Dantys, dantų pastos
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
del kraujuojanciu dantenu galiu pasakyt kad man tai pradeda kraujuoti (nestipriai, valantis) kai naudoju bet kokios rusies balinama pasta, nesvarbu ar colgate, ar blendamed ar sensodyne ir pan, o nuo tu pastu kur be tos kazkokios balinamos priemones is tu paciu firmu tinka
![]() ![]() p.s. dabar naudoju sensodyne, o siaip man asmeniskai geriausia aquafresh ![]() Naulatos naudoju balinančias pastas
![]() Dažniausiai Lacalut White perku. O kai jau atrodo, kad neduoda jokio efekto, pakeičiu i Sensodyne White, Blendamed Pearl, Vademecum. Reikėtų apsiraminti jau truputi su tom balinančiom, nes ir dantų tuoj neliks ![]() Tai tiek, rytais vakarais, dažnai ir per pietus valau, jokių siūlų nenaudoju, nors sakė, kad jie BŪTINI. Paskutinį kartą redagavo Edna 2011 Lie 17, 22:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
anksčiau aquafresh pirkdavau lb, paskui pabandžiau lacalut white, nesąmonė gryna ir žiauriai negaivu burnoj :D, tada colgate kažkokią, bet irgi šūds, db va baigiau vademecum balinančią, lb patiko, bet nenoriu kankint dantukų, tai bandysiu kažkokią kitą iš vademecum, tipo 7 dalykus daro, bet, pasirodo, ir balina. :D
![]() ![]() ![]() Šiaip labi geras daiktas ir natūraliai dantys baltesni tapo, tik tai kad reikia dar paskui ir kokios kramtoškės pakramtyt, nes maisto kvapo neišplauna. Visgi be mėtiniškumo to, paprasta šaknelė ir tiek http://www.matchless-gifts.com/store/pr ... _92297.jpg
įvairias naudojame su šeimyna, bet man asmeniškai šita geriausia Israse dantiste man kazkokios specialios dantu pastos, nes dantys labai silpni, tikiuosi pades. Neseniai tik issigydziau (bent jau kol kas taip atrodo) nuo gelezies anemijos ir sveikatos tai tikrai nepridejo, plius nuo vaistu dar dantys ir plaukai susilpnejo :/
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |