Dėvėti rūbaiKai kurie ten eina dėl orginalių idėjų ir vienetinių drabužių...Pati mėgstu apsilankyti tokiose parduotuvėse vien dėl to,kad ką nors sukarpyt,prisiūt ir pan. prie drabužių...Tada atrodo orginaliai ir kas svarbiausia niekas tokio neturi...nes aš nemėgstu tokių drabužių kuriuos nešioja vos ne kas penktas praeivis...Nors šiaip drabužių daug iš tokių parduotuvių neturiu,nes neperku bet ko,o išsirinkti kartais būna sunkiau,nei atrodo.
![]() -------------------------------------- visiskai pritariu, šiaip nera blogos parduotuves ten, tik kad skamba taip jau ''deveti rubai'' mano nuomone ten galima rasti kazka originalaus, ko netures kiti, tik irgi reikia kantrybes ieskoti, na o as tuo nelabai pasizymiu
![]() ![]() nu ne zinau, bet pas mus brighton'e tos devetu drabuziu parduotuves labai jau zemo lygio. Ten drabuziai 10 metu isnesioti jei ne daugiau, visi nutampyti, smirdantys ir dar kazkas nori kad pirktu. Man tarkim jau geriau nueiti i koki supermarketa ir nauja maikute uz 2 svarus nusipirkti. Tiek pat sumoki kiek uz padevetos kaina, tik nusiperki NAUJA, neistampyta, nenunesiota, nesmirdancia ir ji tavo. Ir negaila kad suplysta, gali ismesti, nes tik 2 svareliai kainavo. Zinoma kokybe nekokia buna bet tarkim namie trainiotis su tokiom gerai
![]() bet tai galima ir graziu rubu nusipirkti labai graziu...as kartais nesuprantu zmoniu... kartais skuduryne ar turguje yra tokiu pat rubu dvigubai pigesniu negu firminese parduotuvese...o pati šiaip lankausi turguje...as kartais pati nesuprantu is kur rubus gaunu..atrodo nedaznai as ten lankausi...
![]() Brrr, turgus... man kai tik kas nros pasako, kad perka turguj rūbus, kažkodėl iš karto vienos klasiokės atvaizdas rpeiš akis iškyla...xD
Aš second-hand'uose retai kada užeinu, kantrybės neturiu, ieškot nemoku, bet pamenu kažkada važiavau namo iš šūlios ir buvo Humana pakėlėj, galvojau, nueisiu, ir radau sijoną iš Esprit už 8Lt.;DD tai net juokinga pasidarė, kad vieni už tokį daiktą moka 8Lt, o kiti kokius 200Lt..;DD šiaip man iš tų padėvėtų tai tik Humana patinka, man ten viskas taip tvarkinga atrodo, spalvom suskirstyta..o kitos tai oi nee, nepatinka dažniausiai, dar jei kvapelis koks, arba patalpos nekokios, tai iš vis... na turgus nera jau taip blogai,nors nemegstu as ten vaikscioti...tik zinote i kokius turgus einat...galima rasti graziu rubu,bet ju ten nedaug yra...be to kokybe daugumos gera...bent jau mano mama nusimano apie rubo kokybe...va kazkodel gariunu tai as labai nemegstu... didele teritorija o daug slamsto...aisku galima rasti graziu drabuziu,bet...
![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |