Ar sapnai tikrai gali išsipildyti?
68 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Nesutinku. Mano šeima tikrai yra tikinti ir niekad negirdėjom kad taip kas nors sakytų. Mano sesei buvo išsipildę sapnai. Na, bet ne kiek jie išsipildo, bet kiek tie sapnai yra pranašiški. Bet grįžtant prie to, kad tikėti sapnais yra nuodėmė, tai kodėl tada biblijoje yra daug surišta su sapnais. na tarkim paimkim ir Mariją, ji susapnavo angelą ir jo žodžiai išsipildė. Nemanau, kad tai tiesa. Pradejau sapnuoti pranasiskus sapnus visai kaip man pasake numerologija, numerologija nesveikai idomus mokslas viska pasako iki smulkiausiu smulkmenu. ne taip kaip kokios taro kortos galbut jos ir pasako tiesa bet jas reike moketi gerai isanalizuoti bei jos veike tik didele energetika turintiems zmonems.
Nors mano gyvenime tos mistikos nedaug, bet niekada nepamiršiu kai susapnavau savo senelio mirtį. Man tada buvo gal 8 metai, gerai atsimenu antradienis, aš susapnavau kad mano senelis mirė, kad jį neša karste ir pnš. atsikėliau labai liūdna, bet susiruošiau į mokyklą ir visai viskas iškrito iš galvos, kol man nepaskambino mama ir nepasakė kuo greičiau grįžt namo, aš dar persigandau, nes pagalvojau kad kažką jau blogo padariau. Kai grįžau namo, veidrodžiai buvo uždengti ir mama pasakė kad senelis mirė, tada turbūt buvo blogiausia diena mano gyvenime, verkiau gal puse metų vien prisiminus. Dar kartą panašiai buvo, tik nežinau, gal čia sutapimas, susapnavau kad aš miriau ir esu pašarvojimo salėj ar panašiai, buvo taipogi antradienis, apie 3h nakties mane pakėlė močiutė ir pasakė, kad teta mirė, o mano teta gimus tą pačią dieną kaip aš tai nežinau.. keistas tas gyvenimas
![]()
Nesu sito girdejus :/. Bet siaip netikiu sapnu issipildymais, nes man ne karto neiisipilde neveinas, manau, kad sapnai yra atspindys to apie ka mes galvojam, bijom, labiausiai norim ir t.t. tai labiau susija su pasamone, bent jau mano sapnai dazniausiai buna.
Gerai pastebeta. Ten viskas beveik vyksta per pranasiskus sapnus. Sapnu reiskmemis tikiu ir tikrai ne viena karta yra pasitaike. O kad pildosi sapnai tai yra tikra ir tas jausmas labai keistas kai sapnuoji kas tau nutiks ir po kokiu 1-2 metu tau ivyksta. Yra pasitaike per diena net 3 kartus. O kiek esu skaites gal teisybe gal ne kad mes visi turime vieni maziau kiti daugiau tu galiu nebeprisimenu kaip vadinas
![]() Man tai atrodo truputį nelogiška ir keista, kad gali pildytis sapnai. Bet man pačiai taip pasidarė, kad aš iš sapnų galiu sužinoti kaip jausiuosi kitą dieną, sapnai man (aišku, nevisi) pildosi, jei pamatau kokį vaizdą, man pasirodo, kad tą vaizdą aš jau mačiau, ar tai sapne, ar tai ne... Mane pradėjo dominti visokia mistika. Nežinau, kad man su galva negerai, ar jums irgi taip būna?
![]() (Ka as cia parasysiu tiktu temai ir 'dvasios')
Sapnuoti gali, praeiti, dabarti ir ateiti. Kazkas man buvo sakes, kad tai artimos dvasios duoda tau vaizdus zenklus, praeities, dabarties ir ateities todel jie nelabai aiskus, o jie taip daro todel, kad tau nusakytu mazdaug kas bus toliau, ko tiketis, kam pasiruosti, is ko mokytis, ka pakeisti, kuo pasidometi, kur pastumeti save. Kadangi jie negali paprastai bendrauti su tavimi, todel naudojasi tokiu dalyku kaip zenklai sapne, kurie nera aiskus ir kartais nesuprantami. As manau cia tiesos yra, bet mano nuomone, tada ne viskas pagal dvasias, kartais tavo mintis uzfiksuoja tavo pasamone ir tu tesiog tai susapnuoji. Mano nuomone - ne negali . Visai neseniai, išgirdau apie tokį dalyką kaip pasamonė. Turbūt visiem ji jau senai žinoma . Esmė tame, kad mūsų samonė, dirba kai nebūname "atsijungę"(miegam ir pnš.) . O kai miegam dirba pasamonė. Mūsų galvose, miegant, kas kiek laiko yra sukūriami vaizdiniai - sapnai . Jie atsiranda tokie kokių norime . Pvz aš visad nuobodžiaudamas įsivaizdavau kad auginu baltuosius tigrus, esu suaugęs . Po maždaug poros sav. Aš tai susapnavau...
68 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Mistika |