Dantys, dantų pastos
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Žinoma.
Netvarkingai atrodo nevalyti, neprižiūrėti dantys. http://images.chemistdirect.co.uk/image ... _11925.jpg Kažkokia tokia dantų pasta. ![]() Pastą net neįsivaizduoju kokią nuodoju. Reiks kada prie progos pažiūrėt : DD
Užsakinėja motina iš kažkur.Litų ten normaliai moka.. Aš jos vietoj neskirčiau jų tiek vien kažkokei dantų pastai.. ; D Nevisad išeina gauti tai kartais tenka naudoti paprasta,iš parduotuvės. Taad. Jei perkam čia tai naudojam Lacalut. Vnž. Kad sveika būtų. Va berods tą mėlyną su fluoru dbr turim ; D ![]() O dantis žinoma prižiūriu. Dar galima ir neprižiūrėt? fuuu.
Mano lygiai tokia pati. Na, čia mano ir mano mamos. Aš nesu girdėjusi, kad ji tik suaugusiems. Bet žinau, kad labai gera. Daug pažįstamų ją naudoja. O dantis tai prižiūriu. Nedauginu kavos, nerūkau. Na, būna, kad kokį vakarą jų neišsivalyčiau, sutingstu, bet retai. Mano tėvai ir pažįstami jau sako, kad aš nesveika esu, kadangi per dažnai valausi dantis, tėvai perka pastą kas savaitę. : D
Nežinau, man va tokia dantų valymo manija. Tiesiog kai jaučiu, kad man nemalonu burnoj, norisi, kad būtų šviežia, tai einu pasivalyt. Arba šiaip, iš neturėjimo ką veikt. Dažniausiai naudoju Colgate stipriai mėtinę. Žinau, kad dažnas dantų valymas labai kenkia emaliui, bet jau negaliu atprast.
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |