2. Antrasis Siemens A35 ( po 3 dienu pamečiau

3. Vėl Siemens A35 ( draugas atidavė, o kur vėliau dingo nebepamenu)
4. Siemens C55 (mama nupirko gimtadienio proga, bet pavogė mokykloj, kažkaip palikau telefona ant stalo ir dingo

5. Sagem (tiksliai nepamenu pavadinimo skaičių, radau mokykloj

6. Panasonic (irgi nepamenu kaip jis ten toliau vadinos bet mėtosi pas mane stalčiui pas tėvų namie, teta iš airijos parvežė radusi pamestą)
7. Siemens CX65 (labai patikas šis modelis, ir dabar jo norėčiau, jo likimas sudaužiau ekraną ir pardaviau uz 70lt )
8. Nokia 3310 ( apsaugos priemonė, atidaviau tėčiui)
9. Nokia 3220 (dar tebeturiu, bet jis praėjo daug rankų, pirma aš jį turėjau, paskuj puskė, vėliau brolis, mama, tėtis ir dabar sugrįžo atgal, bet dar naudojamas kaip antrasis telefonas)
10. Nokia 6070 (taip pat praėjo per kelias rankas, turėjo mama, tėtis paskuj užlipo tėtis ant jo ir ekrana sudaužė, aš jį pakeičiau ir toliau naudojau, tik va prieš savaitę užlinko su visu jau jis, ir padėjau į stalčių)
11. Motorola V525 (nusipirkau iš mažiuko uz 10lt bet jau senai tas buvo, biškiuką paturėjas iškeičiau)
12. Motorola V220 ( V525 keistas į V220 irgi truputį pažaidžiau ir nusibodo, kur dėjau nepamenu)
13. Samsung (nepamu skaičių atverčiamas, labai jo norėjau mama nupirko, bet kai paturėjo pasidarė neįdomus, ir atidaviau tėčiui)
14. Sony ericsson V200 (pirkau iš kažkokio narkomano už 30lt, bet pasirodo jis persikrauna vis gaila, turiu su visais dokumentais spintoje)
15. Sony ericsson Z550 (va šitas buvo mylimiausias turėjau apie 1,5 metų, bet pardaviau senoliui už 50lt)
16. Sony ericsson Xperia8 (dabartinis, bet jau rošiuos kitą pirktis)
Visi šie telefonai išvardinti neišeilės turėjimo, bet visi paturėti mažiausiai 3mėn