Aš pavargau aš taip daug mokiausi ir dirbau
Atsibodo man girdėti plakant savo širdžiai
Pavargau nuo tos kasdieninės rutinos
Aš netgi pavargau nuo mylimos merginos
Atsibodo man gulėti atsibodo sėdėti
Atsibodo kažką veikt ir papraščiausiai tylėti
Negaliu pakęst laiko negaliu pakęsti oro
Oro ne malonumo patirti nėra jokio
Atsibodo man savo veiksmus kontroliuoti
Ir apskritai mane erzina ką nors galvoti
Abėjingas aš blogiui, abėjingas ir gėriui
Pavargau ir nuo to kuo beprotiškai tikėjau
Pavargau būt blaivus pavargau būti girtas
Aš pats nežinau ką noriu patirti
Neįdomu man gyventi neįdomu ir mirti
Papraščiausiai reik tuštumą patirti, leisk...
Pr.
Leisk man pasinerti į tuštumą
Leisk man pabėgti nuo tavęs
Leisk nors vieną naktį neskaičiuoti žvaigždžių
Leisk, daugiau negaliu daugiau negaliu.
Man atsibodo mano amžius draugai ir šeima
Man papraščiausiai nuobodu būt vaikinu ar mergina
Atsibodo miesto nykios šaltos gatvės
Pavargau kažko ieškot ir nieko nerast
Atsibodo jausti tvirtą pagrindą po kojom
Pavargau nuo praeities dabarties ir rytojaus
Man nuobodu nuo patirties nuotykių ir pinigų
Hm... apie tai kalbėti šlykštu
Aš visiškai pervargau ir išsisėmiau
Aš pats save prarijau ir pats save išvėmiau
Pavargau kvėpuoti pavargau egzistuoti
Už tuštumą dabar galėčiau viską atiduoti
Nusibodo man parduoti ir pirkti
Negaliu pasirinkt ką noriu patirti
Nirvana komą ar klinikinę mirtį
Man papraščiausiai reikia tuštumą patirti, leisk...
Dainų žodžių pageidavimasKažkas Atikos prašė tai va kiek radau:
Atika - Prezidentui Labiausiai norėjau prezidento mirties. Pakilęs nuo vėjo galbūt ranką išties. Darbe mes kareiviai , namie mes vergai. Visur čia ateiviai, nuo jų pavargai. Mums viskas duota, bet mes norime ne to, ar jau minėjau , kad tai Ruduo mes judame į priekį , judėdami atgal Galbūt kažkam to reikia, gal. Tik penkios dienas ir man jau gana, Aplink tuščios sienos, viduj dargana, Nejaučiu svorio, miegu retai. Taip aš to noriu, bet svarbiausia , ne tai, ne tai, ne tai, ne tai. Mums viskas duota , bet mes norime ne to. Ar jau minėjau , kad tai ruduo. mes judame į priekį , judėdami atgal Galbūt kažkam to reikia, gal. Mums viskas duota , bet mes norime ne to. Ar jau minėjau , kad tai ruduo (la-lala-la-la-lala) mes judame į priekį , judėdami atgal Galbūt kažkam to reikia, gal. Atika - Lūpos - Rankos Tu čia ne viena ir nebandyk žudytis be manęs Artėjanti diena , vėl alkoholio jūroje paskęs Klajojanti vienatvės gelda iriasi per siela plaustu Ir neoromantizmas veltui , nes mirti pasitinkame kartu.... Tavo lūpos - rankos taip retai mane aplanko Tavo lūpos - rankos taip retai mane aplanko Tavo lūpos - rankos taip retai mane aplanko Tu busi greit mama, netikęs vyras tau tiktai trukdys Kieno tai problema? Jis taip tavęs norėjo - kaltas jis! Tu masturbuoji mano vertę vieninteliu įmanomu būdu Tai pastatyk mane į kertę, į lentyną numeriu 232 Tavo lūpos - rankos taip retai mane aplanko Tavo lūpos - rankos taip retai mane aplanko Tavo lūpos - rankos taip retai mane aplanko Čia vyksta negeri dalykai, mama Kalbėdamas savęs nesuprantu O praeities nėra, nebuvo kaip upė be tiltų - be krantų Septinta diena prabėgo ir niekam net nerūpi kur esu... Mieloji, ar nenori miego? Numirti tarp dangaus ir debesų... Tavo lūpos - rankos taip retai mane aplanko Tavo lūpos - rankos taip retai mane aplanko Tavo lūpos - rankos taip retai mane aplanko Atika - Aleliuja Kai moterys prieky, Vyrai į dangų Kartais vakarais aplanko šitoks tango, Kad net – Aleliuja, internet Apstu kavalierių Vilties manekenų Mamyte, nuo šiandien jokių fenomenų Atsargiai... Čia pievos, čia mano sargiai Ranką ir žodį privertė duoti Duoti, neduoti? Laki vaizduotė gydo Nuo paūmėjusio lipido Visi žinduoliai – broliai Kaip druska ir degtukai Reprodukcija kuomet du barsukai. Miela, Kad meilė stingsta net i vielą Kai moterys prieky, Vyrai į dangų Kartais vakarais aplanko šitoks tango, Kad net – Aleliuja, internet Apstu kavalierių Vilties manekenų Mamyte, nuo šiandien jokių fenomenų Atsargiai... Čia pievos, čia mano sargiai Atika - Tu Esi (Ir Šito Gana) Tu esi, ir šito gana, Vienatvės pilna, Tu galvoji, kas bus, Kas nutiks, kai pabus jis, Atsikels ir nueis. Niekuomet nekartok to paties. Niekas rankų neties tau - Jie visi dar laukia Su užuojautos kaukėm. Atleiskit, bet ne dabar... Man keista, kad gimiau. Man gera, kad esu... Bendraukim intymiau, bet Gyvenkim nuolat tarp visų: Tarp žmonių su negalia, Tarp žmonių, kurie gali, bet Bet visuomet prieš savo valią. Ar nekeista? Kur mano vieta tavo gyvenime? Kur mano vieta tavo gyvenime? Kur mano vieta tavo gyvenime? Kur mano vieta...? Viskas kaip į sieną - Taip visuomet nutinka. Dabar mes geriam pieną ir Kuriam laisvą rinką. Galų gale numirsim, tai Ir net nepastebės, Tik duobkasiai mylės, Tik duobkasiai mylės, Tik duobkasiai mylės, Tik duobkasiai mylės... Kur mano vieta tavo gyvenime? Kur mano vieta tavo gyvenime? Kur mano vieta tavo gyvenime? Kur mano vieta...? tavo gyvenime... tavo gyvenime... Atika - Po Visko Ar tu - dar tu? Ar aš - dar aš? Po visko, po disko, Po San Francisko. Aš nepastebėjau, Kaip tu gerai vairuoji, Niekur nenorėjau, Todėl paleisk mane geruoju, Aš nepastebėjau... Ar jūs - dar jūs? Ar mes - dar mes? Po šoko, po juoko, Būrėjos darbo broko... Aš nepastebėjau, Kaip tu gerai vairuoji, Niekur nenorėjau, Todėl paleisk mane geruoju, Aš nepastebėjau... Tipo Grupė-Tipo Krizė
Tipo Krizė Baiges masinoj benzinas, greitai brangsta dyzelinas, auto duju kainos soko, vazinet neapsimoka. Tik viena mintis man sukas, Ostapenko - dviratukas, Va tai kokia prabanga, Bet pigiau nei masina. Lieti ratai nikeliuoti mano bemvas tiuninguotas bet nebegaliu draguoti as is kiemo isvaziuoti raktelius i stalciu dejau kai infliacija atejo nebesu as bicas kietas dviratukas mano letas Priedainis sesk ir lek sesk ir lek dviratuko negaiLEK ir sesk, sesk ir lek ant variklio skersa dek (2k) Mynsi dvirati - suprasi, Gal koloriju numesi. Masinukas nuostolingas, dviratukas jau madingas Dviratukas vis vaziuoja ir benzino nenaudoja Bet ziuriu mieste ne vienas Dviratukas axujienas stai benzinas vel pabrango keliame rankas i dangu dviratukas mus vezioja kol ratukai jo sukiojas... Vilnius-Kaunas-Palanga As vaziuoju bet kada Kuro kainos nebaisu As minu ir man ramu Unwritten
------Natasha Bedingfield I am unwritten, Can't read my mind I'm undefined I'm just beginning The pen's in my hand Ending unplanned Staring at the blank page before you Open up the dirty window Let the sun illuminate the words That you could not find Reaching for something in the distance So close you can almost taste it Release your inhibitions Feel the rain on your skin No one else can feel it for you Only you can let it in you No one else, no one else Can speak the words on your lips drench yourself in words unspoken Live your life with arms wide open Today is where your book begins The rest is still unwritten ,yeah Oh, oh I break tradition Sometimes my tries Are outside the lines, oh yeah We've been conditioned To not make mistakes But I can't live that way oh, oh Staring at the blank page before you Open up the dirty window Let the sun illuminate the words That you could not find Reaching for something in the distance So close you can almost taste it Release your inhibitions Feel the rain on your skin No one else can feel it for you Only you can let it in you No one else, no one else Can speak the words on your lips x2 (twice) drench yourself in words unspoken Live your life with arms wide open Today is where your book begins The rest is still unwritten Staring at the blank page before you Open up the dirty window Let the sun illuminate the words That you could not find Reaching for something in the distance So close you can almost taste it Release your inhibitions Feel the rain on your skin No one else can feel it for you Only you can let it in you No one else, no one else Can speak the words on your lips drench yourself in words unspoken Live your life with arms wide open Today is where your book begins Feel the rain on your skin No one else can feel it for you Only you can let it in you No one else, no one else Can speak the words on your lips drench yourself in words unspoken Live you life with arms wide open Today is where you book begins The rest is still unwritten The rest is still unwritten (YEAH! YEAH! YEAH!) Eglė Jurgaitytė - Namai be dvasios
Be lietaus ruduo Balos be lašų Be gandrų stogai Juokas be vaikų Be vaikų sapnai Naktys be kančių Be kančių nurims Raktai be namų Daug, daug juodos šviesos Tuščių namų languos! Kiek daug juodos šviesos Tuščių akių veiduos! Be skausmų širdis Dūmai be liepsnos Naktys be varpų Apleistuos namuos Daug, daug juodos šviesos Tuščių namų languos! Kiek daug juodos šviesos Tuščių akių veiduos!
To life, to life, to life, (Mmmm) It's 3 am, 3 am I'm half asleep I start to feel, Start to feel; you next to me Lying here in the dark Somethin' don't feel that right 'Cause it's too many times a broken heart Too many times That's too many times I've had to start again Ohh I'm looking out at the crowd Don't know where you are It's like I'm hearing you now But you feel so far I don't know what I can do I'm searching everywhere That's why I lay here at night And dream you to life Dream you, dream you (Mmmm) I try and stop But I can't resist Can't fight it I fall asleep to the sweetest kiss I wanna see you again I don't want the night to end, oh We can break the rules, they can call us a fool You know I wouldn't care, as long as I have you there Ohh I'm looking out at the crowd Don't know where you are It's like I'm hearing you now But you feel so far I don't know what I can do I'm searching everywhere That's why I lay here at night And dream you to life I'll be okay, I'll be alright I know Ill find you boy, When the time is right, I cant deny it, I cant deny I want you right here, right now In my life, right by my side (I see you in my dreams) I could love you like no other can, oh I'm looking out at the crowd Don't know where you are It's like I'm hearing you now But you feel so far I don't know what I can do I'm searching everywhere That's why I lay here at night And dream you to life No one wants to be all alone And I know you gotta be somewhere out there (dream you to life) No one wants to be all alone And I know you gotta be somewhere out there (dream you to life) No one wants to be all alone And I know you gotta be somewhere out there ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |

atju