|
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
-

Red_lollipop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 12,696.72 Lt
» 2010 Lie 29, 16:57
Batarkė rašė: Aš nieko nebandau įrodyt, o tik sakau, kad neskaitytų jei trukdo tie sub'ai. Nes pvz. man tie sub'ai nepadėjo anglų išmokt. Ir aš sakiau, kad man padeda filmai ir pasiūliau jai irgi filmus žiūrėt. O tau manau reikia pasimokint priimt kitų nuomonę. Ir aš išvis nesuprantu kodėl tu manai, kad aš noriu kažką įrodyt? Gal tu tiesiog ne taip supranti mano post'us. O, tai, kad aš gerai anglų moku niekaip nesusįję, aš tik pasakiau, kad žiūrėdama angliškus filmus pradėjau mokintis dešimtukais, o tai turėtų paskatint. Dieve išreiškiau savo nuomonę ir užsipuolė iš karto. Be to ji parašė į skiltį "Pašnekesiai", tai reiškia, kad čia ir padiskutuot galima, o ne vien tik tą patį per tą patį rašyt.
Batarkė rašė:Ne nu... Tau 14 metų ir tu klausi kaip išmokti anglų kalbą? Gal tu į mokyklą neini?
o gal tu į mokyklą neini? Dorinio ugdymo pamokų nėra? Na kagi, vargšas vaikas, teks į normalaus bendravimo kursus užrašyt. Tu tiesiog išvedi iš kantrybės. Ir ne subuose čia esmė išvis, o tai kad tu žlugdai žmogų kuris atėjo paklaust patarimo, o tu iškart: hahahahah, čiuju mokyklos nelankai, kad anglų nemoki. šiaip, tai ir yra diskusija, o jei jau pasakei savo nuomonę, tai mokėk ją apgint. Nes dabar tai pradėjai verkt, kad pasakiau prieš kažką.
--------------------------------------
-

DizzY.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 31,917.65 Lt
» 2010 Lie 29, 19:34
Kodėl tu manai, kad aš, tai pasakiau piktybiškai? Man tiesiog pasidarė keista kodėl žmogus klausia kaip išmokti anglų kalbą jeigu jis eina į mokyklą ir žino, kad vyksta pamokos anglų kalbos. Vistiek didžiają dalį visi išmoksta mokykloje. Aš išvis nesuprantu ko tu taip ant manęs užsisėdus. Nuolat man priekaištauji. Red_lollipop rašė:šiaip, tai ir yra diskusija, o jei jau pasakei savo nuomonę, tai mokėk ją apgint. Nes dabar tai pradėjai verkt, kad pasakiau prieš kažką.
Kodėl tu manai, kad aš verkiu? Juk tu negali žinot kokios yra žmogaus emocijos jo nematydama, nes jei ką aš pasipiktinus. Aš tiesiog bandau paaiškint savo post'us tau, nes kaip matau tu jų nesupranti ir manai, kad aš šaipaus iš žmogaus.
-

myk.
- Patyręs forumietis
-
- Novosibirskas
- 1,201.40 Lt
» 2010 Lie 29, 20:06
nemuškit Batarkės, teisybę sako. Patarimas iš jos pusės buvo pastaba: žiūrėk ką praleidai, stenkis mokytis iš klaidų.
-

Red_lollipop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 12,696.72 Lt
» 2010 Lie 29, 20:15
Aš ant tavęs užsisėdus? Du postai nuo manęs tau, ir manai kad užsisėdau? Apskritai, pirmą kartą quite'itau tau, tai kaip suprast tą "nuolat"? Kažkaip stebini tu mane. Dabar pamokos nevyksta, o žmogus nori tobulėt toliau. Knygos, filmai, dainos - viską išvardino kiti, viskas ok. Tiesiog nemanau, kad reikia sakyti žmogui pvz: "šešis metus nesimokei, dabar dvigubai mokinsies."; "tai tipo tik dabar pradėjai mokintis?ne per vėlai?". Manau supratai, ką norėjau pasakyt. ;) Nes visos tokios frazės labai lengvai gali atmušt entuaziazmą. Šiaip nenoriu aš pyktis ar kaip, tiesiog pastebėjimas ir tiek. Pagalvok ar tau būtų malonu girdėt tokius žodžius iš kažko ko tu visai nepažįsti. Aš tavo žodžiuose radau kažkokią pašaipą, už kurios ir užsikabinau. Bet visko gali būti, kad man tik pasirodė or smth. Nežinau. Nenoriu pyktis aš.
-

DizzY.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 31,917.65 Lt
» 2010 Lie 29, 21:46
Nu matai dėl to užsisėdimo, tai aš atsimenu kai prieš kokius metus susipykom temoj "Komplimentas". Dėl to dvigubo mokinimosi, tai tiesa juk dabar reiks dvigubai stengtis ir mokintis, jei nenori atsilikti nuo klasės draugų. O, tai, kad mano manymu per vėlai pradėjo, tai irgi yra tiesos, nes mes mokinomis, kad kuo mažesnis vaikas, tuo geriau ir lengviau viska išmoksta, ypač kalbas. Dėl pamokų nevykimo, tai aš turėjau galvoj, kad apskritai turėtų žinot, kad reik mokintis mokykloj. Ir jei ką, tai šiaip visai man patiko pasipykt. Seniai jau nesipykau su niekuo. Toks geras jausmas. Peace?
-

Red_lollipop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 12,696.72 Lt
» 2010 Lie 30, 10:43
Aš neatsimenu -_-  D peace. 
-

rika-E
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,012.10 Lt
-
Actress
- Lankytojas
-
- 100.00 Lt
» 2011 Bal 29, 13:07
Mano mama tai per ICC kursus tokius nuotolinius ismoko. Tai dabar gali pakalbet truputi, na aisku ne fluent kaip sakoma, bet vis gi ... be to jie pigus tie kursai, kas dabar svarbu, nera pinigu po 300 litu i men. moket
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bal 29, 14:00
jei neturi jokių pagrindų tai jau reikės pinigų paklot mokytojui arba bent knygom.Jei bent kažkiek moki tada skaityk angliškas knygas,žiūrėk filmus en kalba su subtitrais,kas neaišku verskis,taip plėsi savo žodyną ir išlavinsi klausą,todėl nebus sunku pritaikyt gramatiką.
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2011 Bal 30, 15:17
Nu man tai padeda išmokt youtube video angliški(įvairių komediantų ar šiaip ..neesmė)nes tada įsiklausau kaip vartojami tam tikri žodžiai ,kaip skamba sakiniai..Dar skaitau visokius niekalus intike anglų kalba ..padeda išmokt naujų žodžiu nes kai nesuprantu išsiverčiu su žodynu..būna kartais keliuose tekstuose pasitaiko tie patys žodžiai kurių nežinau ir daug kartų juos išversdama išmokstu..
-

EmilieAutumn
- Lankytojas
-
- 191.00 Lt
» 2011 Bal 30, 15:36
Anglu kalba.. Kiek geriau galėtų eitis, manau reiktų daugiau praktikos. Šiaip pati pastebiu, kad su kiekvienais metais vis po truputi persilaužiu. Manau man pačiai praverstų daugiau žiūrėti angliškų filmų, pokalbiai su užsieniečiais. Manau persilaušiu, kadangi kitos kalbos einasi puikiai, problemų neturiu.
-

xXiPodXx
- Aktyvus dalyvis
-
- Somewhere in the middle of nowhere
- 3,305.29 Lt
-

mazikii
- Dalyvis
-
- 1,326.26 Lt
» 2013 Rgs 19, 22:59
turbūt geriausia užsirašyti į anglų kalbos kursus. Visgi, lengviau kai kažkas paaiškina, padeda, supažindina su pradmenimis ir pateikia nemažai informacijos, nei pačiam mokintis iš knygų ar kokių kitų mokymo priemonių:) nors žinoma, tokie dalykai kaip filmų žiūrėjimas su titrais ir pan, niekada nepakenks;)
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
|
|
|