Šis bei tas Pašnekesiai

Keletas klausimų apie tave

Vartotojo avataras

weglucuke

Apšilinėjantis

mrj-scooters ;D

2,228.99 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 30, 19:07

vat noreciau jums uzduoti keleta klausimu :) man reikia cia truputi,gal galite atsakyti i juos ;D
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai)
2. Ka tu megsti?
3. Kuo tu didziuojiesi?
4. Ka tau reiskia tevyne?
dekoju is anksto :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 30, 19:43

Niekuom. na gal visi yra kazkuom ypatingi, bet savyje nieko gero nepastebiu :)
2. Ka tu megsti?
Megstu, valgyt, miegot, klausyt muzika (tikriausiai kaip ir daugelis) rasyt dienorasti, daryt anglu nd. :D
3. Kuo tu didziuojiesi?
Didziuojuosi savo pasiekimais :)
Tevyne man reiskia krasta kuriame gimiau, bet ne daugiau..
:)

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 30, 19:59

2. Ka tu megsti?
3. Kuo tu didziuojiesi?

1.Ypatinga? Nuotaikų kaita. Nežinau dar tokio žmogaus, kurio nuotaikos taip greitai keičias kaip mano. Vieną akimirką aš juokiuosi, kitą aš jau griežiu dantį ant ko nors. :D Greit supykstu. Greit įsižeidžiu. Šitos savybės labiausiai nekenčiu.
2. Piešti, dainuot, klausytis muziką, skaityt ir rašyt ką nors.. Pagrindiniai pomėgiai.
3. Didžiuojuosi savo sugebėjimu rašyti. Kas jau kas, bet rašymas man sękas. :D
4. Tėvynė, tai laikina gyvenimo vieta. Nelabai galiu ja didžiuotis, bet.. Mieliau gyvenčiau UK.

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 30, 20:36

2. Ka tu megsti?
3. Kuo tu didziuojiesi?

1. Ypatingas uždarumas, jautrumas ir nuotaikų kaita.
2. Muziką. Be jos nė žingsnio žengt negaliu. Dar mėgstu piešti, rašyti, svajoti. Mėgstu pliušinius žaislus, parapsichologiją, šokoladą, netgi mokyklą, kai kontrolinių nerašom.
3. Didžiuojuosi? Kad nesimokiusi moku anglų kalbą. :D Didžiuojuosi, kai draugai sako, kad mano pavydėtina figūra. :D Nesvarbu, kad ji tokia nėra, bet širdį visgi glosto tie gražūs žodeliai...
4. Šalis, kurioje visada jausiuosi laisviau nei kitur. Lyg namie.

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 14:33

1. Kuo tu ypatingas? Daugelis sako, kad mano protas gan "aštrus", aš savęs kokiu svarbiu ar įpatingu žmogumi nelaikau, taigi galiu sakyti "Niekuom".
2. Ka tu megsti?
Muzika - Ji mano draugė, ji beveik visada būna šalia manęs, ir ji pralinksmina, ir priverčia šokti. Taip pat mėgstu cepelinus, jie labai skanūs :lick:
3. Kuo tu didziuojiesi? Didžiuojuosi tuo, kad esu nemadingas paauglys - Nerūkau, negeriu.. Ir neklausau tecktonicku.
Tėvynė - į kitas šalis nesu buvęs išvažiavęs, tai nežinau ka naujo pajunti ten, bet man tėvynėj gyvent geriausia, todėl, kad ten kalba visi tau žinoma kalba, Tėvynėj nebus tokių kurie iš tavęs juoksis ar iš odos spalvos ar iš kalbos, nes ten gyvenantys tautiečiai beveik lygūs. Jei reikėtu nusižudyt dėl tėvynes tiesą sakant neišdrysčiau, važiuočiau i kitą šaly.

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 15:08

Taip, aš ypatinga. Unikali. Savo bjauriu charakteriu ir dažnai įžeidžiančiais, neapgalvotais žodžiais.
2. Ka tu megsti?
Groti pianinu/fortepijonu, fleita, gitara, dainuoti, mokytis užsienio kalbų, svajoti, miegoti iki pietų, domėtis menu, skaityti.
3. Kuo tu didziuojiesi?
Kad sugebu atsispirti bandos jausmui :].
Tėvynė? Nieko. Taip, aš čia gimiau, aš čia gyvenu, ir visi man sako, jog turėčiau gerbti Lietuvą, tačiau negi aš kalta, kad čia atsiradau? X_o. Nemanau, kad šiais laikais sąvoka "tėvynė" dar ką nors reiškia. Tai, kad turi gyventi ČIA, dirbti ČIA, numirti ČIA - 19a. mąstymas. manau, turiu teisę gyventi bet kuriame pasaulio kampelyje ir kada tik noriu grįžti į tėvynę. Žinoma, būtų sunku palikti Lietuvą, bet tik dėl draugų.
Tiesa, kol niekur nebuvau išvažiavusi, maniau, kad Lietuva - geriausia, o Telšiai - didmiestis. Tačiau užtenka vieną dieną pabūti kitoje šalyje, kad suprastum, kokiam mėšle kapstaisi.

weglucuke, jei ne paslaptis, kam Tau reikia mūsų atsakymų? :]

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 15:13

1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai)Negalėčiau vadinti savęs ypatinganes taip nėra.Nors geriau pagalvojus kiekvienas žmogus yra ypatingas,savitas.
2. Ka tu megsti?Aš tiek daug dalykų mėgstų ir tiek daug nekenčiu...Išvardinsiu kelis:mėgstu klausyti jūros ošimą,bet tikrą,o ne įrašytą,mėgstu vaikščioti su brangiais žmonėmis po lietų ir niekur neskubėti;mėgstu vaikščiotu su kuo nors kai niekur nereikia skubėti ir sutartu laiku grįžti namo...Man patinka tiesiog niekur neskubėti,nes tai būna retai...Vis kažkur skubi,eini.
3. Kuo tu didziuojiesi?Sunkus klausimas...Net nežinau..
4. Ka tau reiskia tevyne? Tėvynė tai šalis kurioje gimiau ir augau.Ir tiek.
:roll:

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 15:26

1. Ir kuo gi aš ypatinga? Gal tuo,kad esu žiauri ir negailestinga :twisted: Taip pat kaip ir EnameL, nesu ypatingai šiuolaikiška.
2. Mėgstu tylą.
3. -
4. O ką ji man turėtų reikšti?

Prašom. 8)

Vartotojo avataras

Vorass

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,587.35 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 16:03

1. :roll:
2. Megstu Lietu, Muzika
3. Taj kad sugebu susikaupti kai reikai ir juoktis kai nereikia
4. Tevyne man reiskia Lietuvos rinktine :roll:

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 18:10

1. apie save pati nespręsiu.
2. drąsą.
3. savimi, kad pasiilgiau keliose situacijose gerai :? ir kitu žmogumi.
4. na šiaip nesu labai didelė patriotė. kraštas, kuriame gimiau ir augu.

Vartotojo avataras

DarkMia

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,954.81 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 18:54

1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai)Išsiskiriu stiliumi (mane mokykloj visi žino) trukūmai?Dažnai isimyliu.
2. Ka tu megsti?Šokti.
3. Kuo tu didziuojiesi?Aš?nu savimi aišku gi ne kitais ;DD
4. Ka tau reiskia tevyne?mmm tiesa sakant N-I-E-K-O.
dekoju is anksto Smile :lol:

Vartotojo avataras

weglucuke

Apšilinėjantis

mrj-scooters ;D

2,228.99 Lt

Standartinė » 2008 Spa 01, 20:50

[Opheliac] rašė:weglucuke, jei ne paslaptis, kam Tau reikia mūsų atsakymų? :]

tam,nes man pilietinio ugdymo mokytoja dawe siuos klausimus ir liepe apklausti keleta zmoguciu :) bet kuo daugiau atsakymu,tuo geriau ;]

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 02, 18:36

1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai) Privalumai: esu įvaldžiusi abi rankas.
2. Ka tu megsti? Krepšinį, kapoeirą, muziką.
3. Kuo tu didziuojiesi? Tuo, kad aš esu išskirtinė - vienintelė pasaulyje tokia kaip aš.
4. Ka tau reiskia tevyne? Krepšinį, namus, draugus ir tai, kad esame vieni tokie - su tokia kalba, su tokiu charakteriu, su tuo, kad esame maži, bet stiprūs.

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 02, 20:14

1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai) iypatinga gal tuo kad nebe popsa mokykloj dainuoju,o tuo kad atsirado pas mane operos balsas del to dainuoju opera
2. Ka tu megsti? megstu viska kas susije su menu isskyrus daile.labai megstu kurti dainas.fotografuoti
3. Kuo tu didziuojiesi? didziuojuosi savo apvalumais,man nesvarbu kad sveriu 97 kilogramus ir turiu tik viena drauge bet uztat didziuojuosi tuo ka turiu
4. Ka tau reiskia tevyne? man tevyne reiskia pirmuosius namus,antraja mama,tevynei jauciu begaline meile

Vartotojo avataras

Simmi

Aktyvus dalyvis

Kaunas

43.39 Lt

Standartinė » 2008 Spa 02, 21:27

pilietines wisuomenes pagrindai? riteriai ir damos? :D:D:D mum ta pati reikejo daryt ir dar i herba parasyt :P

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių