Kaip manote, ar yra bildukų?Taip pas mane yra. Ir bilda kiekvieną naktį, kai tik verčiasi ant kito šono, tai bilda gan garsiai. Visas plaukuotas su ilga uodega ir dideliais dantukais. Tai mano mieliausias bildukas - mano šuo.
O iš tikro, tai tokiais dalykais netikiu. Filmus ir legendas apie bildukus mėgstu, bet tik tiek. Na aš jau pakeičiau nuomonę,nes skaičiau ten kitose diskusijose apie kinetines galias,dėl kurių ir būna tie "bildukai".Paaiškinsiu:
visi žmonės turi tų galių,mat galios yra mūsų ne visos naudojamos smegenys,o būna žmonių kuriems nesąmoningai tos galios veikia,ir dėl to nesupratę kas vyksta žmonės prasimano tokius dalykus kaip bildukai ar dar kas.Pripažinkit, tai realiausias,bet kartu nesuprantamiausias paaiškinimas,juk taip? manau kad tokio dalyko kaip bildukai nera , bet daznai isgirstu kokius nors trenksmus net nezinau kas juos galetu sukelti pavyzdziui spinteles dureles sugirgzda ar kazkas panasaus ... nemanau kad tai tik atsitiktinumas, vistiek kazkas egzistuoja.. nejaugi mes vieni zemej gyvenam??
![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |