Diskusijos Gyvenimas

Draugė ar vaikinas?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 24, 23:52

Manau ne viena panelė esame susidūrusios su tokiomis draugėmis, kurios pasirenka vaikiną, o ne drauges. Aš tai pati esu taip pasielgusi. Pasirinkau vaikiną, nes maniau, kad draugės tikros ir supras, kad pirmaisiais mėnesiais man norisi būti tik su mylimu žmogumi, o vėliau kai praeis tas toks wow...aš turiu vaikiną, vėl su jom bendrausiu. Deje.
Kokia jūsų nuomonė?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 25, 07:39

Net nežinau...Nekart nesu turėjusi vaikino,mano draugės taip pat.. :roll:

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 25, 09:13

Taip pat pasirinkau vaikiną,deja vėliau gailėjausi.Išsiskyrus sunku grįžti prie senų savų draugų,nes jie jau tiesiog toliau gyvena savo gyvenimą be tavęs,Skaudu , bet tokia tiesa. ;) O ir daugelis mano manymu rinktųsi mylimą žmogų,pagal svarbumą tuo metu meilė būna pirmoj vietoj,o draugai nustumiami šalin.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 25, 09:23

Tas iš dalies yra labai negerai. Tikrų draugų sunku susirasti, o dėl antrosios pusės kažin ar verta juos prarasti susiradus. Deje, dažna mergina geriau vaikiną ima, nei drauges.
O ir tos draugės geros. Tarkim mano vaikinas ten mėgsta flirtuoti ir t.t. (čia pavyzdys iš oro) Ir pradeda su ja flirtuoti. Jin tikrai leisis. Ir net manm geriausiai draugei, gali įstūmti ragus. Įsimylės tą mano vaikiną ir tikrai pasirinks jį, o ne mane. Žinau ne vieną tokį atvejį.
Aš tai nebesigailiu, kad tas drauges praradau, supatau kokios draugės tikros, kokios ne. :} o dabar jau gyvendama visai kitą gyvenimą, tai naujų draugių turiu.

Vartotojo avataras

Banjoox

Aktyvus dalyvis

Kėdainiai

7,642.18 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 25, 10:38

Imciau tikrai mylima zmogu, draugai, draugai...Bus tu draugu, aisku galima sakyti, oj bus tu panu ar bernu dar jauni esam ir lelele...Bet visada visi renkames kas mums geriau geriau, jai su mylimu zmogum geriau, nei su draugais tai ir bunam su juo...Draugai padarytu ta pati, tik nevisi turi tas antras puses :]

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 25, 10:50

Nu jo, visi visada taip sako, kad draugai svarbesni ir param param, bet renkasi mylimą žmogų. Bet kaip aš sakau, tikro draugės nenusisuks niekada.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2009 Rgs 25, 13:44

Dažnai rinkausi vaikiną, bet mokėjau skirt laiko ir draugėms.

Vartotojo avataras

raSSSaa

Forumo gyventojas

Alytus

4,593.27 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 25, 15:08

Na, žinau ką tai reiškia, i rjei draugai tikri supras.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 25, 15:22

Nėa, neteko susidurt, bet jei mano draugė panorėtų daugiau praleisti lako su savo vaikinu, tikrai suprasčiau. 8)

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 25, 16:19

Priklauso nuo situacijos, bet draugė

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 25, 23:34

Pukuse rašė:Nėa, neteko susidurt, bet jei mano draugė panorėtų daugiau praleisti lako su savo vaikinu, tikrai suprasčiau. 8)

Nemanau, kad viskas taip paprasta. ;} Jin juk neprieis ir nepasakys: "Klausyk, noriu daugiau laiko su vaikinu praleist." Tai gausis savaime ir tu gali nesuprasti, kodėl. Manysi, kad draugei neberūpi.
Nu nesakau, kad visiems taip, bet juk dažnai taip būna.

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 26, 10:29

o kodėl rinktis reikia :shock: kiek jūs su tais bernais būnat, kad laiko daugiau niekam nelieka

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 26, 11:02

O aš tai moku suderint.
Ir su tuo pabūnu, ir su tuo ; }

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 26, 11:12

Negalėčiau pasirinkti vieno. Derinčiau abu. be to manau mano draugės tai suprastų.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 26, 11:34

Aš galima sakyt pasirinkau vaikiną..
Nžn, tiesiog gal todėl kad tos draugės nėra tikros. Aišku dabar jau žinau, atsirinkus esu, kurios tikros kurios ne.
Turiu klasiokę, ji TIKRA draugė, aš tuo šventai įsitikinus, mes leidžiam laiką su mano vaikinu ir dar plius jo draugais, būna smagu.
Bet yra ir netikrų, tai mieliau pasirenku vaikiną negu jas. Aišku kai vaikinas negali arba tiesiog norim viens nuo kito pailsėt, esu su draugėm, kas belieka. Bet jeigu tos draugės nuo manęs nusisuktų atseit už "išdavystę" tikrai neverkčiau, veiklos rasčiau su tikromis draugėmis. :]

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių