Diskusijos Gyvenimas

Kaip sužinoti ar jam patinki?

dovee

Dalyvis

6,018.11 Lt

Standartinė » 2009 Bal 29, 16:14

agnee rašė:Jauti jei patinki :m: daznai ir svajingai zvilgcioja, nori su tavim bendrauti, siekia kuno kontakto.

O jei visi draugai - bernai taip? :roll:
Nu as daug bernu, kuriuos laikyciau tikrais draugais netruriu, bet kiek turiu tai visi taip elgiasi...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

agnee

Dalyvis

Is Vilniaus ;}

2,258.83 Lt

Standartinė » 2009 Bal 29, 17:32

Gali buti, kad daug kam is tikro ir patinki ;) i zvilgciojimus per daug nereaguok, elkis paprastai...galbut jei nematys is tavo puses didesnio demesio nei draugui, atsals, o siaip tai gerai tau, laisvas pasirinkimas jei kuris patinka labiau (mm... ; DD)

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Geg 10, 18:53

Na... Viena kartą toks vaikinukas [ neseniai ] labai ilgai į mane visą laiką žiūrėjo viename meete, o kai pamatė kad jau atsisveikinėju su draugėmis pripuolė ir paprašė skype arba tel nr. Na man tai koks skirtumas. Daviau ir nuėjau. Paskui parašo per skype taip nedrąsiai vaikis. Na bendravom, bendravom ir po kiek laiko įsidrąsinęs paskabino. Pasakė, kad nori susitikti. Nu ir susitikau :D nedrąsus toks priėjo tada. Pamenu kai klausė ar turiu vaikiną, sakau o kam tau reikia? tada sako pamirškim šį klausimą. Na atsisveikinant paėmė už rankos ir pasakė, kad nori dar susitikti. Aš tingėjau vėliau. Įpiršau draugę ir dabar rami galva :D ai, tie vaikinai visko prisigalvoja :D

Vartotojo avataras

Mimu*

Aktyvus dalyvis

6,491.15 Lt

Standartinė » 2009 Geg 11, 19:44

Tu sudauzei jam sirdi :prašau: :D

Izma

Dalyvis

Šilutė

11,422.92 Lt

Standartinė » 2009 Geg 11, 22:35

Jau geriau šitaip. Man panašiai buvo. Norėjau tik būti draugiška, susitikdavom, kai pasiūlydavo... O vėliau nuo savęs jį su laužtuvu atplėšt turėjau.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Geg 11, 22:41

Tas žvilgčiojimas gali reikšti ir kitka.. Wtf arba "kokia ji keista" :D IR gali iš pačio žvilgsnio nė nenuspėt.

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Geg 11, 22:58

Hm, o žinote kaip aš pradėjau su savo Aurute bendrauti?;]

Gerai, nuo pradžių. Aš ją žinojau senai, dar ieškojau darbo vasarai ir viena mano draugė pasakė,kad galiu atvažiuoti pas ją į sodą, kur dažnai baliai vykdavo. Tai tą vakarą sėdau į mašiną ir nulėkiau. Ten gavau pašnekėti su jos sese (Aurelija). Na ji man papasakojo,kad yra darbo vieta bla bla..

Tą vakarą taip ir pašnekėjom. Patiko man ji. Labai, toks mielas žmogus,kad šakės. Nesutikau dar tokio per savo gyvenimą. Tačiau, tuo metu ji turėjo draugą, tai aš tą faktą ir nutylėjau. Plius, ji gerokai vyresnė už mane..

Taip jau atsitiko,kad su ja nebendravau. Tiesiog kai susitikdavom, pasilabindavom, jei būdavo balius, pašnekėdavom.

Tarp mūsų stojo tyla. Jokių balių, nieko. Ir kažkodėl ėmiau apie ją daugiau galvoti. Gavau numerį. Pirmasis mano sms. „Labas, čia Simas. Tas Saimis, nu Lukos draugelis. Pameni mane? Spėk ką tau pasakysiu" Atsako „labas, taip, pamenu. Na ir ką tu man pasakysi?" Ir tada toks tiesioginis „Aurelija,žinok,kad tu man patinki"... Nuo to prasidėjo koks bendravimas. Pradžioj ji nepatikėjo, galvojo,kad prie bajerio viskas čia. Tačiau paskui paaišėkjo,akd ir man ji jaučia šiltus jausmas.. :] Bendravimas aštrėjo... ;]

Vuolia, o dabar mes tokia.. Eam.. Pora.. :love:

O šiaip simpatiją išreikšti kartais patinka keistais keliais.. Pvz, anoniminiu gerbėju būnu.. Perduodu ką nors saldaus, gražaus, gėlę ar dar ką.. ;] Kartais tiesiog be žodžių apkabinu ir pabučiuoju į skruostą.. Retkarčiais paprastai pasikybinu.

Nors kiek laiko esam, kartu, tačiau aš nestabdau ir elgiuosi tarsi pirmą dieną susižinus. Nė iš šio nė iš to, atnešu gėlyčių, pliaukšteliu per subiniuką, nė iš šio, nė iš to parašau kokią sms ne į temą.. Pvz mane labai žavi jos akys.. Jos tokios, šiltos, mielos ir kupinos... „Matai, mane visada žavėjo tviskantys daikčiukai, o tavo akys blizga kaip kokie deimančiukai". Berods vakar tokią sms parašiau.. Kartais įkandu į ausį..

Nu žodžiu, kiekvienas žmogus su savo pričindalais..

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Geg 12, 14:28

Nori pasakysiu kaip sužinoti ar Jam patinki?
- Paklausk Jo.

Vartotojo avataras

Do.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

12,287.71 Lt

Standartinė » 2009 Geg 12, 17:06

Panelė Niurzga* rašė:Nori pasakysiu kaip sužinoti ar Jam patinki?
- Paklausk Jo.

Pritariu. ;D

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Geg 12, 18:53

Jų atsakymas visada bus kitoks ;DD Mano kaimynas įsikliopinęs mano pažįstama kuri pas mane į svečius ateina. O ji vaikiną turi. Sako aš paklausiu jo pati kaip atsakys. Nuėjo paklausti ir tas sako, kad ne. Tikrai ne. Turiu mergina. Doh, kaip tada mes lūžom juokais..

Vartotojo avataras

Moni*

Lankytojas

Vilnius

810.96 Lt

Standartinė » 2009 Geg 13, 11:28

Manau , kad vaikinai į klausymą "ar aš tau patinku?" atsako tik tada teigiamai , kai jaučia , kad mergina galėtu atsakyti tą patį. :love:

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 13, 13:16

Panelė Niurzga* rašė:Nori pasakysiu kaip sužinoti ar Jam patinki?
- Paklausk Jo.

Jo tikrai.:DD

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Geg 13, 13:31

Lengviausiai matyti kaip tas žmogus su tavim bendrauja. Gali būti, kad jis tave keiksmažodžiais vadina ar kokiais negražiais žodžiais arba tas žmogus kreipia į tave dėmesi, rūpinasi. : )

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 13, 13:35

ewuutteee rašė:Lengviausiai matyti kaip tas žmogus su tavim bendrauja. Gali būti, kad jis tave keiksmažodžiais vadina ar kokiais negražiais žodžiais arba tas žmogus kreipia į tave dėmesi, rūpinasi. : )

Tu tai čia jau patyrus, matau.
{Suprasi manau}
:DD

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Geg 13, 14:10

Man tai labiausiai nervina kai vaikinai rodydami dėmėsį: vėjus šneka, klausinėja nesamonių, stumdosi... :D Nervai man tada ima, nejau nėr gražesnių būdų... ir kas tų ernų galvose sukasi... :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias