Diskusijos Grožis ir sveikata

Dėvėti rūbai

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 06, 10:08

Kai kurie ten eina dėl orginalių idėjų ir vienetinių drabužių...Pati mėgstu apsilankyti tokiose parduotuvėse vien dėl to,kad ką nors sukarpyt,prisiūt ir pan. prie drabužių...Tada atrodo orginaliai ir kas svarbiausia niekas tokio neturi...nes aš nemėgstu tokių drabužių kuriuos nešioja vos ne kas penktas praeivis...Nors šiaip drabužių daug iš tokių parduotuvių neturiu,nes neperku bet ko,o išsirinkti kartais būna sunkiau,nei atrodo. :)

--------------------------------------

Malitta^

Patyręs forumietis

Šiauliai

24,895.75 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 06, 17:38

as einu ir nematau cia nieko blogo :lol: man tose parduotuvese gerai ir perku as po namus nesiot viskas ciki. :D

Vartotojo avataras

cinderella

Įsijaučiantis

2,705.30 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 07, 11:39

Na, nieko prieš dėvėtus drabužius neturiu, bet... tokiose parduotuvėse labai retai apsilankau

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 11:51

Šiaip labai gerų rūbų galima rasti tuose padevėtuose , bet problema, kad nemoku ieškot. Aš ten ateinu apsidairau ir bloga palieka. Turiu kelias maikes, kurios pasitaikė kelyje ;D. Galėčiau turėti daugiau rūbų iš ten, bet trūksta kantrybės..

Vartotojo avataras

melissa

Dalyvis

Kaunas

5,761.42 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 19:44

visiskai pritariu, šiaip nera blogos parduotuves ten, tik kad skamba taip jau ''deveti rubai'' mano nuomone ten galima rasti kazka originalaus, ko netures kiti, tik irgi reikia kantrybes ieskoti, na o as tuo nelabai pasizymiu ;D šiaip neesu pries 'devetus drabuzius'' :)))

Vartotojo avataras

Cheyenne

Įsijaučiantis

Brighton/UK

2,987.12 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 12:42

nu ne zinau, bet pas mus brighton'e tos devetu drabuziu parduotuves labai jau zemo lygio. Ten drabuziai 10 metu isnesioti jei ne daugiau, visi nutampyti, smirdantys ir dar kazkas nori kad pirktu. Man tarkim jau geriau nueiti i koki supermarketa ir nauja maikute uz 2 svarus nusipirkti. Tiek pat sumoki kiek uz padevetos kaina, tik nusiperki NAUJA, neistampyta, nenunesiota, nesmirdancia ir ji tavo. Ir negaila kad suplysta, gali ismesti, nes tik 2 svareliai kainavo. Zinoma kokybe nekokia buna bet tarkim namie trainiotis su tokiom gerai :D

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 21:35

esu įsigijęs :) požiūris geras, tik ma nepatink, kad maža vietos daugumoje jų būna, o gal tep nėra didžiuosiuose miestuose? ba aš kitur nebuvau tik savo kaime

Vartotojo avataras

Sinjorita

Aktyvus dalyvis

Panevezys

16,299.78 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 22:16

bet tai galima ir graziu rubu nusipirkti labai graziu...as kartais nesuprantu zmoniu... kartais skuduryne ar turguje yra tokiu pat rubu dvigubai pigesniu negu firminese parduotuvese...o pati šiaip lankausi turguje...as kartais pati nesuprantu is kur rubus gaunu..atrodo nedaznai as ten lankausi... :lol:

Vartotojo avataras

Mellow.

Įsijaučiantis

Vilnius

1,418.10 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 21, 11:30

Brrr, turgus... man kai tik kas nros pasako, kad perka turguj rūbus, kažkodėl iš karto vienos klasiokės atvaizdas rpeiš akis iškyla...xD
Aš second-hand'uose retai kada užeinu, kantrybės neturiu, ieškot nemoku, bet pamenu kažkada važiavau namo iš šūlios ir buvo Humana pakėlėj, galvojau, nueisiu, ir radau sijoną iš Esprit už 8Lt.;DD tai net juokinga pasidarė, kad vieni už tokį daiktą moka 8Lt, o kiti kokius 200Lt..;DD šiaip man iš tų padėvėtų tai tik Humana patinka, man ten viskas taip tvarkinga atrodo, spalvom suskirstyta..o kitos tai oi nee, nepatinka dažniausiai, dar jei kvapelis koks, arba patalpos nekokios, tai iš vis...

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 21, 11:34

Jo turgus tai brr ten pavaikščiojus tokius stiliaus "perliukus" galimą pamatyt,kad keleta dienų košmarus spanuosi.Šiaip ar taip turguose rūbų modeliai tragiški o, rūbų kokybė katastrofiška.

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 21, 14:43

A fu fu... Turgaus irgi nemėgstu. Tik džinsus iš ten perku. Daugiau nieko!

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 21, 14:45

Turgaus nemėgstu todėl, kad, ten purvynai, pilną žmonių.. ;D
O šiaip .., turguj galima atrast ir naujų ir gražių rūbų.

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 21, 14:46

Tai kai kuriem galima. Man tai ten nėra gražių rūbu. Na jei ir gražus, tai medžiaga būna tokiaa prasta.

Vartotojo avataras

Sinjorita

Aktyvus dalyvis

Panevezys

16,299.78 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 21, 15:06

na turgus nera jau taip blogai,nors nemegstu as ten vaikscioti...tik zinote i kokius turgus einat...galima rasti graziu rubu,bet ju ten nedaug yra...be to kokybe daugumos gera...bent jau mano mama nusimano apie rubo kokybe...va kazkodel gariunu tai as labai nemegstu... didele teritorija o daug slamsto...aisku galima rasti graziu drabuziu,bet... :dry:

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2008 Spa 07, 19:08

šiaip mano mėgstamiausias megztukas įsigytas iš humanos :)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių