Įvairūs Mistika

Ar sapnai tikrai gali išsipildyti?

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Vas 01, 21:10

^_^... buvo neseniai... per rudeni-ziema... nors as kazkodel juos pries 3-6 metus sapnavau... o gal ten dejavu buvo...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kipas

Lankytojas

243.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 06, 17:33

Sapnuoju labai retai, bet kai susapnuoju, noreciau sapnuoti ta sapna visa amzinybe, o del isipildymo nera man joks sapnas isipyldes...

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Vas 06, 17:54

Artemidea rašė:Na, priklauso nuo žmogaus požiūrio, bet jei tiki Dievu, manyti, kad sapnai pildosi, yra nuodėmė. Visai neseniai tai sužinojau, ir bet kada, prasidėjus kalbai apie sapnų reikšmes, keičiu temą arba nedalyvauju pokalbyje.

Nesutinku. Mano šeima tikrai yra tikinti ir niekad negirdėjom kad taip kas nors sakytų. Mano sesei buvo išsipildę sapnai. Na, bet ne kiek jie išsipildo, bet kiek tie sapnai yra pranašiški. Bet grįžtant prie to, kad tikėti sapnais yra nuodėmė, tai kodėl tada biblijoje yra daug surišta su sapnais. na tarkim paimkim ir Mariją, ji susapnavo angelą ir jo žodžiai išsipildė. Nemanau, kad tai tiesa.

safka

Apšilinėjantis

733.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 11:46

Pradejau sapnuoti pranasiskus sapnus visai kaip man pasake numerologija, numerologija nesveikai idomus mokslas viska pasako iki smulkiausiu smulkmenu. ne taip kaip kokios taro kortos galbut jos ir pasako tiesa bet jas reike moketi gerai isanalizuoti bei jos veike tik didele energetika turintiems zmonems.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2012 Bal 08, 23:16

Nors mano gyvenime tos mistikos nedaug, bet niekada nepamiršiu kai susapnavau savo senelio mirtį. Man tada buvo gal 8 metai, gerai atsimenu antradienis, aš susapnavau kad mano senelis mirė, kad jį neša karste ir pnš. atsikėliau labai liūdna, bet susiruošiau į mokyklą ir visai viskas iškrito iš galvos, kol man nepaskambino mama ir nepasakė kuo greičiau grįžt namo, aš dar persigandau, nes pagalvojau kad kažką jau blogo padariau. Kai grįžau namo, veidrodžiai buvo uždengti ir mama pasakė kad senelis mirė, tada turbūt buvo blogiausia diena mano gyvenime, verkiau gal puse metų vien prisiminus. Dar kartą panašiai buvo, tik nežinau, gal čia sutapimas, susapnavau kad aš miriau ir esu pašarvojimo salėj ar panašiai, buvo taipogi antradienis, apie 3h nakties mane pakėlė močiutė ir pasakė, kad teta mirė, o mano teta gimus tą pačią dieną kaip aš tai nežinau.. keistas tas gyvenimas :|

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2012 Bal 09, 03:57

Artemidea rašė:Na, priklauso nuo žmogaus požiūrio, bet jei tiki Dievu, manyti, kad sapnai pildosi, yra nuodėmė. Visai neseniai tai sužinojau, ir bet kada, prasidėjus kalbai apie sapnų reikšmes, keičiu temą arba nedalyvauju pokalbyje.

Nesu sito girdejus :/. Bet siaip netikiu sapnu issipildymais, nes man ne karto neiisipilde neveinas, manau, kad sapnai yra atspindys to apie ka mes galvojam, bijom, labiausiai norim ir t.t. tai labiau susija su pasamone, bent jau mano sapnai dazniausiai buna.

Emiliuks69 rašė:Nesutinku. Mano šeima tikrai yra tikinti ir niekad negirdėjom kad taip kas nors sakytų. Mano sesei buvo išsipildę sapnai. Na, bet ne kiek jie išsipildo, bet kiek tie sapnai yra pranašiški. Bet grįžtant prie to, kad tikėti sapnais yra nuodėmė, tai kodėl tada biblijoje yra daug surišta su sapnais. na tarkim paimkim ir Mariją, ji susapnavo angelą ir jo žodžiai išsipildė. Nemanau, kad tai tiesa.

Gerai pastebeta. Ten viskas beveik vyksta per pranasiskus sapnus.

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2012 Bal 09, 11:53

O ho tikrai nepavydėtina, norėjau paklausti kodėl uždengiami veidrodžiai buvo? (čia taip ne i tema visai)

Vartotojo avataras

Sunset

Dalyvis

Vilnius

38.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 11, 21:39

Kad sapnai pildosi tai tikra tiesa. Pries pora savaiciu buvau sapnavus tam tikra sapna kurio reiksmes nesupratau iki to ivykio.

Vartotojo avataras

MantuksxD

Apšilinėjantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Geg 12, 01:13

Sapnu reiskmemis tikiu ir tikrai ne viena karta yra pasitaike. O kad pildosi sapnai tai yra tikra ir tas jausmas labai keistas kai sapnuoji kas tau nutiks ir po kokiu 1-2 metu tau ivyksta. Yra pasitaike per diena net 3 kartus. O kiek esu skaites gal teisybe gal ne kad mes visi turime vieni maziau kiti daugiau tu galiu nebeprisimenu kaip vadinas :D. Kad galime matyti kas nutiks ateityje mes tai susapnuojame bet nelabai atsimename..

Vartotojo avataras

Hannah

Įsijaučiantis

2,100.81 Lt

Standartinė » 2012 Geg 19, 18:30

Iš tikro sapnai kartais pildosi. Man bent jau yra taip buvę ne kartą, kad atsitiko lygiai kaip susapnavau, arba panašiai, nu kad kažkokia prasmė buvo.

GintarėS7

Lankytojas

385.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 18:09

Man tai atrodo truputį nelogiška ir keista, kad gali pildytis sapnai. Bet man pačiai taip pasidarė, kad aš iš sapnų galiu sužinoti kaip jausiuosi kitą dieną, sapnai man (aišku, nevisi) pildosi, jei pamatau kokį vaizdą, man pasirodo, kad tą vaizdą aš jau mačiau, ar tai sapne, ar tai ne... Mane pradėjo dominti visokia mistika. Nežinau, kad man su galva negerai, ar jums irgi taip būna? :roll:

Vartotojo avataras

Ketvirtadienė

Lankytojas

341.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 16, 21:20

Gali. Dažnai pasitaiko susapnuoti ką nors iš ateities įvykių (nebūtinai tai būna kas nors svarbaus), žmones, kuriuos paskui sutinki. Per sapnus pasąmonė dažnai pakužda, kas laukia ateityje, taip tarsi pasiruošiame tam, kas laukia.

Vartotojo avataras

Rikis141

Apšilinėjantis

Vilnius

345.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 25, 21:58

Man tai tas dejavu jausmas labai daznai buna, kartais galiu pasakyt kas iviks kokiom 10-20sekundziu i prieki, apie ka pagalvosiu, kas nutiks ir t.t. Bet dar kazkur girdejau kad tie sapnai kuriuos atsimenam neisipildo, bet vat nezinau ar tiesa tai ar ne :lick:

Vartotojo avataras

SpeechTherapy7

Įsijaučiantis

Liverpool

1,304.18 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 02, 02:39

(Ka as cia parasysiu tiktu temai ir 'dvasios')
Sapnuoti gali, praeiti, dabarti ir ateiti. Kazkas man buvo sakes, kad tai artimos dvasios duoda tau vaizdus zenklus, praeities, dabarties ir ateities todel jie nelabai aiskus, o jie taip daro todel, kad tau nusakytu mazdaug kas bus toliau, ko tiketis, kam pasiruosti, is ko mokytis, ka pakeisti, kuo pasidometi, kur pastumeti save. Kadangi jie negali paprastai bendrauti su tavimi, todel naudojasi tokiu dalyku kaip zenklai sapne, kurie nera aiskus ir kartais nesuprantami.
As manau cia tiesos yra, bet mano nuomone, tada ne viskas pagal dvasias, kartais tavo mintis uzfiksuoja tavo pasamone ir tu tesiog tai susapnuoji.

Vartotojo avataras

salwiux

Apšilinėjantis

Zarasai

361.63 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 19, 16:38

Mano nuomone - ne negali . Visai neseniai, išgirdau apie tokį dalyką kaip pasamonė. Turbūt visiem ji jau senai žinoma . Esmė tame, kad mūsų samonė, dirba kai nebūname "atsijungę"(miegam ir pnš.) . O kai miegam dirba pasamonė. Mūsų galvose, miegant, kas kiek laiko yra sukūriami vaizdiniai - sapnai . Jie atsiranda tokie kokių norime . Pvz aš visad nuobodžiaudamas įsivaizdavau kad auginu baltuosius tigrus, esu suaugęs . Po maždaug poros sav. Aš tai susapnavau...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių