ApendicitasMan apendicitą išoperavo prieš mėnesį ar naktį pabudau nuo didelio pilvo skausmo, mama davė vaistų bet aš juos išvėmiau ir man jie nieko nepadėjo ryte nuvažiavau pas gydytoją padarė ekoskopiją ir pasakė kad apendicitas, labai bijojau operacijos. Nuvežė greitoji į Kauną ten išoperavo. Mama sakė kad labai greit išoperavo. Tik labai nepatiko kai pilvą prieš operaciją ir po spaudė nes labai skaudėjo.
![]() Man apendicitą išoperavo prieš mėnesį ar du, naktį pabudau nuo didelio pilvo skausmo, mama davė vaistų bet aš juos išvėmiau ir man jie nieko nepadėjo ryte nuvažiavau pas gydytoją padarė ekoskopiją ir pasakė kad apendicitas, labai bijojau operacijos. Nuvežė greitoji į Kauną ten išoperavo. Mama sakė kad labai greit išoperavo. Tik labai nepatiko kai pilvą prieš operaciją ir po spaudė nes labai skaudėjo.
![]() Panos atkreipkite dėmesį, kartais šoną ir visa kitą skauda prieš menesines...
Vat jei prasidedu kiti simptomai kaip vemimas, laaaaaaaabai stiprus skausmas tai tada jau galvokite apie apendicita Galų gale, jeigu skauda, atsigulkite lygiai ant lovos, ir iškelkite dešinę koją į viršų..vieną, antrą kartą..jeigu neskaudės būtent tos vietos, tai vadinas nusipezat ![]() Man lygiai tą patį sakė;D Bet vistiek baisu
O dar jei tie visi požymiai sutaptų, tai išvis "mirčiau" iš baimės;D nors turbūt skaudėtų per stipriai, kad liktų tam laiko Paskutinį kartą redagavo insomned 2010 Gru 20, 17:45. Iš viso redaguota 1 kartą.
Manaji isoperavo kai dar buvau labai maza, apie 2-3 meteliai buvo man. Tai labai daug ir neatsimenu iš tikrųjų. Tik is mamos pasakojimu pas mane jau buvo jisai puliuojantis isiverzes, nes kai ejom pas daktarus is anksto jie nieko neaptiko, paskui teko kentet pasekmes. Komoi, renimacijoje pragulejau apie 7h, paskui atskelus is komos pora dienu su niekuom net nebendravau, intencivios prieziuros palatoi gulejau, tik po poros dienu pradejau kai pasiutus duotis po visa ligonine
![]() ![]() Išoperavo man jį kai buvau kokių 6 - 7 metų. prisimenu, kad labai skaudėjo pilvą, spardžiaus labai.
![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |