Įvairūs Studijos, mokykla

Į gimnazijas po 8 klasių

Vartotojo avataras

niggadance

Apšilinėjantis

1,213.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 16:02

tai taip ten yra tikrai fainų žmonių,bet nu pats faktas,kad ten marozų šūlė tai čia visi tą žino :DDD

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Sau 17, 21:25

Aš pati išėjau į gimnaziją po 8 klasių. Nesigailiu, nors kai kurie mokytojai tikrai buvo stipresni senoj šūlėj. Na ką, krūvis didesnis šiek tiek, bet renginiai įvairūs faini, krikštynos ir t.t. Man patinka. Mokytojai daugiau reikalauja (aš dar mokaus universitetinėj klasėj), vidurkis krito labai nedaug, o šiaip viskas puiku :) tik klasėje galėtų būti mažiau mokinių

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 18, 20:40

Iš patirties sakau, kad geriau pereit po aštuonių. Be šansų pereit po dešimt, kai pažymiai labai svarbūs. Pirmi mėnesiai tai buvo pažymiu kritimas, tie visi diagnostiniai testai, bet dabar visai normaliai, pripratau prie tvarkos, mokytojų :)

Sima*

Lankytojas

126.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 19, 11:22

Po ilgų kalbų su tėvais ir sjp pažystamais gimnazistais apsisprendžiau po šių metų pereiti į gimnaziją. Gal čia yra besimokančių Kauno ''Varpo'' gimnazijoj? Noriu daugiau apie ją sužinot :-)

eglynelis

Lankytojas

172.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 21:56

O tai su kokiais čia vidurkiais bandysit į Biržišką stojat? kad jau čia taip visi nori, tai jaučiu daug stojančiųjų bus :roll: aš irgi planuoju, bet jaučiu neužteks 9,1. gal galit pasigirt savaisiais vidurkiais?
nu bet vistiek bandysiu.

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2011 Bal 04, 23:20

Po kelių mėnesių ir aš iškeliauju į gimnaziją :)) manau geriau taip, negu po 10 klasės. Nes kol prisipranti (adaptuojiesi-kitaip sakant) prabėga mažų mažiausiai pusmetis o egzaminai nelaukia taip, kad geriau jai žadi bėgti į gimnaziją reikia bėgti kuo greičiau :D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 05, 14:52

labai gailiuos,kad neišėjau po aštuonių,nes dabar tai į visišką nežinią. :/

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2011 Bal 05, 20:18

eglynelis rašė:O tai su kokiais čia vidurkiais bandysit į Biržišką stojat? kad jau čia taip visi nori, tai jaučiu daug stojančiųjų bus :roll: aš irgi planuoju, bet jaučiu neužteks 9,1. gal galit pasigirt savaisiais vidurkiais?
nu bet vistiek bandysiu.

Manau užteks, aš įstojau su 9 ar net 8, kažkiek ;))) Beja jau nuo kovo 28d. galima nešt prašymus stot.

eglynelis

Lankytojas

172.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 05, 21:14

nu tai gal dar yra vilties :roll: o kokiais metais tu stojai, nes, sako, pernai tai labai aukšto vidurio reikėjo, o ir šiemet kažkaip visi žada stot, tai jaučiu didelis konkursas bus. o daug ten tų diplomų nešei?

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2011 Bal 06, 20:34

pernai ir stojau, šiaip sustojo tikrai aukštais balais, bet daug išėjo, nes reikėjo 4 mėn mokytis antroj pamainoj dėl mokyklos renovacijos, bet tik praeitais metais tokie aukšti vidurkiai buvo ! tikrai manau šiais bus mažesni. o už diplomus gavau 3 taškus, nes lankau muzikos mokyklą, šokius ir dar pilną diplomų prinešiau, bet iš tiesų, tai ne itin daug reiškia ;D

eglynelis

Lankytojas

172.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 06, 21:48

ačiū už atsakymą. keista, kad žmonės negalėjo kelis mėnesius pakentėt dėl neblogos gimnazijos :shock: aš dėl biržiškos tai ir metus sutikčiau eit po pietų. o kodėl manai, kad šiemet bus mažesni vidurkiai? :roll:
ir dar norėjau paklaust, o tų pagrindinių dalykų buvo pas tave pvz., aštuntukų-septintukų? man rodos, kad turėsiu 8-tų nemažai, gal kokius du-tris.kieks supratau, tai ir ima pagrindinius dalykus

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2011 Bal 13, 18:06

Manau, taip nes visuomet buvo kur kas mažesni stojamieji balai, čia tik šiais metais tokia karta genijų ;)) !!! Ir beje turbūt šiais metais padarys stojamąjį egzaminą, kiek girdėjau jau ruošia užduotis. O aš turėjau 7 lietuvių kitų nepamenu, bet manau 8-tų irgi buvo ;DD

eglynelis

Lankytojas

172.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 13, 21:44

nu tai gal ne beviltiška as dar :lol: Tikiuosi 7 net neturet - nu cia jau kaip iseis :clap: tikuosi, ne tokie genijai siemet stos. As tai manau, kad tikrai tie diplomai prideda balu, nes girdejau, kad kiti su 9 su trupuciu neistaoja, jei nieko nelanko.

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 22, 14:23

Pukuse rašė: labiausiai linkstu į Žirmūnų gimnaziją, tačiau šiais metais ji yra tik 10 vietoje..

Reitingas sudaromas pagal 100-ukų skaičių, man rodos, taip kad ne nuo mokyklos priklauso tas reitingas.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Geg 22, 19:37

Gabe7 rašė:labai gailiuos,kad neišėjau po aštuonių,nes dabar tai į visišką nežinią. :/

nebijok :D nėra tose gimnazijose taip jau baisiai.. jei prieš tai per pamokas varnų nešaudei, namų darbus darei, tai neturėtum gimnazijoje problemų turėti

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Stanislovas, Viktoras, Džiugas, Audrė, Mykolas, Stasys

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias