Diskusijos Grožis ir sveikata

Apendicitas

eitvys

®espect

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Geg 15, 21:09

Taigi man neseniai ji išoperavo, tai pagalvojau kad reikia sukurti temą.

Rašykit čia savo apendicito istorijas.

Mano:

Apie 3val. nakties pasireiškė pilvo skausmas skaudėjo visa pilva su mama nusprendėm kad reikia išgerti vaistu nuo pilvo skausmo tada skausmas aprimo bet nebegalėjau užmigti atsikėlus mane pykino ir kas be ko aš apsivėmiau :annoy: po vėmimo skausmas persimetė į dešine pilvo puse bet nepasakičiau kad tai būvo skausmas tai būvo tik kažkos spaudimas ar kažkas tokio :roll: taigi prakentėjau iki 13val. tada nuvažiavau pas chirurga kad patikritu ar ne apendicitas jis pasakė kad man apendicitas mano mama nepatikėjo todėl paprašė kad atliktu kraujo tirima tirimas parodė uždegima ir viskas būvo aiška man APENDICITAS taigi apie 15val. aš jau gulėjau savo palatoje ir laukiau operacijos man tai būvo siaubinga nes aš negaliu pakesti adatu ir šviurkštu mano operacija truko apie 1val. su virš taip ilgai nes mano apendicitas būvo po kepenėmis ir daktaras jo ieškojo ne su irankiais o su ranka :piktas: prabudau po narkozės renimacijoje bet nieko iš ten neprisimenu nes beveik visa laika pramegojau :-) tik prisiminiau kaip man skaudėjo kai reikėjo užlipti ir nulipti kai mane vežė į palatą :x ligoninėje iš viso prabūvau 3 dienas siulus ištraukė po 7 dienu (gal neatsimenu tiksliai :D )

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

MoonRise.

Įsijaučiantis

1,811.45 Lt

Standartinė » 2010 Geg 16, 15:16

Man taip pat jį neseniai operavo.
Pabudau kažkur apie šeštą ryto išpilta prakaito. Apendicitas pasireiškė pykinimu ir pilvo skausmais. Atrodė, jog kažkas su durklu bado pilvą. :| Nuėjau į mamos kambarį susirietus ir tiesiog ją pažadinau. Davė man vaistų. Tačiau jie neką padėjo. Aštuntą valandą jau buvau pas šeimos gydytoją. Jis deagnozavo apendicitą ir išrašė siuntimą į miesto ligoninę. Nuvažiau su mama, ten padavėm siuntimą. Nuėjom į persirengimo kambarį, mane ten perrengė ir man teko sėsti į vežimėlį. Pristatę mane į palatą, paguldė į lovą ir ten palaukiau, kol baigs operaciją. Mane paguldė ant tos, tokios lentos (pamiršau, kaip vadinas :lol: ) ir nuvežė į chirurginį. Ten įvežė į operacinę. Davė kaukę, teko dešimt - penkioliką minučių pakvėpuot. Ir ką jūs norit, nemiegu, o tik šaukiu ir keikiuos. :cha: Seselės ten mane ramina, ir pagaliau nusiraminu aš ir užmiegu.
Tolesnės istorijos neatsimenu, tačiau kai mane vežė iš operacinės prabudau ir iškoliojau keiksmažodžiais seseles. :boogie:

eitvys

®espect

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Geg 16, 17:39

Tau gerai kad su kauke davė man tai suleido migdomuju :roll: ir užmigau gal per minute ir aš pamiršau kaip vadinasi tas anas :D

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,392.66 Lt

Standartinė » 2010 Geg 16, 17:54

man buvo 4.5 metu,neka ir galiu papsakot,tik atsimenu,kai pabudau,kad pilva tepe su kazkokiu zaliu gaidziu.

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,428.63 Lt

Standartinė » 2010 Geg 16, 20:08

susiruošiau eit į mokyklą ir prie durų surietė pilvo skausmas. toliau neacimenu bla bla blaa...
ligoninėj acibudau, gal 5 val. sedėjau skaičiau žurnalus ir t.t. tada atnešė kakavos vėl nusmigau bla bla... tada acibudau dar ant vėžimo...

Vartotojo avataras

Pukuse

Legenda®y

Vilnius

1,568.23 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 18:30

Nebuvo, ačiū Dievui. O nuo ko tas apendicitas būna?

Vartotojo avataras

Thea

®espect

Ibiza

4,013.95 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 18:56

Kai ten tam apendicite, ar kur susikaupia visokių šiukšlių: tenn visokios sėklos, lapeliai.. žodžiu : D

Vartotojo avataras

Fas

Forumo gyventojas

Vilnius.

22,346.34 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 19:48

Jooo, ten žarnoj tokia duobutė ir ten kaupiasi tas š.
Ačiū dievuj man irgi neoperavo išvis, mano šeimoj niekam nėra operavę kol kas :rock:

Vartotojo avataras

Pukuse

Legenda®y

Vilnius

1,568.23 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 19:56

Aai, kažkada man atrodo biologijos mokytoja aiškino, atsiminiau dabar, ačiū. Lyg ir jo toj žarnoj yra gale kažkokia ''atauga'' ar kas ten, nu per ilga ta žarna ir nors ten į ją nieks neturi pakliūt inai yra, ir kai išoperuoja regis apskritai tą ''galą'' panaikina, ane?

eitvys

®espect

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 20:21

Taip nebebuna :up:
Paskutinį kartą redagavo eitvys 2010 Geg 17, 20:21. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Patyręs forumietis

Marijampolė

14,239.18 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 20:35

Mano tėtei buvo, bijau, kad ir man nebūtų ;s
O skauda po operacijos dar?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

910.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 20:37

Niekada tuo nesirgau, niekada nebuvo tokios problemos nei man, nei mano tėvams.

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,512.06 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 20:43

Jetau, aš buvau išsigandus, kad man apendicitas, bet mane apšvietė, kad dešinėj pusėj turi skaudėt, tai žiauriai palengvėjo Paveikslėlis

eitvys

®espect

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Geg 18, 13:39

Vytauciukea rašė:Mano tėtei buvo, bijau, kad ir man nebūtų ;s
O skauda po operacijos dar?

Taip skauda ;)
Paskutinį kartą redagavo eitvys 2010 Geg 18, 13:39. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

6,541.96 Lt

Standartinė » 2010 Geg 21, 13:59

Anksciau kai suriesdavo skausmai toj pusej tai galvodavau kad apendicitas, bet vienas geras dedule daktaras paaiskino, kaip patikrinti ar ten tikrai apendicitas ar ne :D tai kol kas rami :lol:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias