Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Darbas vasarą

norway

Apšilinėjantis

782.90 Lt

Standartinė » 2011 Geg 25, 23:11

sveiki , na išties skinti braškes , avietes , serbentus ar kokias kitas gėrybes išties yra sunku.Manau tam reikia išties daug kruopštumo ir kantrybės :sweeet:
tai kas ja nepasižymi pasidomėkite statybinėse bendrovėse , priima nuo 16 metų , ir kiek girdėjau tikrai nesunku ten pastovėti , pakrapštyti su tuo kastuvu ar ką atnešti....
aišku čia tai ne mergaitėm :P

--------------------------------------

Vartotojo avataras

iwer

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,222.59 Lt

Standartinė » 2011 Geg 27, 22:31

16 metų turėjau legalų darbą ir nebuvo jokių problemų su įsidarbinimu ar panašiai. Šiais metais irgi ieškosiu darbo vasarai, bus lengviau jau susirast, nes pilnametis ir panašiai. Bet esmė ta, kad ir 16 būdamas gali susirasti rimtą darbą, o ne kaime uogas rinkti.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Geg 28, 15:45

O tai ką dirbai?;P

Vartotojo avataras

iwer

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,222.59 Lt

Standartinė » 2011 Geg 28, 18:49

Gavau trimerį ( krūmapjovę ) į rankas ir smagiai pjoviau žolę visam Kaune. Aisq ne moteriškas darbas čia, bet esmė ta, kad galima rasti tikrai.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Bir 10, 13:09

Vieeenu žodžiu..
priskambinėjau kokiem 25-iem numeriam, jei nedaugiau.
trys buvo galimi,bet iki šiol nieko neišėjo, net nesugeba atskambint(ar pasakyt,kad jau nėr darbo)
Dar vakar ir šiandien mama priskambinėjo kitiem.
Ir kaip knisa kai pavedinėja draugai ,tai siaubas kažkoks..dar stengies kartu darbą rast,o tau špygą jie pakiša ir ant ledo vapše lieki. Taip ir man atsitiko. :x
Vakar varėm į itc agentūrą,kad ten tipo surastų darbą . 40 lt sumokėjom. nieko doro, nes darbai ne kaune, neapsimoka, pilnamečiam ir pan. dar tuo labiau kai nėr su kuo varyt,tai vapše.
nervas ima tik.
Bet va vieną,nu du ,šiaip, geresnius radom Palangoj. reiks skambyt nuo liepos.
tikiuosi išeis kažkas,nes jau atsibodo.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 10, 19:36

šiaip jeigu skambina mama,tai nepriims Tavęs tikrai,matys,kad nesavarankiška esi. :) Nu nebent ten pažįstamiems.Bet tai kas per darbai,kad taip nepriima ir nebepaskambina?

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Bir 10, 23:24

Vat ir atvirkščiai:)žmonės noriau viską pasakoja ir aiškina Mano mamai, ir dar gavau tą pagrindinį pasiūlymą;p
Juk rašiau,kad ir pati priskambinėjau. Tris kartus sąskaitą pildžiausi, o po to tiesiog pačiai mamai knietėjo paskambint ir jau pavargau skambinėt.
Aj, bandė ir vienai pažįstamai skambint, dar sakė tetos paklaus, bet VISKĄ absoliučiai savarankiškai ieškojau iki kol mamai paskambino (o nuo to ir prasidėjo jos skambinimas kitiem;D). Ir net buvau gavus gerą pasiūlymą,labai gerą,bet kadangi esu per geras žmogus(laukiau kol draugė ale pamąstys , jai dar buvo gaila 30 Lt sumokėt už tą pradinį įdarbinimą,ar kaip ten,laukiau laukiau,kol ant ledo likau) Bet turiu savaitgalinį darbuką, va sekmadienį bandysiu.
Ir šiaip, kur skambinom yra pasityčiojimas kažkoks.. už prastovėtą darbo dieną 35Lt gaut ,tai yra laiko gaišimas ir saulės smūgio laukimas.

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2011 Bir 10, 23:49

http://www.leedco.org/information/vaiva ... as-amerika

Blogas kaip man sekasi mano vasarinėje darbovietėje Amerikoje

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 01:35

whaav

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 01:53

vaiva rašė:http://www.leedco.org/information/vaivas-blog-labas-amerika

Blogas kaip man sekasi mano vasarinėje darbovietėje Amerikoje

tu čia per studijas kažkaip surištai išvarei?ar kaip?kaip su viza?

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 04:24

Work & Travel USA.
Jei netyčia nežinai apie šitą programą, kas būtų labai keista, tai turi būt nepaskutinio kurso dieninio skyriaus studentu, susirast darbą amerikoj, sumokėt nemažą programos mokestį, nueit į ambasadą pasiimt vizą, nusipirkt bilietus ir lėkt į amerikę mėnesiui kitam. pati būsiu puspenkto. Tiesa, nežinau nei vieno kito kolegos, kuris dirbtų tokį darbą, kokį dirbu aš. Dauguma viešbučius tvarko, makdonalde dirba, atrakcionų parkuose mygtukus spaudo ir pan. Bet bet kokiu atveju verta verta tikrai verta pasinaudoti tokia galimybe.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 12:02

Edit: netyčia ;|
Paskutinį kartą redagavo Gabe7 2011 Bir 11, 12:02. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 12:02

Ir šiaip, kur skambinom yra pasityčiojimas kažkoks.. už prastovėtą darbo dieną 35Lt gaut ,tai yra laiko gaišimas ir saulės smūgio laukimas.

kiek valandų darbo? :) Šiaip tai nesuprantu ką tu tikies rast,kažkokį lengvą darbą už didelę algą?Kiti džiūgautų išvis radę,o tau jeigu dar netinka,tai ir nesitikėk,kad rasi.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 13:09

Tai aš dar taikiai ir nusiteikus,kiti sako nevark ir pan,o aš nete kiek prasedėjus paieškose,kiek priskambinus.
ten kur 35 tai nuo 9 iki 6 h prastovėt reikia.
Tiksliau dar siūlyt ar kaip ten,sakė.
Tai juk jau varysiu(tikriausiai) dirbt,ten kur radom.
Bet sakau,taip gaila,kad nesutikau sandėly dirbt. Ten dėžes lankstyt nuo 8 iki 5h. gauni 50-70 lt.
žiauriai apmaudu,kad tempiau tempiau ir jau užimta..va čia tai klaidą tikrai padariau.
Bet tas blogai,kad kiekv. dieną ten dirbt reik ir du mėn. o aš norėčiau vieną mėnesį. ar pusantro..
nu žinau, nieks nesitaiko pagal mano sąlygas, bet kitaip neišeina;D;p

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 18:00

mane draugė įsuko į darbą pakuot alų. Moka 35 lt dienai, stovimas darbas nuo 2:30- 23:00. Šiaip visai džiaugiuos, kad ten dirbu. Galvojau dirbsiu kokius metus ten, bet nusprendžiau vasarą padirbt, pasitaupyt ir rugsėjį varyt mokytis.

Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių