Įvairūs Mistika

Ar sapnai tikrai gali išsipildyti?

Vartotojo avataras

Shiroko

Apšilinėjantis

519.03 Lt

Standartinė » 2011 Sau 14, 22:28

na as dideles reiksmes sapnam neteikiu tingiu ieskot sapninko,reiksmiu bet sapnai tikrai pildosi tik reikia moket ta sapna interpretuot nes ne visiem tos reiksmes panasios,mano mociute pasikliauja sapnais kartais pasitvirtina arba ne,šiaip gali apsigaut zinodamas reiksme ir kas po kiek laiko atsitiks pvz zinai kad po keliu dienu gausi pinigus ir ka susapnuoji tai parodancia reiksme šiaip sapnuoji ne tik matytus ivikius,zmones,daiktus bet gali sapnuoti ir nematytus daiktus,zmones pasamone kazkaip sugeba sukurti is turimos informacijos nauja objekta

--------------------------------------

quiet

Dalyvis

Kelmė

3,748.15 Lt

Standartinė » 2011 Sau 15, 20:28

Kažkaip sunku tikėti tuo... Bet turėjau sapnų ir aš kurie išsipildė labai greitai... Na manau tai sutapimas.... norisi tikėti tuom.

Vartotojo avataras

svajoklis

Dalyvis

Kaunas

2,133.84 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 21:59

sigaA rašė: Nors sapnuoju retai

mes visad sapnuojam,bet nevisad atsimenam:)

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 22:00

Aišku gali. Sapnai juk mūsų gyvenimo atspindys, žinoma, juk kartais jų reikšmė perkeltinė, reikia įsigilint, ką dažniausiai aš tingiu daryt. ;D

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Bal 20, 06:23

Man viena kart issipilde, kai mama buvo uzdraudud eiti menesi is namu. Sapnavau, jau atbuves namie kokia 15 dienu, kad gali eiti i lauka mama sake. Paskau atsikeliau ir sakau mamai ar galiu eiti i lauka? Ji sake, kad ne, o as sakiau mmmaamma. tada sako gerai jau gerai tik nesiraukyk! :shock:

Vartotojo avataras

butiwasjoking

Apšilinėjantis

933.45 Lt

Standartinė » 2011 Bal 30, 03:13

gali; vasarą sapnuodavau labai dažnai, tada pusė iš jų ir išsipildydavo. va, susapnavau ir apie Japonijos cunamį dar vasarą; apie Čilės žemės drebėjimą; apie filmą kurį turėjom žiūrėti klasėj; apie pažystamos pabėgimą iš namų; įvairius pokalbius ir t.t.

Vartotojo avataras

Editukia

Dalyvis

Kaunas

905.91 Lt

Standartinė » 2011 Bal 30, 19:19

As skaiciau tokia knyga apie sapnus,transferinga ir panasius dalykus..Tai galiu paskyti,kad sapnai sudaryti is emociju kuriom mes gyvenam,musu pasamones..ir tarkim jums rytoj sunkus egzas jus daug mokinates pergyvenat ir susapnuojat kad susikirtot..Na taip jeigu jus labai sielosites del to sapno tai aisku neislaikysit nes busit taip nusiteikia..Tad geriau maziau imt i galva ka ten sapnuojam ir kas musu toj pasamonej vyksta,nes ji gali beleka isimastyti... :)

Harolduzzz

Įsijaučiantis

1,834.69 Lt

Standartinė » 2011 Geg 02, 16:34

Dar ir kaip.... Aš ką sapnuoju tas ir man vyksta :sweeet:

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2011 Geg 06, 01:40

Pildosi,bet atsimenu,kad tai sapnavau tik tuomet kai tai vyksta realybeje.Atrodo kaip dezavu,tik,kad tai jau buvo susanuota,kartais pildosi ne taip tiksliai kaip sapne,taciau esu patekes i kelias vietas,kuriose niekada nesu buves,taciau sapnavau,kad jose lankiausi.

Vartotojo avataras

MisMelamori

Įsijaučiantis

Kaišiadorys

478.02 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 13:27

Galima viską paaiškinti.
Mes sapnuojame tai, kas buvo, ką esame patyrę. O tai, kas atsitiko, dažnai kartojasi vėl, ateityje.
Tarkim, sapnuoji didelę audrą, nes kažkada ji tave išgąsdino. Ir aišku, po kiek laiko pradeda žaibuoti.
Mistika yra nebent tame, kad kartais mes atsimename buvusį įvykį, prieš pat tada, kai jis pasikartoja. Tai tiek...

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 04, 00:05

sapnai nebūtinai yra kas buvo/yra/bus. tiesiog apie ką daug galvojam (bijom/norim/etc), tą ir sapnuojam.

Vartotojo avataras

negaliuke

Lankytojas

190.80 Lt

Standartinė » 2011 Bir 13, 19:29

Man yra 2 sapnai isipilde

Vartotojo avataras

gerfe

Įsijaučiantis

2,454.63 Lt

Standartinė » 2011 Bir 28, 20:06

Sapnai tikrai pildosi, tik netiesiogiai, reikia mokėti tai perprasti. Tiesą sakant, manau, kad jei tikėsite sapnais, kreipsite į juos dėmesį, ilgaainiui pastebėsite, kokią reikšmę jie turėjo jūsų dienoms. Tiesiog reikėtų užsirašyti sapną, susižinoti jo reikšmę ir stebėti savo dieną. Pamatysit, kad kažkas panašaus buvo ;)

salama

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 01, 13:40

Man yra išsipildę ir tikrai nevienas. tikiu tokiais dalykais.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Vas 01, 14:03

salama rašė:Man yra išsipildę ir tikrai nevienas. tikiu tokiais dalykais.

Ir kokie tie sapnai? :D

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių