Kaip pritraukti vaikinus?
19 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Sveiki:) norejau paklausti jusu nuomones ka reiketu daryt. o beda tokia mokykloja kaip daugumai yra man patinkantis vaikinas. mes visada susizvalgom bet daugiau nieko, labai noreciau kad jis prieitu bet turbut yra labaii nedrasus:) Norejau paklausti ka daryti tokiu atveju? nes pati prieiti irgi nedrasu. bet stai yra viena dar kliutis mano drauge ji nusiziurejus ir ji ,,kabina" bet jis i ja neziuri ir man taip labai keista:D nes ji yra musu klases siela zodz: graziausia ir populiariausia o as turinti savo vieta ir nesaukiu per visa kolidoriu noredama atkreipti patnkancio vaikino demesi:) bet ir kaip nenoreciau drauges iskaudint vaikinas man isties patinka:) tad labai laukiu jusu atsakymu:) patarimu:)
-------------------------------------- is tikro tu jo nepažįsti, bet ans tau patinka? Dabar atsisesk ir pagalvok kodel? Viskas turi turet motyva. Negali but kad patinka siap ir nepazistu nieko nezinau apie ji ar ja ir man vistiek patinka. O del patraukimo demesio. cia irgi galioje abiem lytim daryt ir elgtis butent taip kaip tau patiktu
![]()
Labai trumpai viską paaiškinsiu, jei dar šita tema tau aktuoli. Nevark su tuo 17mečiu, bendrauk su savo amžiaus vaikinais pradžiai. Patikėk, nekiekvienam 17mečiui patinka vaikščioti su 14 mete susikibus visiems matant.
19 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |