Diskusijos Grožis ir sveikata

Dantys, dantų pastos

Vartotojo avataras

Valued*

Įsijaučiantis

1,439.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 15:16

Naudoju ELGYDIUM pastą, nes dantys jautrūs ir dar nuo akmenų kažkokių ji yra. Tada su tokiu kaip ir geliu turiu valyti. O šepetukas minkštas turi būti, nes dantenų uždegimą turiu..

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 15:40

nusipirkau kažkokio medžio specialią šaknį, tipo svaika, ten ale dantų šepetukas, ir nereikia pastos. nu tai ką, bandysim ;DD nors didžiai abejoju jo veiksmingumu

Vartotojo avataras

Danni^

Patyręs forumietis

2,863.29 Lt

Standartinė » 2011 Lie 13, 11:59

Aš tai tokia naudoju :
Paveikslėlis
Ai nežinau,nėra ji kažkokia ypatinga , bet po jos dantys būna balti jai patrini kokias 8 minutes. :D

Vartotojo avataras

luna_

Įsijaučiantis

585.46 Lt

Standartinė » 2011 Lie 13, 12:14

del kraujuojanciu dantenu galiu pasakyt kad man tai pradeda kraujuoti (nestipriai, valantis) kai naudoju bet kokios rusies balinama pasta, nesvarbu ar colgate, ar blendamed ar sensodyne ir pan, o nuo tu pastu kur be tos kazkokios balinamos priemones is tu paciu firmu tinka :) taip kad pabandykit be tu balinamu, jei jas naudojat :)
p.s. dabar naudoju sensodyne, o siaip man asmeniskai geriausia aquafresh :)

Vartotojo avataras

Edna

Įsijaučiantis

Vilnius

1,218.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 16, 20:25

Naulatos naudoju balinančias pastas :)

Dažniausiai Lacalut White perku. O kai jau atrodo, kad neduoda jokio efekto, pakeičiu i Sensodyne White, Blendamed Pearl, Vademecum. Reikėtų apsiraminti jau truputi su tom balinančiom, nes ir dantų tuoj neliks :D

Tai tiek, rytais vakarais, dažnai ir per pietus valau, jokių siūlų nenaudoju, nors sakė, kad jie BŪTINI.
Paskutinį kartą redagavo Edna 2011 Lie 17, 21:37. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Lie 17, 21:07

anksčiau aquafresh pirkdavau lb, paskui pabandžiau lacalut white, nesąmonė gryna ir žiauriai negaivu burnoj :D, tada colgate kažkokią, bet irgi šūds, db va baigiau vademecum balinančią, lb patiko, bet nenoriu kankint dantukų, tai bandysiu kažkokią kitą iš vademecum, tipo 7 dalykus daro, bet, pasirodo, ir balina. :D

Vartotojo avataras

Pukuse

Legenda®y

Vilnius

1,568.23 Lt

Standartinė » 2011 Lie 17, 22:48

Irresponsible rašė:nusipirkau kažkokio medžio specialią šaknį, tipo svaika, ten ale dantų šepetukas, ir nereikia pastos. nu tai ką, bandysim ;DD nors didžiai abejoju jo veiksmingumu

:up: :up: :up:
Šiaip labi geras daiktas ir natūraliai dantys baltesni tapo, tik tai kad reikia dar paskui ir kokios kramtoškės pakramtyt, nes maisto kvapo neišplauna. Visgi be mėtiniškumo to, paprasta šaknelė ir tiek

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,545.55 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 08:28

Dabar turiu kažkokią vokišką colgate, įdomi kažkokia, kitokia, nei kad čia parduotuvėse perkam : DD Dar esu naudojus ajurvedinę dantų pastą, tai labai labai gerai. Reiktų įsigyt dar kada.

Vartotojo avataras

Fobija.

®espect

Kaunas.

4,185.51 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 08:36

artika rašė:naudoju pastą tokią:
Paveikslėlis
žinoma, prižiūriu dantis. :)
o dantų šepetukas:
Paveikslėlis
šviesiai mėlynas. :)))

šitą esu turėjus. Gera. :}
O dabar kažkokią kitą iš užsienio irgi naudoju.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių