tikiuosi ta
Virgis - Išskrendu
Kaip papasakoti tai,
Kas sugriovė sielą man,
Sudėtinga..
Tu lyg sapnas iš nakties,
Man primena kaip mes susitikom..
Greitai aš pakilsiu,
Ir tave paliksiu,
Bėgdamas nuo meilės,
Aš išskrisiu..
Aš negaliu be tavęs,
Vis galvoju apie mus,
Kaip man daina pasakyt,
Kaip dabar širdy sunku..
Speigas pėdas užpustys,
Ir jau nieks nesužinos,
Kaip su tavim buvom mes,
Ir kaip aš myliu tave..
Bilietas kišenėj jau,
Spaudžia širdį vis sunkiau,
Akmeninės..
Ieškau dar tavų akių,
Tavo rankų ir plaukų,
Noriu likti..
Greitai aš pakilsiu,
Ir tave paliksiu,
Bėgdamas nuo meilės,
Aš išskrisiu..
Aš negaliu be tavęs,
Vis galvoju apie mus,
Kaip man daina pasakyt,
Kaip dabar širdy sunku..
Speigas pėdas užpustys,
Ir jau nieks nesužinos,
Kaip su tavim buvom mes,
Ir kaip aš myliu tave..
Na na na na..
Na na na na..
Na na na na..
Na na na na..
Kaip papasakoti tai,
Kas sugriovė sielą man,
Sudėtinga..
Na na na na..
Na na na na..
Na na na na..
Na na na na..
na o antilopes neradau
Dainų žodžių pageidavimasSUEÑAS CON UN AMOR PURO,
SIN CONDICION FUERTE, ETERNO COMO EL SOL CON EL QUE SE DIBUJA UNA PASION. SUEÑAS CON UN AMOR, LIMPIO, CON DEVOCION. LIBRE SACA LAS ALAS DEL CORAZON VOLAR A DONDE ANIDA LA PASION. LA PASION ES COMO EL VIENTO INQUIETO QUE SE CONVIERTE EN LIBERTAD. ES SABER QUE HAY ALGUIEN MAS QUE VIVE DESEANDO PODERTE ENCONTRAR. ES VIAJAR SIN MIEDO ENTRE LAS ESTRELLAS Y LA INMENSIDAD. ES ATRAVESAR EL FUEGO, CAMINAR SOBRE LAS AGUAS, CONVERTIR EL SUEÑO EN REALIDAD. LA PASION ES ESA FUERZA INMENSA QUE MUEVE A TODA LA CREACION. ES SABER QUE ALGUIEN TE ESTA ESPERANDO MAS ALLA DONDE SE OCULTA EL SOL. ES VOLAR POR SIEMPRE (..................) A LA CASUALIDAD. SON DOS ALMAS QUE SE UNEN LLEGANDO HACIA A LA ETERNIDAD. NUNCA TE FALTARA ALGUIEN EN QUIEN CONFIAR UN ANGEL DE LA MANO TE LLEVARA A DESCUBRIR UN MUNDO DE PASION. ESTRIBILLO ( 3 ) štai prašau
Eglė Jurgaitytė - Laiminga diena (Vaikų Eurovizija 2008) Mano širdis laiminga... Aš kaip ir tu moku svajoti, Aš kaip ir tu noriu žinoti, Kodėl ryte saulė pakyla? Kodėl garsai pažadina tylą? Mano širdis laiminga, Mano diena prasminga... Aš kaip ir tu noriu mylėti, Aš kaip ir tu moku tylėti. Kodėl taip greit keičiasi metai? Kodėl taip greit man sukasi laikas? Mano širdis laiminga, Mano diena prasminga... Man taip gera gyvent, Noriu dainuot, noriu dainuot, Noriu dainuot su tavim... Mano širdis laiminga, Mano diena prasminga... Šiaip įvesk į google dainu zodziai ir išmes tau pilna ir pačia pirma nuoroda spausk ![]()
Sindikatas - Rodant į dangų
Čia šitiek daug kaltės Ir taip mažai kaltųjų Čia tapo įprasta neskirti maumedžių nuo tujų Kovinių dujų nuo deguonies pagalvių Vieną lakštą geležies dalinti šimtui karvių Už žodį – neatsakoma, sąžinė – smulkmena Čia vienus mylima, su kitais gulima Čia spjaudoma į šulinį paskui dalinamas vanduo Šventa tiktai tai ką galima brangiau parduot Seime įstatymai vieniem kitiem kiti įstatymai Ruletėje skraidinami likimai tampa statymais Be cirko, be vaidybos, specifiniai prikolai Savaip sukandimą gydo antys stomatologai Juokiesi paskutinis, vadinasi iššovei pirmas Čia liūtus už pasaitėlių laiko eitrios stirnos Žemėtos širdys, žemėtos rankos, dedrai Tixarina klasta po skrybėlaitėmis retro Litro, pusė litro atneškite Kalėdų sidro Skysčiais piktnaudžiauja meteorologai hidro Tinklinės pėdkelnės, suknia raudona, gydo šoku Atleisk, panele, tu įstabi, bet aš nešoku Neleisk, kad jų į tamsą tavo gyvenimą plėšytų Ta taps ramybės skydu jiems neįkandamu riešutu Neleisk, kad tavo tamsta atsuktų tave prieš draugą Ramiai jis vis dar tavo nugarą saugo Neleisk, kad jų į tamsą tavo gyvenimą plėšytų Ta taps ramybės skydu jiems neįkandamu riešutu Neleisk, kad tavo tamsa tavy paimtų viršų Nes tie kas rodant į dangų mato pirštą – kvailiai. Remtis patirtim nepatirtom Įtiki mielai svetimom kalbom girtom Vis dar bandom kaktom naujų vartų dažą Netgi siūlomą veltui imame abotažu Dar po lašo padėk silpnam krūtą jė .. Vietoj būtų atrama, ėmėm vienas kitu misti Jokia čia mistika. Žmonės irgi žvėrys, grobis, gėris. Lojalūs loja lovelūs materijai, isterija klonuotų korpusinių tavernų Pardavinėjimui brangiai angelų iš po skverno Proto darymo klinikos, štampuoja cinikus „Aš kartais nebematau savo miesto ir pabėgu“ Išdidžios tupos mimikos, pasitikintys snukiai Nuslėpti mokesčiai, atxatai, patenkinti lūkesčiai Mus renkasi taip, lyg vartytų meniu Šiuose kalnų nebeliko užtat priviso genių Įvarė musę į luzę išbaidė Pegasą Pritaikytą masę, kurią prodiuseriai drąsus Vaidina ąsus, sakosi perima pasus Ei, aš blokuoju tokius kaip jus .. Matant širdį man raižo po kokį mėšlą jūs vaikštot Šimtą metų aišku tokius varyt iš aikščių Man jau tarsi pagaikščius šnioja nuo scenų, tribūnų Klounai ir manekenai – lauk. Pirštui rodant į dangų, kvailiai stebi pirštą Taip išsižioję, nustebę ir miršta Pirštui rodant į dangų, kvailiai stebi pirštą Ir miršta. Pirštui rodant į dangų, kvailiai stebi pirštą Taip išsižioję, nustebę ir miršta Pirštui rodant į dangų, kvailiai stebi pirštą Ir miršta. Neleisk, kad jų į tamsą tavo gyvenimą plėšytų Ta taps ramybės skydu jiems neįkandamu riešutu Neleisk, kad tavo tamsta atsuktų tave prieš draugą Ramiai jis vis dar tavo nugarą saugo Neleisk, kad jų į tamsą tavo gyvenimą plėšytų Ta taps ramybės skydu jiems neįkandamu riešutu Neleisk, kad tavo tamsa tavy paimtų viršų Nes tie kas rodant į dangų mato pirštą – kvailiai. Priversiu išgirst mane, sukramtyt ir nuryti Tu vis kartoji ką daryti Priversiu išgirst mane, sukramtyt ir nuryti Tu vis kartoji ką daryti I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air, They fly so high, nearly reach the sky, Then like my dreams they fade and die. Fortune's always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air. I'm dreaming dreams, I'm scheming schemes, I'm building castles high. They're born anew, their days are few, Just like a sweet butterfly. And as the daylight is dawning, They come again in the morning! [Chorus] When shadows creep, when I'm asleep, To lands of hope I stray! Then at daybreak, when I awake, My bluebird flutters away. Happiness, you seem so near me, Happiness, come forth and cheer me! Mergaitė liūdnom akim,
Skambina ir kužda naktim Kažkur giliai po kaldra Ji bando apsimesti tyra O , mergaite liūdnom akim, Kas bus rytoj su tavim? Ką tu turėsi šalia? Kam tu mėginsi apsimest meilia? Aš išlankstysiu tau iš folijos lėktuvėlį, Paleisiu skirsti, jis sušvis ir dūš į smėlį. Nesitikėki, kad skris taip amžinai, Bet jei kas naktį tau sapnuotųs jo sparnai. O mergaitė liūdnom akim, Skambink, kuždėk naktim Kažkur giliai po kaldra Bandyki apsimesti tyra O, mergaite liūdnom akim, Kažkas juk bus rytoj su tavim Ir kažką tu turėsi šalia, Kažkam tu bandysi apsimest meilia Aš išlankstysiu tau iš folijos lėktuvėlį, Paleisiu skirsti, jis sušvis ir dūš į smėlį. Nesitikėki, kad skris taip amžinai, Bet jei kas naktį tau sapnuotųs jo sparnai. O mergaitė liūdnom akim Vėl gulės užsimerkus Dienos jau virto naktim Tikriausia reik nustot verkus O, mergaite liūdnom akim, Užsiverkus užsimerkus Tik nieko nėra šalia, Nieko nėra šalia. Aš išlankstysiu tau iš folijos lėktuvėlį, Paleisiu skirsti, jis sušvis ir dūš į smėlį. Nesitikėki, kad skris taip amžinai, Bet jei kas naktį tau sapnuotųs jo sidabriniai sparnai. Mergaitė liūdnom akim... ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |