Kalėdų senelis. Jis egzistuoja?
52 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dauguma žmonių sako, kad Kalėdų senelis neegzistuoja, bet kai kurie mano visiškai kitaip. Pvz., vieną vakarą aš sėdėjau svetainėje ir žiūrėjau teliką
-------------------------------------- Matai, pasivadint seneliu betkas gali, nueikit į kokią psichūškę, ten manau bus ir jėzus, ir senelis, ir visi kiti,... Realiai tam senam pirdylai, kuris Laplandijoj gyvena, yra mažiau nei 100 metų, o kalėdų senis nuo kada egzistuoja... ?
http://lt.wikipedia.org/wiki/Kal%C4%97d%C5%B3_Senelis Kažkaip nesitikėjau atrasti tokios temos : D
Šiaip, jeigu sakyčiau kad Kalėdų senelis egzistuoja ir gyvena Laplandijoje ir tiesiog neneša dovanų, greičiausiai suklįsčiau, nes tas Kalėdų senelis tėra tiesiog aktorius palaikantis šv. Kalėdų dvasią. Bent jau aš taip manau (: Man atrodo, kad kalėdų senelio nėra, nes jau ir taip aišku, kad dovanas po eglutę padeda tėvai
Bet man lb idomu iš kur jie gauna tokias dovanas pvz as norėjau tokio dienoraščio iš puslapio girl tech tai va . Ta dienoraštį galimą nusipirkti tik Amerikoj ar kitoje valstyjoje, bet Lietuvoje, Latvijoje jo nėra! be to jis lb brangiai kainuoja, nu o dar be to dienoraščio gavau kitokių daiktų... Tai klausimas iš kur jie gavo tiek daug pinigų jeigu jie dar patys sau nusiperką dovanas
52 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

cha gerai, pabandysiu