‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
-

Seco`ND
- Dalyvis
-
- Darien, IL
- 9,083.19 Lt
» 2008 Spa 03, 01:15
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai)
Moku gerai nuslepti kaikuriuos dalykus. as nekalbu apie melavima. dazniausiai jeigu ka nors skauda nieko nesakau. bet po to buna blogiau bet nieko
2. Ka tu megsti?
peperoni pica
3. Kuo tu didziuojiesi?
tuo kad moku groti pijaninu
4. Ka tau reiskia tevyne?
net nezinau. kai isvaziavau tai aisku labai pasiilgstu draugu is lietuvoj ir pan, bet pati tevyne... reiskia kazka turbut.
--------------------------------------
-
wanii.
- Apšilinėjantis
-
- 222.70 Lt
» 2009 Rgp 06, 21:19
-
Paskutinį kartą redagavo wanii. 2011 Geg 20, 16:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Sayonara
- Patyręs forumietis
-
- 29,981.26 Lt
» 2009 Rgp 07, 12:10
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai) +Amžinas vaikas, +kupina beprotiškiausių idėjų ir sumanymų, +sugebanti bet kur ir bet kaip prajuokinti. -nekenčianti indų plovimo, -reikalaujanti pinigų už bet kokį atliktą darbą
2. Ka tu megsti? Miyavį, grafiką, žalią spalvą ir pc žaidimus
3. Kuo tu didziuojiesi? Savo stiliumi ir charakteriu
4. Ka tau reiskia tevyne? Mėšlo krūvą 
-

Pauzė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 1,577.48 Lt
» 2009 Rgp 13, 18:57
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai) Ypatinga tuo kad prisimąstau dažnai visokių nesąmonių ir sąmonių, po to ant jų "užsivedu", draugus ir artimuosius po to užknisu šnekėjimu svajojimu apie sugalvotą dalyką. Taigi su tuo susiję, kad esu valdinga. Tai jau labai gerai žinau ir stengiuosi save kontroliuoti. 2. Ką tu mėgsti? Mėgstu veiklą. Skanų maistą. Adrenaliną. Muziką. Na tai kas man teikia malonumą.
3. Kuo tu didžiuojiesi? Didžiuojuosi, kad turiu kažką panašaus į savo asmenybę, nes žinau, kas man patinka, kas ne, stengiuos savo nuomonės neišsižadėti ir ją ginti. 4. Ką tau reiškia tėvynė? Man tėvynė reiškia daug. Vertinu tokius dalykus, kaip taisyklingą kalbą, istorijos žinojimą ir pan. Esu šiek tiek patriotė, bet sąžinė labai neužgraužtų, manau, jei ir išvykčiau iš Lietuvos. Manau, kažkada Lietuva buvo tikrai didinga tauta, dabar iš to belikę tik trupiniai ir atsiminimai....
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2009 Rgp 15, 01:20
pavėluotai, bet vis vien geriau, nei niekada
1. Kuo tu ypatingas?
Moku liežuviu pasiekti nosies galiuką ir per vasaros vakarus taip ištobulinau savo spausdinimo įgūdžius, jog dabar galiu labai lengvai ir greitai spausdinti tekstą nežiūrint į klaviatūrą. Jėė! Didžiuojuosi savimi
Trūkumai: vienintelį, kuriuo labai noriu atsikratyti, bet neturiu tam pakankamai valios - niekaip negaliu padėti daiktų į vietą. Niekaip!
2. Ką mėgsti?
Negaliu apseiti be kavos 3in1 ir be skrudinto batono su slyvų džemu  išvis, noriu žiemos!
3. Kuo didžiuojasi?
kad išmokau spausdinti klaviatūūūraaaa!!!
4. Ką tau reiškia tėvynė?
Mano tėvynė - mano gimtasis miestas. Aš džiaugiuosi, jog jame gimiau ir užaugau ;}
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Rgp 15, 01:41
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2009 Rgp 15, 01:55
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai).Turiu strazdanų, žaliai pilkos akys ai ir jautrumas, jop, esu jautrus.
2. Ka tu megsti?Paneles, alų, draugus, Pc
3. Kuo tu didziuojiesi?Jog du metai kaip lankau sporto klubą ir kad perlipau per 10ą klasęę
4. Ka tau reiskia tevyne?Amm, vieta kurioje gimiau ir augu, tiek.
-

Jey.
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 7,173.66 Lt
» 2009 Rgp 15, 13:46
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai) - sako žmogučiai, kad esu įvairiapusiška ir paslaptinga, nenuspėjama.
2. Ką tu mėgsti? Rock'ą, šaudymą iš lanko, keliones. . .
3. Kuo tu didziuojiesi? savo talentu būti lydere sporto šakose, kurias teko lankyti.
4. Ka tau reiskia tevyne? Vieta, kur gimiau ir augau.
-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2009 Rgp 15, 14:24
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai) Su visais ir visur randu bendrą kalbą, turiu gerą humoro jausmą. Trūkumai... Hm. Mėgstu jaustis už kitus geresnė.
2. Ka tu megsti? Daug kąą.. Futbolą, vaikinus, bučinius, apsikabinimus, filmus, muziką, diskones, alų, sidrą..
3. Kuo tu didziuojiesi? Kad aš esu aš.
4. Ka tau reiskia tevyne? Vieta, kurioj gyvenau, augau.
-

krantinė
- Lankytojas
-
- Vilnius
- 318.16 Lt
» 2009 Rgp 18, 16:28
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai)- aš neypatinga niekuom. Nebent tuom , kad visada žmones užjaučiu, nepriklausomai ar jie to nusipelnė ar ne.
2.Ką tu mėgsti? - mėgstu Rusiją.
3. Kuo tu didziuojiesi? savo dideliu apetitu
4.Ka tau reiškia Tėvynė? - Tėvynė man reiškia mano namus, kuriuose gimiau ir savaime suprantama pagarą
-

Nirvana1994
- Dalyvis
-
- Telsiai
- 784.14 Lt
» 2009 Rgp 23, 18:59
1. Galiu istverti nekalbejusi gal kokia 1 diena.
2. Gyvunus
3. Lankysiu 7 metus muzikalkej ir buvau 2 kartus dainu sventeje kaip dalyve.
4. Tevineje jautiesi savu ir tai daug ka reiskai.
-

Baniuka.
- ®espect
-
- 2,680.63 Lt
» 2009 Rgp 23, 22:18
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai) Gal išsisukinėjimas,paguodimas,geras žmonių supratimas.
2. Ka tu megsti? Daug ką. Muziką,draugus ir etc.
3. Kuo tu didziuojiesi? Savo muzikos skoniu. :) (joke)
4. Ka tau reiskia tevyne? Mano tikrieji namai.
-

G e r d u t e
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 4,575.12 Lt
» 2009 Rgp 24, 12:41
1. Kuo tu ypatingas? (privalumai ir trukumai) Na Esu ypatinga tuo,kad moku juoktis Labai kvailai,ir labai užkrėčiančiai Trūkumų turiu nemažai. Pavyzdžiui kaip Savitvarda,Tiesos sakymas ir panašiai. 2. Ka tu megsti? Daug laiko reikėtų kol viską išvardinčiau..Pagrindiniai: Muzika,Filmai,Draugai,Vaikinai,Makiažas ir t.t. 3. Kuo tu didziuojiesi? Kad Daugiau tokių kaip aš Nėra. 4. Ka tau reiskia tevyne? Tai ŠALIS kurioje Gimei. O reiškia...kai daugiau įgysiu smegenų tada suprasiu ką man ji reiškia..
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Rgp 24, 13:24
Šiaip pati sau aš nesu niekuo ypatinga ; D Manau reiktų paklaust pažystamų
2. Ka tu megsti?
Muziką,meną,TV,UK/US anglų kalbą,buvimą su draugėm
3. Kuo tu didziuojiesi?
Tuo kad esu gabi kai kuriuose meno srityse
4. Ka tau reiskia tevyne?
Sueuropėjusius tautiečius,daug netolerancijos,durną valdžią,nedarbą...ajajaj net baisu ...geriau nebevardinsiu 
-

Jieva.
- Įsijaučiantis
-
- 2,838.06 Lt
» 2009 Rgp 24, 19:06
Nemanau,kad esu kažkuom ypatinga.
2. Ka tu megsti?
Mėgstu klausytis muzikos,dievinu šokoladą.
3. Kuo tu didziuojiesi?
Nelabai turiu kuo.
4. Ka tau reiskia tevyne
Tėvynė man reiškia šalį kurioj gimiau ir augu.
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
|
|
|