Kaip sužinoti ar jam patinki?
Aha mūsiškiai irgi jau išaugo. Dabar tarpusavy mušas dažnai, aišku ne per šiknas, bet visvien kvaila :} O šiaip, man labai patiko kaip vienam filme pasakė, kad "įsimylėjęs vaikinas į merginą žiūri taip, lyg jis būtų mažas berniukas, o ji būtų pati didžiausia dovana kurios jis labai ilgai norėjo ir pagaliau gavo ją ir gali išpakuoti". Nu jo atsimenu kaip seniau dauzydavom uzpakalius "is sirdies", bet po to supras, kad ne tam jie skirti
pas mus vienas toks "kiec baxuriukas" bando prisimazint prie musu taj isibegeja ir snai per kojas panelem nesuprasi ar verkt ar juoktis O i topica taj manau pagrinde daug demesio, bent mano taktika ![]()
na, aš tą daužymą per subines paminėjau ne taip, kad tu būtinai jam patinki, tiesiog palyginau su kasų tampymu.:] Musu klasiokai tai išaugo iš ušpakaliu trankymo amžiau bet prie kitur priėjo.... Nu bet jau ir tai atrodo baigiasi tik dar keli "kietasai"vaidina labai populiarias tarp merginu....
DD
Aš tai turbūt stengiuosi stebėt kaip jis su manim bendrauja kaip su kitom ir kaip žiūri į mane ir pan. Tiesa Aš taip ir darau ![]() šiaip galiu pasakyt kaip pas mus klasėj tai vyksta (visa laimė kad ne mane kabina, nes visi puspročiai
). kabina mano draugę.
Tik kažką pasako inai, jam būtina pakomentuot. Tik kažkur eina, būtina užkalbint šiuolaikiška bernų tema. pvz pokalbis valgykloje: inai ėjo pirktis saldainio, o jis sėdėjo šalia ant palangės ir ėdė/žiaumojo bandelę: -Paskolink pinigų. (jis) -Neturiu. (inai) -Nori bendelės? (jis) -Noriu. (inai) -Pa*ik, tada nupirksiu. (jis) Va koks etiketo lygis yra mūsų klasėje. žavu, argi ne?
Tai dėl to kad manęs nekabina esu laaaaaabai patenkinta ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |