Diskusijos Gyvenimas

Kas žavi vaikinus koks išvaizdos, charakterio bruožas?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 30, 12:59

Clavicula_nox rašė:Daug vaikinų vertina atvirumą,bet patys nenori būti atviri.. :}

pritariu. :up:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2009 Bir 30, 13:01

mane tai piktina.

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 21:40

HK rašė:Kaip pastebejau tokiu merginu kokios man patinka mazeja ir mazeja. Greitai isvis nebeliks.

Ne. Tiesiog į jas yra nekreipiama dėmesio, nes pastaruoju metu susiformavo nuomonė, jog jei nerūkai ir negeri. Tai tu ne prie chebros. O jei dar ir nemiegi su bet kuo, tada tu iš viso atgyvena.

Tiesiog pradėk atidžiau dairytis ir tikrai rasi :)
Gal ne šiandien ir ne rytoj, tačiau patarčiau apsilankyti kokioje intelektualioje paskaitoje/mokymuose ar šiaip "protingame" renginyje. :)
p.s. Šnekėdama neturiu galvoje moksliukių.

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 21:45

Ir aš maniau kad tokių kaip aš nėra, he, radau ir ne vieną :D
taip kad tiesiog nereik sedėt rankų sudėjus, pasaulis platus, jeigu matai aplink save tik alkoholikų ratą, išeik iš jo ir pradėk ieškotis savo draugijos ;}}
tikrai atsiras tokių. Ateis tavo laikas tam skirtam žmogui :]]

Vartotojo avataras

Jun.

Dalyvis

2,624.32 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 19:48

Taip... pradedu :
Parasysiu trumpai ir aiskiai kad niekam nekiltu pasaliniu minciu...

Kas patinka vaikinam :

Isvaizdos bruozai : beveik visiems vaikinams mergina turi buti liekna,grazi,blondiniska ir zinoma... didele krutine.... Bet kai kurie vaikinai megsta paprastas merginas t.y.paprastos mergickos kurios devi spordbacius ir dzinsus,turi naturalia plauku spalva ir nebuna socios vien tik nuo kopusto lapo ir vandens...

Charakteris : apie tai ,koks ''idealios'' merginos turetu buti charakteris nr itin ismanau, bet galiu patarti viena dalyka : vaidink nepasiekiama ir visi vaikinai bus po tavo kojom... :D

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 20:20

truputį atvirkščiai pasakysiu, bet gal nesupyksit.

Man nepatinka merginos su per dideliu humoro jausmu, nesakau, kad turėtų būti kažkokia mėmė, bet yra teke susidurti su tokiom merginom, kurios žvengia iš visko :cry:

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 20:23

geri iškilumai :oops: :oops:
o jei rmt tai bent jau mane žavi panelių akys (labai atkreipiu dėmesį į makiažą ir t.t.), tvarkinga žinoma, o jei iš charakterio bruožų tai universal geriausia, su kuria gali ir pasijuokt, bet kitą akimirką ir paburkuot, gal pagavot ; D linksma, moteriška, švelni ; D

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 21:10

Dar prisidėsiu, Nors atrodo kad yra vaikinai panašūs, ta prasme pagal mano atitikimus, bet vistiek vienas daugiau turi minusų kitas daugiau, nevisi atitinkantys tuos mėgiamumus bus tinkantys :]

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 16:41

-spychka- rašė:Dar prisidėsiu, Nors atrodo kad yra vaikinai panašūs, ta prasme pagal mano atitikimus, bet vistiek vienas daugiau turi minusų kitas daugiau, nevisi atitinkantys tuos mėgiamumus bus tinkantys :]

Cia reik suprast viena daugiau kitas maziau ar vienas daugiau o kitas dar daugiau? :D

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 16:45

Nu nežinau, kaip nori. :] nėra skirtumo man...

Vartotojo avataras

Rain girl

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

16,652.38 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 17:50

Vaikinams svarbus bendravimas. Nėra taip, kaip daugelis galvoja, kad jiems galvoj tik papai.

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 18:24

Kai buvau 15 tai ka zn vien apvalumai trauke :DDD Aptemti dzinsai, palaidine prasekta,sukuosena :) . Dabar kartais i akis uztenka paziuret ir kosmosas jau. :D :oops:

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 18:27

nžn, apvalumai tai mane dar ir dabar veikia ; D Bet tik pažiūrėt, nenorėčiau su tokia draugaut ir kai eini žodžiu visi bahurai ją nužiūrinėja (ta prasme jei ji demonstruotų, jei normaliai, tai fuck yeah, yra nors už ko paimt), o ana atsigavus varo sau ; D

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 19:25

O taip.. Čia gausis bendrai kažkas apie mergina iš mano pusės..

Hm, mane žavi paprastumas.. Na man tai taip miela.. Vos padažytos blakstienos ir viskas.. Kitas dalykas tai,kad mergina narūkanti yra.. Na dabar tikrai nenorėčiau bučiuot peleninės.. Kitas dalykas bendravimas. Žmogus,kuris turi humoro jausmą, žino ko nori ateityje, ko ieško, turi savo siekius, tai fsio.. Viskas ko man reikia ir norisi..

Visos mano turėtos merginos buvo stambesnės už mane.. :D Na nesakau,kad ir aš stambokas, tačiau visos mano merginos turėjo mini pilvuką.. Ir dabar turi.. Nežinau, ar čia sutapimas ar kas, bet man tai vistiek patinka.. MMMMMM

Kitas dalykas,kad neturėjau fyfos. Jokiais būdais, ne jau ne... Patinka laisvos aprangos merginos, kurios nebijo pasirodyti su kažkokiu keistu akcentu.

Dar vienas dalykas, tai kaip mergina elgiasi viešumoje. Mandagumas, manieros. Man tai labai svarbu. Žinoma čia per pirmą pasimatymą nelabai ką pastebėsi, tačiau vistiek, aš į tai labai atkreipiu dėmesį.

Dar kitas rimtas dalykas, kurio taip pat nepastebėsi greitai. Kartais tai pasirodo, tai ką toji mergina pasakoja savo draugėmis. Gerai, galima šnekėt apie mane, mūsų santykius, tačiau nelabai man patinka kai yra kalbama ką mes veikiam...

Kas gi dar?

Ai, nepatinka besikeikiančios panos, į tokias nežiūriu.

Gal ir dar kažkas yra..

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Spa 20, 20:08

pastraruoju metu pastebėjau - blondinės,arba lieknos.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių