Į gimnazijas po 8 klasių
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ooo, ne man vienam atrodo, kad Biržiška dabar yra poliklinika ; DD
O šiaip, kas kalbant apie tą reitingą, tai jis yra totalus šūdas. Jis sudaromas pagal mokinių rezultatus, tačiau, atvirkščiai nei universitetuose, mokyklose mokiniai mokosi tik jiems reikalingus dalykus, arba jų nesimoko visiškai, todėl krenta ir tas lygis. O jei nori mokytis, visur įmanoma mokytis gerai. Pvz, jei kažką galvojat su medicina, su biologija, patarimas - neikit į Biržišką. Sužlugdys ten. Taip pat, kaip pvz ir šiais metais, Žemynos gimnazijoje su chemija, kai mokytojos A lygiui nebuvo tris keturis mėnesius. Tačiau, pvz, aš chemijos neturiu ir man pilnai užtenka to, ką mokausi Žemynoje. Ateitį kaip ir susikūręs jau. ![]() Beje, aš ir besimokydamas Žemynoje retai kokius nd darau ar klausau mokytojos. Nueini vidury pamokos parūkyt. Bet tai nekenkia pažymiams, jei pats nori turėt kažką. Aš norėjau turėt vidurkį didesnį už 8,5, kad galėčiau studijuoti užsienyje. Aš jį dabar ir turiu. ![]()
galiu paklaust ko tau i ta varpa?girdejai kad gerai i uzseni ar lietuvoj sustoja?ar kad brandos egzaminus puikiai islaiko?ar per pamokas varnas saudei kad nepryma i geras gimnazijas?:D
Gal į kokį Aberdeeną leki? ![]() Sveiki visi, turiu klausimėlį.
![]() ![]() Realiai, tai yra ne tik tikslieji ir humanitariniai mokslai. Dar yra socialiniai mokslai, gamtos mokslai. Į pastaruosius įeina biologija, fizika, chemija. Ir jie, jei viską apibrėžtume tik tiksliaisiais ir humanitariniais, labiau tinka tiksliųjų krypčiai.
+ kaip šioks toks argumentas galėtų būti, kad stojant į VŽG tiksliųjų mokslų klasę, stojamasis balas formuojamas iš matematikos, lietuvių kalbos, chemijos, biologijos ir fizikos arba informatikos vidurkių, o į humanitarinių - matematikos, lietuvių kalbos, istorijos, anglų kalbos ir geografijos. P.S. Į matematika ir lt kalbą ten atsižvelgia abiejose pakraipose, nes tai svarbiausi dalykai.
Arčiau namų ir prisiklausiau kad mokytojai gerai išmoko ir t.t ![]() ![]() Bet beveik paskutinę minutę paklausiau draugės ir va jau metai laiminga Rasoj sėdžiu ![]()
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |