Šis bei tas Pašnekesiai

Juodaodžiai

Vartotojo avataras

Juock3

Patyręs forumietis

Mzk

19,719.42 Lt

Standartinė » 2009 Sau 30, 18:32

Man labiau patinka juodaodziai uz baltaodzius :D daznai juos vadinu negrais ar nygeriais,bet nesusimastau,kad tai gali juos izeist,nes as ju net nenoriu izeist. :love: Neturiu nieko pries ;) :up:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Sau 30, 18:45

Juock3 rašė:Man labiau patinka juodaodziai uz baltaodzius :D daznai juos vadinu negrais ar nygeriais,bet nesusimastau,kad tai gali juos izeist,nes as ju net nenoriu izeist. :love: Neturiu nieko pries ;) :up:

Man irgi labiau patinka juodaodziai . kiek mokemes istorijoj negras yra izeidimas, o per geografija kad negras ne izeidimas tai nieko labai negaliu pasakyt ;D

Vartotojo avataras

artcurlyfied

Patyręs forumietis

Old Trafford

7,408.23 Lt

Standartinė » 2009 Vas 07, 22:45

raminta rašė:Biržų krepšinio komandoje žaidža vienas jodaodis, negaliu pasakyti, kad jis labai gražus, bet labai mielas :P Neturiu prieš juos nieko blogo. Jie paprasti žmonės ir tiek. Nežiūriu į juos kaip į egzotiką, ar pan. Man jie įprasti žmonės. :P Visi juk skirtingi, būna ir mielu, būna grubių. Juk jie žmonės su savu charakteriu, savom įdom ir t.t. Tiesiog jie man žmonės, kaip žmonės. ;)

Ot aš ir nežinojau. Per daug dėl Žalgirio matyt išgyvenu. :rollingeyes:

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2009 Vas 07, 23:11

Baltieji = Juodieji
Nematau, kodėl turėtų būt baltieji > juodieji. :annoy:

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 15:17

Man irgi juodaodžiai labiau patinka,nei baltieji :D

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 17:37

I love my black boy Paveikslėlis
Man jūsų gaila.

Vartotojo avataras

ŽuŽu

Dalyvis

Kaunas

5,265.37 Lt

Standartinė » 2009 Kov 10, 23:11

Kažkokia juokinga tema, tarsi jie kažkuo skirtųsi nuo kitų.

Ar taip sunku suprasti, kad žmonių nereikia vertinti pagal jų odos spalvą...
Netoleruoju žodžiu "negras". Ko dėl baltaodžiai tuomet yra baltaodžiai, o ne kokie balčiai.

Vartotojo avataras

Lajalak

Dalyvis

Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno

4,535.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 21, 23:05

Sako, man labiausiai gaila tavęs. Nacionalistė mat. Užsirišti mūsų vėliavos spalvomis išmargintą šaliką, nusifotkint prie vėliavos per šventes ir paburnot ant juodaodžių - nacionalizmas? Tau tik 13, vaike, gal išmok būt pakantesnė? O šiaip, kaip supratot, man tas pats, juodas ar baltas, vertinu ne pagal spalvą žmones, o pagal nuopelnus. Juk tavo post'ai tokie brandūs, nevaikiški, tai ką čia sapalioji? Apie Afriką... Kai kurie Afrikos žmonės neišsilavinę ne todėl, kad nenori. Tiesiog NĖRA SĄLYGŲ. Čia kalta šalies ekonominė situacija, atsilikusi viduramžiško mąstymo vyriausybė, o ne eiliniai žmogeliai. Aišku, yra išimčių. Galų gale, kuo nusikalto maži skurstantys Afrikos vaikai? Kad gimė vargšų šeimose? Jie ne jaunikliai, o VAIKAI, kaip ir LIETUVIŲ VAIKAI, kaip ir RUSŲ VAIKAI ir t.t. ir pan. Tačiau kalbam ne apie Afriką, o aplamai, apie visus juodaodžius, jų diskriminaciją. Gal Obama tau kažkuo nepatinka? Ar mes jį remiam or what? Nereikia kalbėti apie vieną kaip apie visus. Argumentuok bent jau. Maniau, kad protingas, fainas žmogus esi. Turbūt tik vaikaisi madų.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių