O taip.. Čia gausis bendrai kažkas apie mergina iš mano pusės..
Hm, mane žavi paprastumas.. Na man tai taip miela.. Vos padažytos blakstienos ir viskas.. Kitas dalykas tai,kad mergina narūkanti yra.. Na dabar tikrai nenorėčiau bučiuot peleninės.. Kitas dalykas bendravimas. Žmogus,kuris turi humoro jausmą, žino ko nori ateityje, ko ieško, turi savo siekius, tai fsio.. Viskas ko man reikia ir norisi..
Visos mano turėtos merginos buvo stambesnės už mane..

Na nesakau,kad ir aš stambokas, tačiau visos mano merginos turėjo mini pilvuką.. Ir dabar turi.. Nežinau, ar čia sutapimas ar kas, bet man tai vistiek patinka.. MMMMMM
Kitas dalykas,kad neturėjau fyfos. Jokiais būdais, ne jau ne... Patinka laisvos aprangos merginos, kurios nebijo pasirodyti su kažkokiu keistu akcentu.
Dar vienas dalykas, tai kaip mergina elgiasi viešumoje. Mandagumas, manieros. Man tai labai svarbu. Žinoma čia per pirmą pasimatymą nelabai ką pastebėsi, tačiau vistiek, aš į tai labai atkreipiu dėmesį.
Dar kitas rimtas dalykas, kurio taip pat nepastebėsi greitai. Kartais tai pasirodo, tai ką toji mergina pasakoja savo draugėmis. Gerai, galima šnekėt apie mane, mūsų santykius, tačiau nelabai man patinka kai yra kalbama ką mes veikiam...
Kas gi dar?
Ai, nepatinka besikeikiančios panos, į tokias nežiūriu.
Gal ir dar kažkas yra..