Aš kai išgirstu kiek kiti gauna, už kokį tai paprastą darbą,tai man ir nesinori eit kaip vergei dirbt.
Bet kadangi prisikaičiau čia jūsų "oj,blabla, bla,blabla",tai jaučiu tiks dabar ir bet koks:D
Na iš tikrųjų, svarbu ne sedėti namie, o jau geriau padirbt kur, kad ir už ne tiek kiek norėčiau.
Va pirmadienį sakė paskambint toks vyras, žėsim ar vėl neapgaus..
Darbas vasarąPriims nuo 17-kos?;o
bet ačiū už pasiūlymą, rimtai reiktų bandyt, bet dar reiks susirast tą norfą:D am, buvau vakar padalint lankstinukus. Tiksliau siūlyt reikėjo dalyvauti žaidime ir užrašyt savo duomenis. Tai per dvi su puse valandos 15 Lt turėčiau gaut;D gaila, kad ten reik žėt , kad būtų nuo 33 iki 70 metų. Nes apie pusę surinkom netinkamų. Daugiausia gal buvo 32 metų:D Bet šiaip labai nesunkus darbas, patiko. Šiandien vėl varysiu jei nelis. Na vis gi pasisekė su darbu:DD :p
Radau tai, ko tikriausiai labiausiai ir norėjau^^ na aišku atlyginimas nesuperinis, bet ir darbo negali pavadinti darbu. Ateinančiai savaitei varom į Palangą ir Klaipėdą, džiuginsim žmones jūros šventėj;D Taip pat vakar buvau pokalby dėl kito darbo. Iš dalies labai panašus, nes vėl kontaktuoju su žmonėm ![]() ‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt. |