Diskusijos Gyvenimas

Jei gyventi liktų 3 dienos..

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 13:44

haiku rašė:Bučiuočiau visus ką sutikčiau, būtinai įamžinčiau.
Ir įkurčiau bučinių muziejų Klaipėdoje.

Va tas geras. ;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

statybininke

Dalyvis

Jonava

439.40 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 18:48

Viską padaryčiau ko niekad nedariau..:D Ir nueičiau pas kiekvieną žmogų ir pasakyčiau atvirai ką apie kiekvieną manau :)

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 10:06

Ka cia ir be pap**i kaip sakant.

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 15:55

statybininke rašė: Ir nueičiau pas kiekvieną žmogų ir pasakyčiau atvirai ką apie kiekvieną manau :)

:up: :up:

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 19:02

Aš ir pasakyčiau visiems atvirai ką manau.
Padaryčiau viską, ko iki šiol nepadariau, kad bent kiek gyvenimo tarpelius užpildyčiau. Žinoma likusias dienas praleisčiau ir su gerais draugais.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 19:53

aš tai apvogčiau parduotuvę, daug daug valgyčiau, tada eičiau dar ką nos pavogt, nu viską išvogčiau, dar .. iš žmonių, tai čia jau trečią dieną, o pirmas dvi tai su artimais, brangiais žmonėm praleisčiau. ir daug valgyčiau labai. :D

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 21:38

Radau kažkokio žmogaus žodžius taip visai atsitiktinai. Patiko man jie.
" Jei man liktų tik trys dienos gyventi, nelankyčiau nei draugų, nei priešų ir tuo labiau šeimynos. Kam juos skaudinti anksčiau laiko? Visi susitikimai būtų nuspėjami. Per tas tris dienas išpildyčiau savo tris norus. Po vieną norą kiekvienai dienai. Išleisčiau singlą - kuris turėtų paplisti visame pasaulyję, nupieščiau kelis eifelio bokšto eskizus ir pakabinčiau prie kitų parodos darbų, o tarp jų gražiai įrėminęs ir savo pavardę. Padaryčiau koliažą kuriame minėčiau visus tuos, kurie man yra brangūs, ir nupirkčiau reklamos vietą miesto centre, kad ir kiek tai kainuotų. Bent žinočiau, kad išėjau jau šį tą svarbaus padaręs. "

Vartotojo avataras

Gustė*

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

6,095.88 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 22:51

Puse dienos verkčiau,pasikviesčiau savo Best'us,juos nuhuginčiau.po to nuvažiuočiau pas vieną klasioką,jį apkabinčiau ir pasakyčiau ką jaučiu.
Tada mamai pasakyčiau kaip ji kartais mane užknisa.O šiaip daugiausia būčiau su Best'ais,gerčiau ir rukyčiau. :hug:

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 13, 20:08

pasakyčiau visiem tai ko nesakiau iki šiol
padaryčiau dalykus kurie yra paprasti, bet neišbandyti.

Vartotojo avataras

Laur.

Aktyvus dalyvis

7,709.90 Lt

Standartinė » 2010 Kov 13, 22:02

Norėčiau, kad tos 3 dienos būtų vasarą...
pabėgčiau toli toli nuo visko, stebėčiau kaip greitai slenka dienos. Džiaugčiausi kiekvienu gamtos sutvertu dalyku. Mirčiau ten, kur manęs niekas nerastų... Atsigulčiau saulei leidžiantis ir ramiai užmigčiau.
(manau taip mažiau skausmo sukelčiau kitiems ir sau pačiai).

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Kov 13, 22:08

statybininke rašė:Ir nueičiau pas kiekvieną žmogų ir pasakyčiau atvirai ką apie kiekvieną manau :)

Tada galėtum mirti nei nespėjus praeit tom 3 dienom

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 14, 17:06

Ir šiaip, kas iš to,kad pasakysi ką manai? Logiškai galvojant, jei draugas geras, žino ką tu apie jį manai, tai telieka tik tie žmonės, kurių tu nemėgsti. Kam žmones apkrauti papildomu liūdesiu? Ir tada kažin ar tave minėtų tik geru žodžiu.

Vartotojo avataras

LiLi:}*~

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

11,350.28 Lt

Standartinė » 2010 Kov 15, 18:16

Iš tiesų nuveikti norėtųsi labai daug, bet per menkas 3 dienas daug ir ypač naudingo nenuveiksi turbūt būčiau su draugais, prisipirkčiau saldainių, ką aš jau labai senai noriu padaryti tai nueit pas kaimyną iš viršau ir pasakyt, kad būtų toks geras ir neitų pas mus ir nepezėtų nesąmonių apie savo nardima.. ;D Taip greit nesugalvoju ką veikt reiktų, bet jeigu jau taip atsitiktų tai turbūt daugiau minčių būtų.

Karoliuukas

Lankytojas

Kaunas

75.58 Lt

Standartinė » 2010 Kov 28, 21:16

Pirmiausia, atsiprasyciau visu zmoniu, uz savo blogus darbus:) Stengciaus apkabint ir isbuciuot visus savo brangiuosius.
Tikrai nenoreciau likti viena ir depresuot. Geriau pasiimciau i kompanija drauge ir eiciau su ja i prekybos centra.
Paskui diena noreciau praleist su mama ir mociute. Jos nusipelne buti mano paskutiniu dienu palydoves;) Tas paskutines tris dienas atiduociau savo mylimiem zmonem ir tiek :)

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

569.34 Lt

Standartinė » 2010 Bal 04, 13:39

crystalised rašė:aš tai apvogčiau parduotuvę, daug daug valgyčiau, tada eičiau dar ką nos pavogt, nu viską išvogčiau, dar .. iš žmonių, tai čia jau trečią dieną, o pirmas dvi tai su artimais, brangiais žmonėm praleisčiau. ir daug valgyčiau labai. :D

aš irgi daug valgyčiau;DD apiplėščiau kebabinę;:) ir dar kokią elektronikos parduotuvę, nuvogčiau gerą fotiką... omg : D bet šiaip, kad ir ką bedarytum, koks skirtumas, jeigu vistiek galiausiai mirsi ir nieko nebejausi, niekas neberūpės; ]

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias