Kaip vadinate juodaodžius?
Ar juos gerbiate?
Ar manote, kad tesinga buvo versti juos vergais?
Ar tiesa, kad jie yra ''sutepti''??
Man asmeniškai juodaodžiai yra patys gražiausi vaikinai [aišku vyriškos lyties].
Manau tie vergystės metai amerikoje yra patys juodžiausi juodaodžių gyvenime ir patys gėdingiausi amerikos istorijoje.
Aš pati esu buvusi tikroje afrikoje, tai yra Pietų Afrikoje ir ten juodaodžiai šitaip moka džiaugtis gyvenimu. Hmm... Kokie jie mieli. <3
JuodaodžiaiBiržų krepšinio komandoje žaidža vienas jodaodis, negaliu pasakyti, kad jis labai gražus, bet labai mielas
![]() ![]() ![]() 1. as juos vadinu negriukajs:)
2. nesamone nusisnekat dauguma ju garsiausi reperiai ,gangsteria...ir patis baltaodziai ziuri i juos uz nugaros nes jie kejstaj grazus zmones:) 3. nenene! jie yra tamsios odos nu taip kaip db mes deginames visa vasara arba raudoni arba negraj.. ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Pažįstamą - vardu. Nepažįstama - juodaodžiu.
2. Nepažįstamų žmonių negerbiu. O jei klausimo esmė buvo ar jaaučiu jiems antipatiją/neapykantą, ar kažką panašaus tai žinoma, kad ne. Juk jie tokie patys žmonės. 3. Nežmoniška. Kažkokie iškrypimai. 4. Pirmą kart girdžiu. Netiesa. Yra žmonių, kurie jaučia jiems neapykantą. Žinau, kad yra, bet nei vieno tokio nepažįstu. Visi mano draugai.. Tiksliau draugės pamatę juodaodį arba žiūri kaip į žvaigždę, arba net seka, nes "labai gražus". Tokios manijos neturiu. Žmogus kaip žmogus ir tiek. lupos ksirtos buciuotis.
ten kazkas sake kaip reaguoti i persiko odos turetojus? kazkodel as niekada nesu girdejsu kad monogolidus [cia as taip mandrai pasakiau] vadntu persikais. o kad juoaodzius ''nyeriasi ir t.t.'' tai zinok vos ne kiekviena diena. :> suprantat??? Elzza, taip, tikslingas pastebėjimas. Aš ir niekad negirdžiu vadinant nigeridų žmonęs nigeriais, ar mongolidų persikais, Šiais laikais žmonės (dauguma jų yra mandagūs, ir gerbiantis vieni kitus). P.S. Elzza, perspėju iš anksto, kad neužsitrauktum administracijos nemalonės, truputi taisiklingiau rašyk.
![]() ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |