveicarijoje tai patiko, jauku ir miela man ten. Taip pat neapsakomai ir Ispanija, Prancūzija, Italija sužavėjo, orai daro aišku irgi savo, bet ir tas toks relax gyvenimas, jaukios gatvelės (aišku mes panašokų Vilniaus centre turime), tą siesta dieninė ... tiesiog labai traukiantis gyvenimas ten, o gamta... mmm... Portugalija irgi labai faina, tik kad ji vargingesnė. Anglijoje, Airijoje pabuvau. Hong Kong'e, kuris irgi, kad ir kaip bebūtu keista apžavėjo, nors šiaip didmiesčiais nelabai žaviuosi ir daugumoje tų aplankytų Europos šalių aš nebuvau didmiesčiuose, važinėjome po mažus miestukus, kaimukus, kur pamatai tikrajį tos šalies gyvenimą, bet Hong Kong'as tikrai patraukė ir pasirodė draugiškas miestas. Šią vasarą turbūt važiuosiu į Škotiją. Labai norėtūsi nuvažiuoti į P. Ameriką, ypatingai Čilę tenais, taip pat Australija traukia ir šiaip visas pasaulis įdomus, dar Graikija ypatingai norėtūsi, Labai norėčiau į Kanadą, N. Zelandiją, o buvau (gal jau rašiau anksčiau)
Lenkijoj, Latvijoj, Etijoj, Suomijoj, Švedijoj, Norvegijoj, Danijoj, Vokietijoj, Prancūzijoj, Monake, Ispanijoj, Turkijoj, Slovakijoj, Austrijoj, Čekijoj, Anglijoj ir va šią vasarą važiuoju į Prancūzijos pietus, vyyy! Gal pavyks du kartus. vyy! Paskutinį kartą redagavo bebop 2010 Geg 14, 15:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
buvau: latvijoj[n kartų], lenkijoj[n kartų], čekijoj, vokietijoj, slovakijoj, bosnijoj ir herzegovinoj, austrijoj, vengrijoj, kroatijoj, anglijoj, pietų afrikos respublikoj, slovėnijoj, graikijos saloj rode, portugalijos saloj madeiroj. planuojam į barceloną gal dar, izraelį, o į madeirą sekančią vasarą vėl grįšim, nes ten viskas toobula.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |