‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Vakarė
- Apšilinėjantis
-
- 1,724.46 Lt
» 2010 Kov 12, 22:14
Sveiki,gal žinot kur LIETUVIŠKAI būtų galima mokintis anglų kalbos?
Mūsų anglų mokytoja išėjo motinystės atostogų 2 metams, ir dabar atėjo naujas mokytojas.. Tai nieko neišmoko.. O anglų kalba ateityje man tikrai reikalinga.. Bet man reikia tikrai aiškiai paaiškintos ir suprantamos informacijos. Ačiū iš anksto visiems :}
--------------------------------------
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Kov 12, 22:47
Tai galbūt domėkis kas papildomai dėsto. Ieškokis.
-

Adiemus
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,849.34 Lt
» 2010 Kov 12, 22:57
Google, google žmogau
Per jį viską galima sužinoti.O kaip kitaip?
Prašyk anglų kalbos kursai, savo miestą ir ieškokis, būna įvairių puslapių, kur skelbimus deda žmonės, tai ten gali rasti kas privačiai mokins, bet yra ir įvairių mokylų, kur kalbų kursai yra.
Reikia domėtis.
-

Ginc.
- Patyręs forumietis
-
- Zarasai
- 23,787.16 Lt
» 2010 Kov 13, 00:24
Reikėjo nuo mažens žiūrėti Catroon Network tai tada greit būtum anglų išmokus xD
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Kov 13, 00:25
žėk anime su anglų subtitrais
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Kov 13, 00:25
Ginc. rašė:Reikėjo nuo mažens žiūrėti Catroon Network tai tada greit būtum anglų išmokus 
eina sau kaip sujuokino ; :) be to rašosi Cartoon man rodos ; D
-

Adiemus
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,849.34 Lt
» 2010 Kov 13, 00:30
Kodėl būtinai Cartoon Network'ą?
Aš tai nuo vaikystės žiūrėdavau daug filmų anglų kalba, tiek ir visokius vaidybinius filmus, tiek ir Disney'jaus ir niekada nesipiktindavau, kad nesuprantu, šiaip už tai esu dėkinga tėvams, kad man uždėdavo anglų kalba filmus, na šiaip nebuvo itin didelio pasirinkimo, kai itin maža buvau, dar ne viskas buvo LT kalba rodoma, tai nebent tik rusų buvo kitas pasirinkimas, bet kadangi tėvai turėjo giminių Amerikoje, tai šie atsiūsdavo visokių video. Ir tai padėjo manau man išmokti šios kalbos.
Labiausiai manyčiau padeda. Geriau turbūt net be subtitrų žiūrėti, nebent subtitrai irgi anglų kalba, tada gali kartu mokintis ir kaip rašosi tie žodžiai. Taip pat kompiuteriniai žaidimai labai padeda, iš Sims'ų tiek daug išmokau  . O galiausiai ir knygos, bet joms gal jau daugiau anglų k, žinių reikia.
-

illuminated
- ®espect
-
- -13,073.73 Lt
» 2010 Kov 13, 00:36
Aš nuo giliausios vaikystės žiūriu Cartoon Network (net gaila, kokia nostalgija užeina, prisiminus, kokius fainus filmukus tada ten rodė, o dabar..), tai man su anglų gan gerai einas. :D
-

kara
- ®espect
-
- 3,705.06 Lt
» 2010 Kov 13, 00:40
Aš ir su tuo kanalu užaugau ir tikrai buvo lengviau mokytis, bet dabar vėl chanąąąą. Iš vis jei pamatau, kad filmas anglų titrais ar kalba, tai vsio, nežiūriu aš jo Nu atrodo, tokia būm būm palikau. Bet šiaip rimtai mėgink daugiau filmų ta kalba žiūrėt, arba intervių mėgstamų atlikėjų, ko nesuprasi verskis.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2010 Kov 13, 01:05
kaip tik mokytis angliškai būtų lengviau. Juk labiau įsimintų,kai tau sako "dog - the animal,who makes au au and who has four legs and who is very angry with cats",negu "dog - šuo".
-

Flightless.
- ®espect
-
- Kaunas
- 7,165.06 Lt
» 2010 Kov 13, 17:18
Ginc. rašė:Reikėjo nuo mažens žiūrėti Catroon Network tai tada greit būtum anglų išmokus xD
Rofl, mano mokinimosi būdas buvo ;:)
-
mat.egle
- Lankytojas
-
- 118.00 Lt
» 2010 Rgp 18, 12:23
Man su anglų nekilo sunkumų, turėjau labai fainą mokytoją. Rezultatas  Pas ją lankiau ir mokino mane individualiai, tai pat pora kartų su draugę buvau atėjusi pasipraktikuoti šnekamosios kalbos prieš egzą, tai paėmė pinigus kaip už vieną žmogų, nors buvom dviese  jeigu kas vilniuje irgi norite anglų kalba pasitobulint prieš egzą, tai galiu jos mailą mesti. english.justina@gmail.com sekmės!
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2010 Rgp 18, 12:45
Peilis man čia mokykloj buvo, niekada nepatiko, nesupratau ir t.t., kažkaip iš egzo 77 gavau ir patenkinta  iš tikro, nėra sunki ta kalba, bet man pagrindų nedavė. Nuo 4 iki 8kl turėjau gal 5 mokytojas ir visos dar žalios, tik perėjus į gimnaziją gavau geras mokytojas, deja šiek tiek per vėlu buvo jau... : )
-

Gutsy
- Aktyvus dalyvis
-
- Panevėžys
- 3,369.27 Lt
» 2010 Rgp 18, 16:34
Man ši kalba patinka, tik kad kalbu sunkiai, nelaisvai. Reikėtų praktikos kur užsieny. Šiaip daugiau sekas gramatika, laikai. Man taip pat nepasisekė su anglų kalbos mokytojais iki 9 klasės, bet pati stengiausi. Nu... Dar žiūrėsim kaip bus.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgp 18, 16:56
Man labai lengva, nes nuo 6-7 klasės pradėjo mokyti LABAI gera mokytoja, daug užduodavo, bet užtat uch kaip gerai išmokė.  Gaila kad dabar išėjo, nžn kokia bus 12kl.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|