Ar tikite juodąja magija ir panašiais dalykais?Manau daug kas yra girdėjes šita frazę:
"Jeigu būsi įsitikine, kad tau kas nors blogo atsitiks tai taip ir bus"? Į juodają magiją nelabai tikiu, bet gal būt yra voodoo? ![]() Paskutinį kartą redagavo DIAGO 2006 Sau 03, 12:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
Na nemanau, kad jie tada apgavinejo, jiems aišku dave atsigerti ir kodėl manote, kad apgavineja, tai yra paprasciausias savęs išbandymas, noras kažką tokio įrodyti
![]() Bet tikrai nera verta tuo tiketi na ir man idomu paskaitytu kokius nors paistalus kad name vaidenai ar yra poltergeistas filmai apie vampyrus ar net gi jie patys zombiai, na vienu žodziu žmones prisigalvojo visokiausiu dalyku kestiems reiškiniams paaiškinti, tai išvada ta, kad žmones paprasčiausiai prisigalvojo. ![]() Nežinau, aš tai tikiu, kad jie galėjo tam lede išbūti tą laiką..
Bet geras ten buvo kai rode apie juos, ten kur jie nuejo i tą vaiduoklių nama ir jiems pradejo ten vaidentis ir neseniai pro ten važiavau ir mačiau tą namą, tai man jis atrodo tikrai kraupokai ![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |