Diskusijos Mobilieji telefonai

Jūsų telefonų istorija

Vartotojo avataras

VerM

Patyręs forumietis

Panevėžys

121.00 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 21:36

1.Nokia 3310 (Nebeatsimenu kur prapuolė)
2.Siemens M55 (pavogė :shock: )
3.Samsung x100 (sugedo nuo drėgmės,buvo ikritęs į kriauklę)
4.Nokia (neatsimenu modelio bet irgi dėl drėgmės nebeturiu)
5.Nokia 5300 (vis dar turiu.Puikus telefonas ypač muzikai.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Sau 19, 20:02

1. Siemens A50 [kažkodėl nebepatiko ir kažkaip netyčia sugedo (blush) ]
2. KažkOks žiaurėj senas samsung'as [nulūžo antena ]
3. LG kažkos modelis ;D [pagedo bateryja]
4. Nokia 3310 [pats kiečiausias ;D] apsipylė arbata :prašau:
5. Siemens CX65 mano telefoniukas numylėtinis ;D [pora mygtukų neveikė]
6. Samsung X480 žalėj nusibodo..
7. Vėl siemensas CX65 [kol neparėjo beveik visi mygtukai]
6. Nokia 5200 [grabukas :lol: ]

sarunaszxz1

Lankytojas

klp

42.89 Lt

Standartinė » 2009 Vas 13, 11:38

Philips kazkoks (tevas atidave)
Siemens c45 (dar turiu bet matyt pakrowejas sugedes neveikia)
Siemens m55 (moteriskas bet nesiojau)
Siemens c65 (pirkau nauja beterija ir sugedo)
Siemens sl65 (kai istumdavau nieko nedarydavo dabar tik ekranas sviecia o daugiau nk)
nokia 6151 (naudoju dabar)
nokia 3600 slide (antras tlf)

Vartotojo avataras

Ejolla

Dalyvis

Panevėžys

5,928.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 17, 20:49

1. Siemens, modelio neprisimenu, bet paprastas, nespalvotas.
Istorija:
Gavau jį galiausiai, apsidžiaugiau, nes jau seniai norėjau gaut telefoną. Įsivaizduokit, kaip aš be telefono, jau beveik visa klasė turi :D . Nu gerai, gavau telefoną, bet taip gavos iš pradžių nelabai juo naudojaus. Tik žaidimus mėgdavau :D. Turėjau jau ilgai, kol galiausiai beveik visiškai subyrėjo. Beje, prieš tai jį turėjo mano brolis ir mama, atrodo.
2. Motorola. Modelio taip pat nepamenu.
Istorija:
Kokia palaima, naujas žymiai geresnis telefonas [o gi tada jis dar buvo laikomas gana neblogu]. Žiauriai džiaugiausi, naudojaus visomis galimybėmis. Šitą prieš gavimą ir po to, kai gavau kitą, turėjo mano brolis. Visai nieko buvo telefonas.
3. Sony Ericsson K530i.
Istorija:
Gavau prieš tai, kai jį gal tik savaitę panešiojo ir apdaužė kraštus brolis. Ką padarysi. Ne taip jau blogai, kaip gali pasirodyt [visuomet buvau optimistė :D]. Nešioju jį beveik metus ir esu labai patenkinta :D . Geriausias turėtas [turimas] telefonas :)

Vartotojo avataras

ŽuŽu

Dalyvis

Kaunas

5,265.37 Lt

Standartinė » 2009 Vas 17, 23:42

1.Trium [tiesiog trium'as. Sesė atidavė, kadangi gavau naują kažkur stalčiui guli]
2.Siemens CX65 [dar dabar kartais naudoju. bet šiaip ant stalo guli, retkarčiais pakraunu.]
3.Sony Ericsson Z520i [jį buvau atidavus mamai kol jos buvo sugedęs tada ji nusipirko naują ir šitas vėl grįžo pas mane. gražus telefoniukas. tik atminties kortelė nesideda ;/ ir kai kalbi telefonu beveik nesigridi ką kitas sako reikia įjungti garsiakalbį. pagedo kol mama turėjo :D]
4.Sony Ericsson w300i [kai buvau aną atidavus mamai šitą man nupirko. nieko jis toks tik kamera prasta. šiaip tai beveik toks pat kaip ir anas tik, kad atminties kortelė dedas]
5.Siemens c55 [sesė atidavė, jis ilgai laiko ir jame visad mano stebuklinga tele2 kortelė. geras daiktas. toks mažytis ir šiaip man jis toks mielas]

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2009 Vas 18, 13:53

Ha.Ilgos istorijos :D
Štai ir manieji:

1.Nokia 3310 (padovanojo man tėvai jį 1 rugsėjo 1-osios proga)
2.Nokia 6610 (kai tetis nusipirko naują aš "paveldėjau" jį)
3.Nokia 5140i (kai pagaliau 4 klases nupirko man šitą, tik neilgai nšiojausi, greit pamečiau)
4.Nokia 3310 (čia buvo bausmė už tai jog pamečiau ankstesnįjį)
5.Nokia 6610 (ir vėl, nes 3310 atsibodo)
6.Nokia 7500 Prism (dabartinis mano telefonas)

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 18, 16:14

Na ką reikia ir man apsireikšti. :D
1. Motorola c450 (Gavau iš brolio kai jis nusipirko nokia 6030. Tada sudevėjau šitą motorolą atidaviau puskei. Puskė po metų atidavė broliui o jisai po mėnėsio mano broliui ir paskui jis vėl pas mane ir vėl pas puskę. Labai jo pasiilgau ir norėčiau atgauti :D )
2. Nokia 6030 (velniai jį griebtų :D Taip pat gautas iš brolio. Paskui su mama apsikeitėm ir vė pas mane ir paskui vėl pas mamą.)
3. Nokia 6125 ( mama nusipirko, bet po dešimt minučių atidavė man.)
4. Nokia 6070 ( turiu dažnai jį. Tiksliau kas nepilną savaitę, nes kol brolis parvažiuoja namo jam išsikrauna ir tada mes apsikeičiam. Trumpam.)
5. Nokia 6300 (gyvas sveikas ant stalo guli tik išsijunginėti megėjas. Ir dar nei iš šio nei iš to ant atmintuškės užsidėjo kodas. Ir nežinau kaip atsirakinti.)
Viskas. Gal nieko nepamiršau :D

Malitta^

Patyręs forumietis

Šiauliai

24,895.75 Lt

Standartinė » 2009 Vas 24, 21:23

1. Motorola c450 :D
2. Sony Ericsson ( neprisimenu koks :D)
3 Sony Ericsson T303 :up:

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 25, 00:20

Nu dabar laikykitės :D
1. Motorola T180... Baisiau už jį negali būt, nes nei normaliai paskambinsi, nei žinutės parašysi :D O baterija išsikraudavo kas 30min... Dabar guli sau senučiukas stalčiuj visai šalia manęs, o likimas jo toks, kad jis galutinai pats savo mirtimi mirė... Nebeįsijungė, nors ir kroviau valandų valandas....
2. Nokia 5110. Perėjęs per tris rankas: Sesės pirmas telefonas, po to jį gavo mama, o galiausiai aš. Jį naudojau neilgai... Bet jis dar veikia. Dabar guli skaidria juosta "subintuotas" kitame stalčiuje :D Bet šis telefonas yra didelė miela plyta, su kuria užpuoliką gerai apkulsi;D (beje, jis kritęs iš 4 aukšto, metinėtas belekaip, bet dar gyvas;D)
3. Nokia 5210 (berods jei neklystu) Antras sesės telefonas, antras mamos telefonas, trečias maniškis. O šitą kai gavau, tai jo nepaleisdavau iš rankų, kol baterija neišsikraudavo :D Jau toks geras sms'ams rašyt, o skambint iš vis malonumas... :D Bet dabar šitas telefonas yra vėl dabartinis mamos telefonas: ) Ir dar gerai veikia!
4. Nokia 2610. Mano dabartinis telefonas, kuriam balandžio 3 (per mano b-day) sukaks 3 metai;D O jis toks geras, kad nežinau, bet kiek atkentėjęs... Išardinėjimus, kritimus iš didelio aukščio, net balas! Kartą taisytas, bet dabar jis man be galo reikalingas: jis man kaip veidrodėlis, (nes ekranas veidrodinis), kaip puiki susirašymo priemonė, (jis puikus sms'ams rašyt) ir puikus prietaisas, kai kartais erzinu klasiokus;D Nu jau toks mielas... Bet per gimtadienį pirksiu naują... Ir šitas man bus jau kaip antras, bet visvien labai mielas telefonas: )

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 25, 17:10

nokia 2610?

kaip mano :P

Vartotojo avataras

Orestas

Aktyvus dalyvis

KAUNAS

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 21, 14:07

pirmas mano telefonas buvo kazkoks mazas panasonikas jis buvo katik atsirades lietuvoj ilipau i medi. pradejo lyti lipau is medzio ir jis iskrito is kisenes naudojausi juo savaite.
mano antrasis telefonas buvo nokia 1600 taupiausi ant jo 2metus jis kaip tik atsirado lietuvoj per tele2 reklama nusipirkau uz 200lt :lol:
pries kaledas gavau nokia 5310 xm sena nokia atsibodo pradejau ja gadint. is pradziu niekas ten nuo stalo numesdavau ir panasiai kaip neluzo taip neluzo viena kart meciau i siena .nieko.tik issiparste. mane jis uzkniso paimiau ir ismeciau ji per balkona(gyvenau 5 aukste) nieko tik issibarste . man jis atsibodo pradejau ji metyt ir jis niekaip nesulusta
:?

Vartotojo avataras

LaurūŪūtė

Apšilinėjantis

Alytus

1,280.10 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 09:11

1. Pirmojo Telefono Nepamenu Tik Žinau, Kad Buvo SIEMENS.. xD
2. Antrasis Telefonas Buvo NOKIA 6210
3. Treičiasis Tai Sony Ericsson W380i
4. Buvo SAMSUNG J700
5. Na O Dabartinis SAMSUNG F490

ignase12

Lankytojas

krekenava

21.96 Lt

Standartinė » 2009 Bal 23, 19:51

vis dar veike :clap: :clap:

Vartotojo avataras

deii

Patyręs forumietis

Kaunas

12,968.28 Lt

Standartinė » 2009 Bir 01, 11:03

1.Siemens c95 Paskutinis Š net nespalvotas :D
2.Nokia 3220 Kai skambina šonuose keiciasi spalvos , bet ja spalvotas :D
3.SE Z530i dabartinis :D

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Bir 01, 11:30

1. Nokia kazkokia, bet nespalvota, prasta. (atidave puske)
2. Nokia 3510. Neblogas telefonas, nespalvotas, bet normalus. (atidave tetis)
3. Siemens CX65. Spalvotas, normalus, geras telefonas. (atidave brolis)
4. Sony Ericsson Z300i. Spalvotas, atlenkiamas, normalus telefonas. (gavau gimtadienio proga)
5. Sony Ericsson K530i. Labai geras telefonas, spalvotas, bet sugadinau.. ekranas neberodo (tetis atidave)
6. Sony Ericsson Z300i.
7. Nokia 6020. Dabartinis telefonas. Su tėčiu apsikeičiau vakar :D Kadangi tėtis nenaudojo tos kortos kuri buvo įdėta tame telefone, tai aš jam daviau "SE Z300i", o jis man "Nokia 6020" :D
Paskutinį kartą redagavo Blofeld. 2009 Bir 15, 09:26. Iš viso redaguota 1 kartą.

Diskusijos Mobilieji telefonai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių