Kabėsmano drauge turejo violetinius:] ir ji kai akinukus su violetiniais remeliais nesiojo, tai labai deredavo;D aisku kol nezinojau, man gan slyksciai atrode, nes isvis nesupratau kas tai yra. bet dbr kai zinau, pripratus matyti jau, tai net pradeda patikt:] as is tikro laukiu kada briketus des. bet kas tik suzino, kad kazkada man turi deti, sako nesidek, tas tarpelis (virsutiniuose dantyse grynai viduryje, tarp dvieju kandziu yra tarpukas) tau duoda tik zavesio. padaro vaikiskesne ir pan.:] bet nee, as vistiek noriu briketu;D nors turiu drauge, su kuria buvau pirmomis dienomis, savaitemis kai jai idejo. oj ji kankinos. jogurtukus visokius tevalge. neikando kitko. kaip kudikis koks:] ir dar dbr visokiu riesutu, dziovintu bananu nevalgo, kad neluztu ar kaip ten:]
--------------------------------------
Gali būt, kai susitvarkysi tą tarpą ir vėl jis atsiras. Man pvz irgi yra tarpas, bet ne dėl to breketai. Aš tą tarpą iš tetės paveldėjau, taai kad ir sutvarkytų, po kiek laiko sakė vėl atsirastų.. Ooo... Geras, kaip gražiai atrodo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |