HK rašė:Noreciau paprastos, neoasikelusios, istikimos, protingos ir megstancios muzika merginos. Ji turetu buti truputi zemesne uz mane (~170). Labiau patinka rudaplaukes nei kitos. Nekenciu fyfu

na tavo norimos palnelės apibudinimas, visai kaip mano meilutės, na tik kad ji užsispyrusi, kartais pasiutusi ir dažnai per daug protinga..

tad būčiau lb dėkingas jei į ją nežiūrėtum
Na šiaip kai pamatai merginą pirmiausias žvilgsnis krinta į figurą. Jei figūra nekokia.. tai dingsta ir noras susipažinti ar net daugiau i ją pažvelgti.. Taip dažnai nepamatai gražių merginos bruožų. Na gal retkarčiais pamatai, bet mintyse pagalvojį (jei labiau prisižiūrėtų save, butų visai nieko panelė). Man pačiam labai svarbu merginos laikysena, šypsena, akys, skruostai (labiau patinka lygūs, o ne apvaloki), ypač seksualus yra merginos kaklas ir kvepalai.. (nuo savosios merginos kvepalu, tiesiog tirpstu).Nepažįstama mergina bent mane sudomintų flirtu (mimikomis, gestais per atstumą) linksmumu, žaismingumu.. O kai pažysti visa jos vidų - arba ji tau patinka, arba ne.