‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2009 Bal 12, 22:40
agnee rašė:Nesiojau tuos breketus,liktais jo,pas mane budavo,kad kartais uz tuos suverzimus moket reikia,kartais ne,kaip daktarei uzplaukdavo...siaip cia pinigu plovimas,ne daugiau... 
Gerai būtų... Kiekvieną mėnesį kauliją po ~180. s8ka.
--------------------------------------
-

agnee
- Dalyvis
-
- Is Vilniaus ;}
- 2,258.83 Lt
» 2009 Bal 13, 10:35
Damn...  cia tai isvis,tu pasiziurek uz ka moki,jei uz tuos suverzimus ar kt,pora kart ateik su mama,kad issiaiskintu..  visai kitaip daktareles ciulbet pradeda...
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Bal 18, 20:40
Man irgi dės. Siaubas taip nenoriu.. kiek prisiklausiau " Prideda svorio, kad net dntu nepakeli, išgraužia žandikauli, tie varžtai gale neeidžia net seiliu nuryt ir t.t" . O problema tame, kad reikės 5 metus nešiot, aš taip bijau kad negaliu. Pažiūrėjus kiekvieną rytą į veidrodį matyt tiek verksiu ir nuo skausmo ir nuo bjaurumo.  Plius dar klasiokai šaipysi nes kito mėnesio vidurį kažkur dės. Dar norėjau paklaust maždaug kas kiek laiko suverže?
-

Kerry.
- ®espect
-
- 948.17 Lt
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Bal 18, 22:34
-

Kerry.
- ®espect
-
- 948.17 Lt
» 2009 Bal 18, 22:40
Ech girdėta situacija.Aš anksčiau taip blogai sutariau su savo klasiokais,kad blogiau neįmanoma.Pykdavausi kiekvieną dieną,net mokyklą norėjau keist. O dabar kuo puikiausiai su jais sutariu.Čia dėl amžiaus vėliau viskas susitvarkyt turėtų,jei pradėtų šaipytis juk tikrai pabandyk demėsio nekreipt,nusibos jiems erzint.Tu neparodyk,kad tave jų žodžiai žeidžia,o atvirkščiai,kad tu didžiuojasi jog breketus nešioji.Aš kai plokštelę nešiojau susilaukiau kelių kandžių replikų,demėsio nekreipiau,tai ir nusibodo jiems.
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2009 Bal 18, 22:56
Nžn mano geriause draugė nešiojo, tai nieks nesišaipė, o kai nuėmė breketus visi sako Vov kokia nereali šypsena  DD
Tai manau kam reikia nešiot, tai verta pakentėt dėl grožio tikrai visi pastebės, kad graži šypsena 
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Bal 18, 23:09
Na gal kaip nors
Šiaip klasėj sutariu su visais puikiai, bet gal neįtema pasireikšiu. Kai tapau spoguota šaipėsi kiekvienas, nes man pirmai išdygo spuogas, o kitai mergaitei po kelių savaičių visa kakta išberta buvo ir iš niekas nei viemas žmogus nesišaipė. Taip gali atsitikti ir man..  Bet aš neemu į galvą, su kabėm būsiu, bet nuo nervu net nesiruosiu tapti žila. 
-

Simmi
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 43.39 Lt
» 2009 Bal 19, 15:00
Visu pirma tai as neisivaizduoju kokio kreivumo dantys turi but,kad juos reiketu nesiot 5metus  jau mano buvo ajajai,girdedavau patyciu del savo dantu,bet vat nesiot turejau 1.5 metu  nesiojau metus,uzteko. na siaip cia dar priklauso nuo odontologes.
Seiles ryti galesi laisvai,net nepergyvent  viskas ten normaliai
dantys tikrai nepasidaro sunkus,nors pirma savaite jauti nemalonu jausma kazkoki neapibudinama.
Zandikaulio neplesys,tam duos toki vaska,kad jei vielute breztu uzdetum ji ir leistum zaizdelei sugyti.
Gyvenk ta mintim,kad kai nuims kabes,gausi tiek demesio del savo dantuku,kad oj oj  zinok padeda iskesti ir skausma ir viska.
P.S. ziurek,kad neatsitiktu kaip man,pamaciau rezultata ir nusprendziau saavo gyvenime siekt odontologes karjeros.
-

Sk8'ere
- Aktyvus dalyvis
-
- Viekšniai
- 15,352.14 Lt
» 2009 Bal 19, 15:10
Niekuomet nenešuojau jokių plokštelių,jokių kabių,niekas gyvenime dantų negręžė,netraukė ir tuom esu patenkinta
Mano klasiokė nešiojo 'kabes',dabar plokštelę nešioja,kol pripratau,tai dabar normaliai atrodo,bet man atrodo, kad jai labiau 'kabės' tiko.
-

Simmi
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 43.39 Lt
» 2009 Bal 19, 15:19
po kabiu plokstele reikia nesioti tik naktim 
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Bal 20, 15:17
Simmi rašė:po kabiu plokstele reikia nesioti tik naktim 
O būtina?
-

Ksė.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 15,621.05 Lt
» 2009 Bal 20, 15:21
ewuutteee rašė:O būtina?
Simmi, netiktais naktimis. kai kuriems reikia ir dieną. Ewaa, jooo.
-

Gab.*
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- -400.93 Lt
» 2009 Bal 20, 15:56
aš nesaniai nusiemiau šiaip dabar net keista kad neinu susiveržt ir valgyt keista fainai su jomis bet suveržimas nepatiko dantys lygus
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Bal 20, 15:57
Em..kažkaip nenoriu..  Bet briketus tikrai statysiuos ir prašysiu, kad įdėtu tas gumeles kurios naktį šviečia  O pagal Justes pranešimą [kažkurį] net apsidžiaugiau, kad kai užverš reiks mažiau valgyti, nes man tai sunku.. 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|