Įvairūs Mistika

Kaip manote, ar yra bildukų?

Vartotojo avataras

Dareli's

Dalyvis

Veisiejai

5,511.55 Lt

Standartinė » 2010 Lie 05, 20:51

Baniuka. rašė:Nėra :D
Prisimenu dingo mano kojinė aš galvojau,kad pavogė koks naminukas ar bildukas (mama prigasdino) ir ieškojau. o pasirodo ji buvo antklodės viduje :lol:

Žinok keista, bet ką ta kojinė darė tavo antklodėj... Nu kad po teliku, stalu, ar šiaip kur nutrenkta.. Bet kad antklodės viduje....

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Neleidžiu

Patyręs forumietis

Šilutė.

1,536.65 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 12:24

Va, kokie tie bildukai. Paveikslėlis

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 13:35

.nothin' Čia tavo namų bildukas?? :D

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Lie 19, 12:35

Ot velnias, pas mane gyvena keli :crazy: :D . Ant stalo buvau telefoną pasidėjus, kitą dieną ieškojau, niekur neradau.Klausiau tėvų, sesės ar niekur nematė, nepadėjo, bet sakė tikrai niekur nematė. Tai po kokių dviejų dienų radau jį kažkur gyliai stalčiuj įkištą :D Nors aš jo ten tikrai nedėjau :D

Vartotojo avataras

Isi.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,910.19 Lt

Standartinė » 2010 Lie 20, 17:54

Pas mane tikrai yra. Viena kartą aš sėdžiu ant lovos, mama lygina ir taip staiga nuo spintos nukrenta gaublys... Dažnai nakti ir diena, kai TV būna išjungtas tai jis suspragsi. Dar labai dažnai pas mus dingsta daiktai. Atrodo , kad pavyzdžiui palikau tušinuka ant stalo o po to jį randi kur nors stalčiuj. Reiks pabandyt jiem saldainį palikt ;DD

mazhojii

Dalyvis

Marijampole

3,796.14 Lt

Standartinė » 2010 Lie 22, 21:49

Omg , nenoreciau , kad jie pas mane butu , nors daznai pas mane ju yra..
Kaip ju atsikratyt .. ? net nakti baisu miegot , kai dar macius paranormal activity , net koja iskist bijau !! atrodo nusitems x :) :cry:
Ka daryt ? as juos noriu pamirs netiket , bet kazkas buna , kad vel prisigalvoju , o dar kai viena namie bunu ... :roll: :D

Vartotojo avataras

nolifer.

Apšilinėjantis

401.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 27, 12:44

Pilna pas mane jų. >__< Daiktai kada dingsta mano iškart kaltinu juos.;d O kai kieno nors kitų dingsta daiktai (pvz. mamos) jie iškart kaltina mane o_____o >_<

Vartotojo avataras

Domke Mafia

Dalyvis

Kaunas garliavike

1,346.62 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 05, 20:37

zinau tikiu nes pas mane tokiu yra nuo 2005 m sausio 28 d nakti pradejo bildukai siautet tai ziauriai isgandau po to rite ka atsibudau su tevais radam 2 lekstes 1 puoduka sudauzyta tai kita nakti taspat
(bet pas mane gyvena tik as mama ir teti ir bildukai jokiu sunu ar givunu ar dar blyn kokiu) tik bildukai as ir mama ir tetis taigi tokiu yra fe nelinksma buvo :ooops: :cry:
bet dabar kitur givenu :lol:

Vartotojo avataras

iCore.

Forumo gyventojas

Panevėžys

338.17 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 11:29

Tikiu. Mano draugo namuose kadaise buvo. :whata:

Vartotojo avataras

iCore.

Forumo gyventojas

Panevėžys

338.17 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 11:29

.nothin' rašė:Va, kokie tie bildukai. Paveikslėlis

:D :D :D FAIL :D :D :D
Prajuokinai

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 12:44

Tikiu, kad jų yra.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:32. Iš viso redaguota 1 kartą.

milduttte

Lankytojas

120.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 11, 18:22

[/b]Vienu žodžiu jie yra tik nematomi.Praeituose namuose kur aš gyvenau su savo šeima tai palepej kai užlipi ir eini tai grindys traška.O kai uždarai palepę.Ir ten nk nera.Kartais grindys traškedavo tai reiškia kad bildukai vaikšto.

Vartotojo avataras

FullOfTea

Įsijaučiantis

Neverland

1,393.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 11, 18:38

.nothin' rašė:Va, kokie tie bildukai. Paveikslėlis

:up:

Pas mane gal toks praeitais metai gyveno. Nakti islysdavo. Po lova kazka grauzdavo, su dantimis, su nagais. Iskrypelis gal buvo. Po to ziurku kelloggs pavaisinau ji ir kazkur tingo.

Hm... Siandiena rakto neradau. Turbut ir vel sugrizo, atkersyti.

simonad26

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 10:30

bildukai ar kitaip vadinami aitvarai yra geros dvasios jos daiktu nejudina tik bilda arba krebzda jos gyvena kaip tik geruose namuose ir nesa namams laime ir turtus jei pas jus apsigyveno bildukas tai gerai ir jei norit kad jis liktu vaisinkit ji pienu.pas mus pries tris metus buvo apsigyvenes bildukas ir gal ir dabar ten gyvena tik mes is to buto issikraustem. jis kiekviena vakara pries desimta valanda vakaro grodavo radiatoriais tikra prasme nes muzika buvo su ritmu tiksli kiekviena karta ta pati ir lygiai tuo paciu laiku tikrinom ivairius variantus kas tai galetu buti bet visos versijos atkrito belieka manyt kad tai bildukas. beje baisoka atrode tik pirma karta paskui mes jo jau laukdavom ir zinojo apie ji visi ir draugai ir gimines visi buvo ji girdeje. bilduku lietuviu mitologijoj daug kur galima rasti jais tikejo lietuvoj seniai tai cia kiekvienam sprest ar tiket ar ne.

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 16:36

Gal ir gyvena pas mane. :D
Kartais būna visokių keistų dalykų.
Na pvz. visada prie mano rašomo stalo krenta daiktai, būtinai nukris ar koks popierėlis , ar tušinukas, ar kamštelis, nu bet kas. Iš rankų irgi pastoviai krenta viskas (bet tik prie mano rašomo stalo dažniausiai).
Vakar nukrito mano skaičiuotuvas, nu aš tingėjau kelt, tai ir nekėliau, vėliau atsistūmiau su kėde nuo stalo, kažko ten reikėjo man paimt, atsisuku - o skaičiuotuvas ant stalo guli! :shock:
Dažnai dar skreba kažkas. Pamenu žiemą, naktį arba anksti ryte būdavo tokie garsai, kad atrodydavo kažkas medines lentutes lupinėja (grindys tokios pas mane) . Gąsdindavo tas garsas. Nes taip būdavo prie pat manęs.
O vakar iš vis kažkokį kaip kvėpavimą girdėjau. :annoy: Buvo nejuokinga.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių