rose@-- rašė:Man atrodo, kad kalėdų senelio nėra, nes jau ir taip aišku, kad dovanas po eglutę padeda tėvai![]()
Ji aiškiai nurodė kad netiki juo,tai ką gi aš jai dabar sugrioviau atsiųsdama šią nuorodą?
''Reikia tik džiaugtis, kad vis dar yra vaikų, šventai tikinčių stebuklais,, iš jos komentarų kiek supratau jai jau 12 metų ir beje tiki ji tikrai ne šventai,tikrai nepulčiau 6-mečiui įrodinėti tiesos,arba griauti jo svajonių. Man asmeniškai jos post'as (tas pirmasis) pasirodė gan kvailas,nes viskas yra paaiškinama logiškai (ta prasme ji tiesiog iškart įėjusi nepamatė to voko arba nepamatė,neatkreipė dėmesio kai kažkas įėjo). Tai jeigu čia kiekvienas pradėtų rašyti savo Kalėdų Stebuklus,(turiu omeny tokius,jog -šiandien pas mus į mokyklą atėjo tikras Kalėdų senelis,bet mačiau kad jo barzda priklijuota,taigi egzistuoja jis ar ne? -šiandien gavau laišką nuo Kalėdų senelio,bet jo raštas įtartinai panašus į mano mamos raštą,ką apie tai manote? ir etc.) O jie visi yra kažkokia beprasmė tema,jeigu tiki,tai ir nesigilink kaip ten iš tikrųjų yra,ateis laikas sužinosi.
Whatever,jeigu kažką įžeidžiau,atsiprašau.