‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Sun4Cold
- Apšilinėjantis
-
- 1,328.73 Lt
» 2013 Sau 19, 21:58
Tai va, sveiki  Noriu jūsų patarimo, daugiausiai tai gal iš merginų pusės  Kaip pritraukti vaikinus? Ta prasme nebūtinai ten tos plačios iškirptės bei aukštakulniai, turiu omenyje savo elgesiu ir kaip nebijoti bendrauti su jais? Nes atrodo jog tik su kuriuo nors pradedu šnekėti arba chat'inti, amžinai trūksta drąsos ką nors pasakant, jeigu ką nors ne taip pasakysiu arba išvis pasirodysiu kaip tikra nuoboda.  Na manau jog ir išvaizdos reikia juos pritraukti, tad galit ir šia kryptim padėt.  Lauksiu nuoširdžių atsakymų.
--------------------------------------
-

Blofeld.
- ®espect
-
- Šiauliai
- 2,034.71 Lt
» 2013 Sau 20, 11:18
Mhm.. Didžiausias minusas - nedrąsumas. Jeigu ir nedrąsi esi, tai vistiek, turi išdrįst kalbėt, ir nebūt labai nuobodi. Ir svarbiausia: nereikia kalbėt vien apie save, paklausinėk ir apie jį, išklausyk. Tada bus bendraut įdomu abiems. Be to, beveik visi vaikinai mėgsta linksmas, kurios mėgsta pajuokaut. Tad gali drąsiai juokaut su vaikinu, ir manau, jam tai patiks. Aišku, jeigu pasakysi kažką tikrai juokingo, o ne kokią nors nesąmonę.  O dėl išvaizdos: Tikrai ne visi tie sijonai, ir iškirptės yra privalumas. Šituo pasimėgaut galima leist vėliau, bet pradžioj, stenkis suviliot uždarumu. Nors.. Su iškirpte dar gali eit, nes vistiek, dauguma merginų būna su iškirptėm, ir nemanau, kad labai norės būt su tavim, kai nepamatys niekad taip, kai kitos vaikšto su iškirptėm.  Bet kokią nedidelę, kad būtų jam smalsu nurenginėt akim  Tada kaip tik jam norėsis bendraut ir panašiai. O visi tie sijonai ir t.t., kai jau kas nors rimtesnio būna.  Tada gali leist daug kuo pasimėgaut.  Beje, išvaizda nėra labai jau svarbi, svarbu, kad būtų įdomu kalbėt.
-

Sun4Cold
- Apšilinėjantis
-
- 1,328.73 Lt
» 2013 Sau 20, 18:13
Bet aš jokių įdomių temų nesugalvoju  Fantazijos JOKIOS neturiu  O ir juokelių taip pat neperdaugiausiai  Žiauru, blemba tikriausiai taip ir liksiu vieniša visam gyvenimui 
-

darkman
- Forumo gyventojas
-
- 39,602.17 Lt
» 2013 Sau 20, 18:20
Nejuokauk, tau dar tik 15 metu. Viskas su laiku ateis  ner kur skubet, bet buk drasesne. Kad ir nusisnekesi-nieko tokio, aisku jei ne per daug 
-

Sun4Cold
- Apšilinėjantis
-
- 1,328.73 Lt
» 2013 Sau 20, 18:55
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2013 Sau 20, 19:06
Nemeginai tiesiog prieiti ir susipazinti? Ar jus draugai su juo?
-

Sun4Cold
- Apšilinėjantis
-
- 1,328.73 Lt
» 2013 Sau 20, 19:34
Nu mes pažįstami labai nedaug, prieš kelias savaites susipažinom...
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2013 Sau 20, 20:10
Tai kame problema cia? Isidrasink ir tiesiog plepekit vienas su kitu ir matysi kaip rutuliojasi santykiai
-

Sun4Cold
- Apšilinėjantis
-
- 1,328.73 Lt
» 2013 Sau 20, 20:24
Na nežinau... Mokykloj gėda truputį, kadangi jis visada prie savo klasės arba su draugais būna ir aplamai pilna pažįstamų akių visur, stebi viską, nors šiaip man tai netrukdo, tiesiog bijau kad jo reakcija bus "dafak?" jeigu aš tiesiog prieičiau ir ką nors pasakyčiau..  O maždaug, gal ką patarsit ką jam būtų galima taip greit ir 'lengvo' pasakyti?  truputi keista, nes mano geriausia draugė taip pat jį nusižiūrėjus, tik nebendrauja išvis su juo.. Tai jei pamatys kad kalbu su juo ir panašiai, tai išvis žiauru, nes ji net nežino kad virtualiai abu bendraujam, tiesiog nenoriu jos dar daugiau skaudinti ir ji būtų tikrai ant manęs supykusi. 
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2013 Sau 20, 20:57
Tai jus ir internete snekates? Pratesk pokalbius realiai tada, tiesiog ka snekejotes internete apie ta pati galite ir gyvai plepeti
-

Sun4Cold
- Apšilinėjantis
-
- 1,328.73 Lt
» 2013 Sau 20, 21:02
Ha, tai aš gal ką nors ir pasakyčiau, plepečiau, bet sakau, problema tame, kad jis visada su draugais prie klasės, o kai jis kur nors eina mokykloje taigi nepasigausiu tiesiog ir nepradėsiu vidury kolidoriaus kalbėtis 
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2013 Sau 20, 21:05
O kuo koridoriaus vidurys netinka?
Atvirai pasakysiu, kad per jaudiniesi del nieku. Buk naturali, buk savimi, nepamirsk humoro jausmo ir nedaryk nieko dirbtinai ar per prievarta ir viskas bus OK
-

Precious
- Įsijaučiantis
-
- 2,273.00 Lt
» 2013 Sau 20, 21:59
Is muses drambli darai (:. Nesunku pasakyti labas arba paklausti kaip sekasi susidurus koridoriuje. Naturaliai juk skamba, o toliau vis vien pokalbis lengviau vystysis. .
-
null
- Dalyvis
-
- 5,399.00 Lt
» 2013 Sau 20, 22:08
pamilsi save, neis atsigint ir tų, kurie mylės tave.
-

Blofeld.
- ®espect
-
- Šiauliai
- 2,034.71 Lt
» 2013 Sau 20, 23:00
Sun4Cold rašė: O maždaug, gal ką patarsit ką jam būtų galima taip greit ir 'lengvo' pasakyti?  "Labas." Pradžiai netinka? Manau tiks kuo puikiausiai. Aš su savo drauge irgi susipažinom tik jos dėka. O mes ir klasiokai. Pati parašė man, nes aš jai patikau, o aš į ją dėmesio nekreipdavau. Bet va, susipažinom, o po 4 dienų jau pirmą kart pasibučiavom ir t.t.  Nu žodžiu, jeigu pati nebandysi, tai š. ir gausis.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|