Kaip išmokti anglų kalbą?
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Aš gerai išmokau žiūrėdama filmus anglų kalba su titrais lietuviškais, o vėliau angliškais. Jei žinočiau vien tai ką mokykloj moko, tai pusės žodžių, posakių, išsireiškimų nežinočiau kuriuos žinau dabar. Vistiek filmuose dažniausiai rodoma žmonių bendravimas, o mokykloj moko tik žodžių.
Aš kalbėjau apie, tai, kad man keista, kad anglų taip vėlai tik mokintis pradėjo, nes pvz. pas mane mokykloj gal tik keli jos nesimoko. O, kad reikia mokintis matematika, tai dauguma supranta vėliau. Šiaip daug būdų yra, visų pirma mokykla, po to ten tie visi filmai, žaidimai, knygos, forumai užsienio, galų gale gali ir per skaipą pasirankiot anglakalbių, reikia tik netingėt
Pats tai kaip ir dauguma, pastebėjau, prasilaužiau ant filmų, filmukų etc. Ir šaunu, kad bent jau 7 klasėj pasitaisei, žinai, mokytis niekada ne per vėlu. Sėkmės besimokant
tu gal jau gali apsiramint? nevaidint čia asės, kad belekaip gerai anglų moki ir tipo "o dieve! tu ką, anglų tik dabar pradėjai mokytis?? CREEPSTER" šlykštu skaityt tavo postus, kad bandai kažką įrodyt, o ne padėt. Gerai, kad žmogus pradeda mokytis, gal jam tik dabar prireikė tos anglų, ką tu žinai?
Visiškai pritariu. Batarke, jeigu žmogus dabar susiėmė ir prašo patarimo, tai arba padėk, arba geriau pasilaikyk savo nuomonę sau, nes paskaitęs tavo postus žmogus gali tik dar labiau susinervinti, nusvilti, graužtis ar pan. O dėl to geriau tikrai nebus.
Aš nieko nebandau įrodyt, o tik sakau, kad neskaitytų jei trukdo tie sub'ai. Nes pvz. man tie sub'ai nepadėjo anglų išmokt. Ir aš sakiau, kad man padeda filmai ir pasiūliau jai irgi filmus žiūrėt. O tau manau reikia pasimokint priimt kitų nuomonę. Ir aš išvis nesuprantu kodėl tu manai, kad aš noriu kažką įrodyt? Gal tu tiesiog ne taip supranti mano post'us. O, tai, kad aš gerai anglų moku niekaip nesusįję, aš tik pasakiau, kad žiūrėdama angliškus filmus pradėjau mokintis dešimtukais, o tai turėtų paskatint. Dieve išreiškiau savo nuomonę ir užsipuolė iš karto. Be to ji parašė į skiltį "Pašnekesiai", tai reiškia, kad čia ir padiskutuot galima, o ne vien tik tą patį per tą patį rašyt.
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

)